Adana'dan Mersin'e Nasıl Gidilir ?

Adana ve Mersin, birbirine çok yakın konumlanmış, kültürleri, gelenek ve görenekleri ile birçok özelliği ortak iki büyük şehir. Aslında Adana'daysanız kendinizi Mersin'de, Mersin'deyseniz Adana'da gibi hissedebilirsiniz. Eğer Türkiye'nin veya dünyanın farklı bir şehrinden Mersin'e gitmek istiyorsanız, öncelikle Adana Havalimanı'na ulaşır, oradan da yaklaşık 1 saat kadar sürecek olan güzel bir yolculukla Mersin'e ulaşabilirsiniz. Adana Mersin arası kaç km derseniz, otoyol üzerinden Mersine gidecekseniz 85 km, trafik hızlı ilerlemekte ancak, D400 üzerinden Adana'dan Mersin'e gidecekseniz mesafe yaklaşık 65 km fakat trafik iki şehir arasındaki trafik ışıklarının yoğunluğundan dolayı yavaş ilerleyebilmektedir.

Adana'dan Mersin'e gitmek için aracınızla otoyolu kullanarak gitmek isterseniz, ortalama hızınıza göre en fazla 1 saat sürecek olan yolculuğunuzda benzinli bir araçla gidecekseniz ortalama tüketiminiz 5-6 litre, d,zel bir araçla gidecekseniz 4-5 kitre civarında yakıt kullanırsınız.

 

Adana Şakirpaşa Havalimanı'ndan Mersin'e Nasıl Gidilir?

 

Adana Şakirpaşa Havalimanı'ndan Mersin'e gidebilmenin birçok farklı yolu var. Uçağınız Adana Havalimanı'na indi ve Mersin'e nasıl gidilir bilmiyorsanız, aşağıda detaylı olarak açıkladığımız Adana'dan Mersin'e ulaşım alternatifleri, siz çok faydalı olacak.

 

Adana Havalimanı'ndan Toplu Taşıma İle Mersin'e Ulaşım

Adana Havalimanı'ndan Mersin'e birçok farklı ulaşım alternatifi ile gidebilirsiniz. Eğer toplu taşımayı tercih ediyorsanız günün belirli saatlerinde Adana Havalimanı'ndan Mersin'e servis saatlerini kontrol ederek, toplu taşıma hizmeti sunan otobüsler ile oldukça ekonomik bir biçimde Adana'dan Mersin'e ulaşabilirsiniz.

 

Adana Havalimanı Taksi Hizmetleri İle Mersin'e Ulaşım

Adana Havalimanı'ndan Mersin'e isterseniz taksi hizmeti ile de ulaşımınızı sağlayabilirsiniz ancak, Adana Havalimanı taksi alternatifi ile Mersin'e gitmek, ekonomik anlamda biraz külfetli ve araçların eski arabalar olması nedeniyle konforsuz ve yorucu olabilmekte. Özellikle yurt dışından Adana Havalimanı'na geliyor ve Mersin'e taksi ile gidecekseniz, taksicilerden döviz kuru hesaplamaları ve taksimetre bilgilerini, daha sonra sorun yaşamamak adına, araca binmeden önce almanızda fayda var.Eğer Adana'dan Mersin'e gidişinizde havaalanı taksi seçeneklerini tercih ediyorsanız, gitmeden pazarlık yaparak normal şartlarda yüksek olan taksi fiyatlarını bir miktar indirebilme şansınız olabilir.

 

Adana Havalimanı'nda Araç Kiralama Yöntemi İle Mersin'e Ulaşım

Adana Havalimanı'na uçağınız iniş yaptı ve kiralık araç rezervasyonu yaptırmadınız. Özellikle, yaz mevsiminde, okulların kapanması ile başlayan tatil sezonunda kiralık aracınızı önceden rezerve etmediyseniz, Adana'da araç kiralama firmalarında anlık müsait araç bulabilmek çok zor olabiliyor. Birde Mersin'e gittiğinizde kiralık araç ihtiyacınız olacaksa, Adana Havalimanı'na gelmeden önce kiralık araç rezervasyonunuzu tamamlamış olmanızı öneririz.

Adana Havalimanı ve çevresinde konumlanmış birçok araç kiralama şirketi hizmet vermekte. Adana'da oto kiralama fiyatları da hizmet sunan şirketten şirkete ve hizmete sunulan araçtan araca değişmekte. Ancak Adana'da oto kiralarken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta ödediğiniz bedel karşılığında alacağınız hizmetleri çok iyi bilmeniz. Çünkü araç kiralama fiyatları arasında, eğer aynı aracı farklı fiyatlarda bulduysanız, fiyat değişiklikleri çok büyük olmayacak fakat, alacağınız hizmetler çok farklı olabilecektir. Konuyu biraz daha açalım; örneğin yurtdışından Adana Havalimanı'na oradan da uzunca bir tatil için veya bir iş görüşmeniz için Mersin'e gideceksiniz. Ucuz fiyatlı diye kiraladığınız aracın yolda arızalanması, hem tatil keyfinize, hem iş görüşmenize zarar verebilir. Bu anlamda 7/24 ekspres yol yardım hizmeti veren bir oto kiralama şirketinden araç kiralamanız faydanıza olacaktır. Adanacar.com, Adana Havalimanı'nda hizmet veren Adana'nın en büyük araç kiralama filosuna sahip şirkettir. Sunduğu kaliteli ve son model kiralık araçlar ile arka planda verdiği 7/24 yol yardım , rent a car kasko gibi güvenliğinizi ve yolculuk keyfinizi en ön planda tutan birçok hizmetle oto kiralama hizmetini ayağınıza getiriyor. Adanacar.com'un en uygun fiyatlı Adana oto kiralama hizmetlerinden yararlanmak için, rezervasyonunuzu geliş tarihinizden önce yaptırmanızı öneririz.

Araç kiralayarak Adana'dan Mersin'e ulaşmak çok kolay. Adana Havalimanı'ndan çıkıp, Turhan Cemal Beriker Bulvarına girdikten sonra, otogar kavşağını geçtiğinizde, