İkinci Porsiyon Garanti Adana'nın En İyi 5 Kebapçısı

Adana kebapçı; 2023 Adana'da en iyi kebapçıları mı arıyorsunuz? En lezzetli Adana kebap ustaları Adana'da nerede? Adana'nın en iyi kebapçıları kim? Adana kebabı lezzet noktalarını internette gördüklerinizden değil, bizzat Adanalı'nın kendisinden öğrenin. Adana'nın en iyi kebapçılar listesini sizler için hazırladık! Adana kebap yiyebileceğiniz Adana kebap lokantalarını bu paylaşımımızda bulabileceksiniz.

Adanacar.com gitti, gördü, siz değerli müşterileri için en lezzetli Adana Kebap ustalarını ve eşsiz kebap sunumlarını tadıp fotoğrafladı. Unutmayın, Adana'ya kısa süreli bir gezi planlıyorsanız, Adana'nın en iyi araç kiralama hizmetleri ve en avantajlı oto kiralama fiyatları ile Adanacar.com sizlere, Adana'nın muhteşem kebap ustalarıyla en kolay yoldan tanışma ve eşsiz Adana kebaplarını tatma imkanlarını sunuyor. Sözü daha fazla uzatmadan, 2023 'de Adana'nın en iyi 5 kebap restoranını keşfetmeye ne dersiniz? Adananın en iyi kebapçıları konulu içeriğimizde ikinci porsiyonu söyleyeceğiniz kebapçıları sizler için derledik.

İkinci Porsiyon Garanti, Adana Eyvan Kebap'ın Kebabını Keşfet

Adana'da kebap kelimeleri ile özdeş Eyvan Kebap, salatalarında kullandıkları malzemeden, kebaplarda kullanılan et tercihine kadar özen, hijyen ve sunum kalitesi çıtasını hiç düşürmeden yıllardır 2023 Adana'nın en iyi 5 kebapçısı arasında yerini koruyor. Eyvan kebapta msaya oturduğunuz an itibariyle masanız Adana'nın lezzet dolu yeşil salataları, soğan salataları, domatesin soğan ve sumakla buluştuğu büyülü ezme salata ve mezeler ve atıştırmalıklarla dolup taşıyor. Eyvan Kebap'ın meşhur Adana kebabına sıra gelmeden sunduğu müthiş ikram masasıyla bir an kapılıp kendinizi doyuruyorsunuz. O nedenle sunulan salata, meze ve atıştırmalıkların büyüsüyle doymadan, bilirsiniz assoslistler en son çıkar denir, Adana kebaplarını beklemenizi şiddetle öneririz. Adana kebap restoranları arasında en iyilerini sizler için sunuyoruz.

Ve assolist masaya geldiğinde esas lezzet şöleni başlıyor. Kararında yağlı satır kıyması etten hazırlanan Adana kebap, taptaze, sıcak ve incecik kebap pidesi üzerinde, közlenmiş domates ve biber ile servis ediliyor. Bu lezzet şölenini Adana'nın meşhur kebap ustası Eyvan'ın sunduğu künefe ile sonlandırıp üzerine ikram çaylarıyla finale taşıyabilirsiniz.

Kaliteli ve hızlı hizmeti, sıcakkanlı personeli ve makul fiyatları ile Adana'nın en iyi 5 kebapçısı arasına giren Kebapçı Eyvan'ı ziyaret ederek, meşhur lezzetlerini tatmanız için işte size adresi : Turgut Özal Bulvarı Polisevi Kavşağı 81075 Sok. No:2, Çukurova / Adana

İkinci Porsiyon Garanti, Adana Elem Restaurant'ın Kebabını Keşfet

1979 yılında Adana-Karataş yolu üzerinde hizmete giren Adana kebabı turumuzdaki ikinci durağımız Adana Elem Restaurant. O zamanlar küçük bir mekandı ama Adana kebabının ünü Adana sınırları dışına taşmıştı bile. Şimdilerde ise Adana şehir merkezinde hizmete giren yeni yeri ile meşhur Adana kebabını hala aynı tat, aynı lezzet ile konuklarına sunuyor.

Yılların eskitemediği Adana'nın ünlü kebap mekanı Elem Restaurant'ta masanıza oturduğunuz dakika, bir Adana klasiği olarak masanız salatalar, mezeler ve atıştırmalıklarla donatılıyor. Mezeler arasında özellikle bol tereyağlı, kaşarlı veya sucuklu olarak servis edilen humuslarını şiddetle tatmanızı öneririz. 

