Çukurova Havalimanı Ne Zaman Açılacak?

Adana ve Mersin için yapılan yeni havalimanı olan Çukurova Uluslar arası Havalimanı açılış tarihi merak konusu oldu. Bölgeye gelen ve havalimanı kullanan herkes Çukurova havalimanı ne zaman açılacak? Sorusunu sormaya başladı. Tarsus ‘ta yapımı devam eden ve bitişe gelen Çukurova uluslar arası havaalanı 2024 yılının 2. çeyreğinde açılacağını bilmekteyiz.

Tarsus Havalimanı Ne Zaman Açılacak?

Tarsus ilçesinde yapılan bölgesel havalimanı özelliğini taşıyan Çukurova havaalanı aldığınız bilgiler dâhilinde 19 Mayıs 2024 tarihinde açılışı yapılması beklenmektedir. 2024 Yılı Teknofest organizasyonu Adana’da yapılacak olması bu tezi doğrulmaktadır. Adana Car ailesi olarak Adana oto kiralama veren bir firma olarak yeni havalimanı içerisinde de yer alacağız.

Tarsus Çukurova havalimanı dış hatlarda açılacak ofisimizden Çukurova oto kiralama ve Çukurova havalimanı araç kiralama hizmeti alabileceksiniz. Adana Car ailesi olarak misafirlerimize daha hızlı hizmet vermek için dış hatlar gelen yolcu terminal çıkışında konumlandık.

Adana Car olarak herkesin sorduğu yeni Çukurova Havalimanı ne zaman açılacak? Sorusunu cevapladığımızı umuyoruz. Yıllık 9 milyon yolcu kapasitesi ile bölgemize değer katacak olan Çukurova havalimanı seyahatlerinizde güvenle bizleri tercih edebilirsiniz.

Çukurova Havalimanı ne oldu?

Mersin Tarsus ta yapımının son aşamasına gelen havalimanı çok kısa zamanda açılacak olup misafirlerini ağırlamaya başlayacaktır. Adana ve Mersin başta olmak üzere Havaş ile servisi yeni havalimanında Havamaş olarak isim aldı seyahatlerinizde bu bilgiyi atmamanızı öneririz. Tarsus Mersin havalimanı ne zaman açılacak?

Adana havalimanı ne zaman taşınacak?

Çukurova havalimanı açılışından sonra kısa süre sonra taşınması beklenen Adana havalimanı birçok süpekilasyonlara maruz kalmıştır. Çukurova uluslar arası havalimanı yapımında son geldiğini bilmenizi isteriz. Ve bölgeye seyahatlerde tek kullanılacak havaalanı olması beklenmektedir. Bu doğrultuda yeni havalimanı açılınca hızlıca eski Adana havalimanı taşınacaktır.

2024 Adana Teknofest Adana Şakirpaşa havalimanında yapılmasını beklemekteyiz. Bu sebep ile Adana havalimanı kapanacak oluş tüm uçuşlar Yeni Çukurova havaalanından yapılacaktır.

Mersin havalimanı ne zaman açılacak sorularının yanı sıra Adana havalimanından aldığımı araç kiralama rezervasyonu ne olacak diye sorular gelmeye başladı. Çukurova havaalanı son durum herkesin merak konusu iken Adana Car olarak bizlerden yaptığınız rezervasyonlar yeni havalimanından geçerli olacaktır.

Nasıl yardımcı olabiliriz?