Ford Fiesta Kiralık Araç İncelemesi

Adana'da Ford Fiesta araç kiralamayı mı düşünüyorsunuz? Adana'da kiralık Ford Fiesta fiyatları. En uygun fiyatlı kiralık Ford Fiesta nasıl bulunur? Kiralık Ford Fiesta motor gücü, konfor ve performans göstergeleri. Yeni Ford Fiesta'nın yakıt tüketimi nasıl?. Kiralık yeni Ford Fiesta'nın özellikleri ve daha fazlası. İşte size 2018 model kiralık Ford Fiesta ile ilgili öğrenmek istediğiniz herşey. 

 

Adana'da Kiralık Ford Fiesta Araçlar ve Başlıca Özellikleri

 

Adana'da yeni Ford Fiesta kiralama hizmeti almak istiyorsanız mutlaka kiraladığınız araçta performans arıyorsunuz demektir. Hele ki yep yeni Ford Fiesta'yı bir de en uygun fiyatlı haliyle kiralayabilecekseniz, " yeme de yanında yat" deler ya. smiley Adanacar.com'da en avantajlı koşullar ve uygun fiyatlı araç kiralama ayrıcalıklarıyla Ford Fiesta rezervasyonu yapmak için, anasayfamızda yer alan online rezervasyon sistemine araç alış iade, lokasyon ve tarih bilgilerinizi girip, rezervasyon yapma butonuna tıkladığınızda size tüm araçlarımızın listesi çıkacaktır, buradan ister Adana Ford Fiesta araba kiralama seçeneğimize ya da diğer araçlar ile kıyaslama yaparak farklı bir araç alternatifine tıklayarak hemen aracınız rezerve edebilirsiniz. Hem de Adanacar.com'un sunduğu kredi kartı kullanmadan rezervasyon yap ayrıcalığıyla. Şimdi gelelim Adana'da kiralık Ford Fiesta ST'nin teknik özellikleri nasıl sorusunun cevabına.

 

Ford Fiesta ST 1,5 Teknik Özellikleri ve İncelemesi

 

Bu aracı sürenler, özellikle aracın sunduğu farklı sürüş modları ve kişiselleştirilebilen sürüş özelliği hakkında müthiş ger bildirimler gönderiyor. Bazı müşterilerimiz, ekonomik sınıf mini grupta kiraladıkları araçlar arasında en iyisi olduğunun, beklentilerinin çok üzerinde bir araç kiraladıklarını bile söylüyorlar. Aslında kiralık yeni Ford Fiesta'nın konfor değerlerini artıran en önemli teknik özelliği, üretiminde kullanılan çift tüplü amortisöre sahip olması ile beraber MacPherson süspansiyon yapısının kullanılmış olması. Ayrıca Ford bayilerinde satışı yapılırken opsiyonel olarak sunulan mekanik kilitli diferansiyel de önemli bir etken olarak ön plana çıkmakta. Hatta diferansiyel konusunda şunu da hatırlatmamız gerekir; Quaife marka.

Ford Fiesta'nın sıralı turbo motoru aracın ön kısmında, enlemesine konumlandırılmış. 3 silindir ve 12 subaplı olarak üretilmiş. 1,5 Ecoboost motora sahip yeni Ford Fiesta'nın motor hacmi resmi kayıtlarda 1497cc olarak görülmekte. Araç 146kW gç üreterek üst düzey bir performans sergilemekte. Böyle bir güç sunan yeni Ford Fiesta, 0'dan 100 km'ye 6,5 saniyede çıkarken, maksimum 230km hız yapabilmekte. Bu de ekonomik sınıf mini grup araçlar arasında rakiplerine kıyasla süper bir performans göstergesi.

 

Kiralık Ford Fiesta'nın Bagaj Hacmi ve Yakıt Tüketimi

 

Ekonomi sınıfı araç kiralayanların, özellikle uzun tatiller için Adana Havalimanı'na gelerek mini grup araç kiralamak isteyenlerin en çok sorduğu sorulara gelelim. Ford Fiesta yakıt tüketimi nasıl? Ford Fiesta'nın bagajı nasıl? Tabii ki uzunca bir süre araç kiralamak istiyorsanız, tatilinizde araç kiralamak için belli bir bütçe ayırdıysanız kiralayacağınız aracın ne kadar yakar bilmeniz gerek. Ayrıca uzun tatile çıkmanın bir diğer çözülmesi gereken sorunu da valizler. Ne kadar çok valiziniz varsa o kadar geniş bir bagaja ihtiyacınız var demektir. İşte size Adana'da oto kiralama ihtiyaçlarınız için hizmetinize sunduğumuz araçlar arasında yüksek performanslı motoru ve konforlu sürüş seçenekleri ile kiralık Ford Fiesta'nın begaj genişliği ve yakıt tüketim verileri.

Bagaj Hacmi : 311 litre, bu demek oluyor ki orta boy 3-4 valizi aracın arka koltuklarını yatırmadan rahatlıkla sığdırabilirsiniz ve hatta boş kullanılabilir alan bir kalacaktır. Eğer sadece 2 kişi olarak tatilinize çıkacaksanız arka koltukları yatırarak kiralık Ford Fiesta'nın bagaj hacmini 1096 litreye kadar çıkarabilirsiniz. Bu da beklenenin çok üstünde geniş bir bagak kullanım alanı sağlayacaktır. 

Yakıt Tüketimi : Şehir içinde yaklaşık 100 km'de 5 litre,şehirler arası yollarda ise bu değer 90 km sabit hızda kullanıldığında 4,2 litreye kadar düşmekte. Böylesine güçlü bir motor için aslında çok düşük değerler. Fakat Adana'da az yakan araç kiralama seçeneklerimiz arasında Ford Fiesta araçların, 1.1 , 1.25 ve 1.4 motor 75 beygir gücünde olan versiyonlarıda yer almakta olup bu araçlarımızda yakıt kullanım değeri ortalaması 100 km mesafe için sabit 90 km hızda 3,5 litreye kadar düşmektedir.

Adana oto kiralama portföyümüzde araç kiralama ihtiyaçlarınız için sunulan ekonomik otomobiller arasında yer alan yeni Ford Fiesta araçlarımız ayrıca dizel ve benzinli otomatik vites seçenekleri ile de konforlu sürüş beklentilerinize cevap verebilmekte. Adana otomatik vites vasıta kiralama seçeneklerimizi inceleyerek, ister Ford Fiesta ister diğer araç seçeneklerimizi görebilir, ihtiyaçlarınızı en iyi karşılayan aracı, sizlere sunduğumuz onlarca otomatik vites araç arasından karşılaştırma yapıp hemen kiralayabilirsiniz.

Nasıl yardımcı olabiliriz?