Gelelim Elem Restaurant'ı Adana'nın en iyi 5 kebapçısı arasına girmesini sağlayan meşhur kebaplarına. Eğer kalabalık değilseniz kuyruk altı kebaplarını denemenizi kesinlikle tavsiye ederiz, masanız kalabalık; geniş bir aile olarak ya da arkadaş grubunuzla Adana Elem Restaurant'a gidiyorsanız metrelik kebaplarını denemeniz ailece bir lezzet patlaması yaşamanızı sağlayabilir dikkat! 

Elem Restaurant'ın kebap fiyatları Adana ortalamasının biraz üzerinde olabilir ama bütçenize zarar verecek derecede değil. Merak etmeyin fazlasıyla değecek! Adana merkezindeki mekanlarına kiralık araçlarla ya da toplu ulaşımla kolay bir biçimde ulaşabilirsiniz. Ancak Elem Restaurant'ın ortaya çıktığı ilk mekan Karataş yolu üzerindeki merkezleri Adana'nın bir miktar dışında olduğu için araçla gitmek şart. Bu anlamda Adana'nın en ekonomik araç kiralama fiyatları ve beraberinde sunduğumuz kaliteli oto kiralama hizmetlerimize bir göz atmanızda fayda var. İşte adresi : Havutlu Mahallesi, Karataş Caddesi Yolu Üzeri 527/A, 01375 Yüreğir/Adana

İkinci Porsiyon Garanti, Adana Kazancılar Restaurant'ın Kebabını Keşfet

Adana'nın en iyi 5 kebapçısı gezimizde sırada Kazancılar var. Kazancılar, Adana Büyüksaat tarihi Kazancılar çarşısından almış ismini. Adana'da her ailenin evinde her haftasonu kurulan ünlü bir cümle vardır " Hadi bir Kazancılar yapalım ". Adana nüfusunun yarısından daha yaşlı olan bir mekandan söz ediyoruz. Dolayısıyla, Adana kebabına kattıkları yılların eskitemediği lezzette bir o kadar ünlü.

Tarihi Kazancılar Kebapçısı'nda masaya oturduğunuz an Adana'nın her lokantasında yaşadığınız aynı kareler karşılıyor sizi. Salata geçidi, meze patlaması, fındık lahmacunlar, taş fırınından yeni çıkmış peynirli atıştırmalıklar derken doyup gitmeyin sakın. Adana kebabının Adana'da en ünlü ve en eski isimlerinden Kazancılar'ın eşsiz Adana Kebabını yemeden, sunulan ikramların büyüsüyle midenizi şişirmeyin sakın.

Tarihi Kazancılar Kebapçısı, size sadece klasikleşen meşhur Adana Kebabı sunumuyla kalmayıp, beraberinde eşsiz bir eğlence kültürünü ayağınıza getiriyor. Adana'nın tarihi atmosferinde, yemeğinizi yerken fasıl dinlemek isterseniz akşam saatleri başlayan programlarını mutlaka denemelisiniz. 

Bir küçük ayrıntı, meşhur Adana kebapçısı Kazancılar'a yolunuz düşerse, açıldığı günden bu yana Kazancılar'ın eşsiz Adana kebabını deneyimleyen ünlüler geçidine de bir göz atmanızda fayda var. Son yıllarda Adana'yı ziyaret eden ve sunduğumuz Adana'nın en kaliteli vip araç kiralama hizmetlerini tercih eden sanat, siyaset ve eğlence dünyasının ünlü isimleri ve fotoğraflarını burada görebilirsiniz. İşte size Tarihi Kazancılar Kebabını tatmanız için adresi : Sarıyakup Mahallesi, 23002. Sk. No:53, 01020 Seyhan/Adana

İkinci Porsiyon Garanti, Adana'da Cik Cik Ali'nin Adana Kebabını Keşfet

Adana'nın en iyi kebapçıları ve ünlü lezzet noktalarını tanıttığımız yazımızda rotamızı şimdi 2023 Adana'nın en iyi 5 Adana kebapçısı arasına sunduğu meşhur Adana satır kıyması ile yaptığı eşsiz kebabı ile giren Cik Cik Ali'ye çeviriyoruz. 

Ünlü gurme Vedat Milor'dan da üstün lezzet notu almış kebabı ile Cik Cik Ali aslında kendi halinde Adana şehir merkezinde küçük bir mekan ama satırda kıyılmış etten hazırladığı Adana kıyma kebabı Türkiye çapında dillere destan. Bu mekanı Adana'da hangi esnafa sorsanız evini tarif eder gibi kolayca size anlatıyor. Adres tarif ederken konu kebabına geldiğinde ise, herkes öylesine uzun uzadıya anlatıyor ki, uçağı kaçırmadan Cik Cik Ali'nin ünlü Adana kebabını yemeye zamanım kalmayacak diye korkuyorsunuz.

Cik Cik Ali'nin Adana Kebabı nasıl bu kadar ünlü olmuş derseniz, işte size lezzetin kısa tarifi. Orta yağlı kuzu etini sadece satırla kıyan Cik Cik Ali ustamız, kıydığı eti sırrını kimseyle paylaşmadığı baharat kombinasyonu ile avcarlayıp en az bir gün dinlendirdikten sonra şişlermiş. Masaya oturduğunuzda o klasik Adana kebap masasını süsleyen farklı bir lezzet dikkatimizi çekiyor. Közde biber, domates, salatalar ve mezelerle servis edilen şahane Adana kebabının hemen yanı başında közde kaşarlı mantar tatmak isteyenler buraya mutlaka uğramalı.

Uzun yıllar yurtdışında ve Adana'da kebap ustası olarak yaptığı işin hakkını veren bir kebap sanatçısı aslında Cik Cik Ali. Kendisine Cik Cik Ali denmesinin sebebi de aslında kuş dili bilmesiymiş .

Sözü daha fazla uzatmadan Cik Cik Ali'nin Adana'nın en iyi 5 kebapçısı listesine giren satır kıymasıyla yaptığı ünlü Adana kebabını tatmanız için işte adresi : İstiklal Mahallesi, Kurtuluş Cd. 107/C, 01060 Seyhan/Adana

İkinci Porsiyon Garanti, Adana'da Kling Usta'nın Adana Kebabını Keşfet

Adana'nın en iyi kebapçılarını konu alan bu yazımızda şimdiki rotamız, ismini sıska görünümünden alan Adana'nın en meşhur kebapçıları arasına büyüleyici görünümü ve eşsiz lezzetiyle yaptığı Adana kebabı ile giren Kling Usta. Adana'nın kalbinde küçük bir mekanda Adana'yı doyuran Kling Usta'nın kebabı, ayrım yapmadan kefili olacağımız meşhur külbastı kebabı ve günün özellikle erken saatlerinde büyük rağbet gören ciğer kebabının sırrı yıllardır değiştirmediği kasabı, birde üstüne kendi özel karışım baharatını ekleyip, etlerini süresini söylemediği belli bir zaman diliminde marine etmeden kesinlikle pişirmemesi. Tabii ki biz sırlarını öğrenmeye değil, lezzeti deneyimlemek için gittiğimizden üzerinden bir aya yakın bir süre geçmiş olmasına rağmen lezzeti damağımıza yapıştı diyebiliriz. 

Onlarca farklı lezzette meze ve salatalarını anlatmaya kalksak, birkaç yüz sayfa daha yazmamız gerekebilir Kling Usta hakkında. Bazılarının midesinde kelebekler aşktan uçar, bizimkisi Kling Usta'nın bizler için hazırladığı ünlü kebap çeşitlerini tek tek yemekten uçtu.

Kling Usta'nın en iyi 5 Adana kebapçısı arasına girmede gerçekten ününü hak eden lezzetli kebap çeşitlerini siz de deneyimlemek isterseniz işte size adresi :  Cemalpaşa Mahallesi, Vali Yolu Cd No:31, 01120 Seyhan/Adana

Bir sonraki yazımızda Adana'ya geldiğinizde konaklayabileceğiniz en iyi Adana otelleri arasından seçtiğimiz Adana'nın en iyi hizmet veren konforlu ve kaliteli otellerini tanıtacağız. Bu süreçte Adana'nın en iyi 5 kebap lokantasında müthiş Adana kebaplarını tatmayı unutmayın. Şimdiden afiyet olsun.

Nasıl yardımcı olabiliriz?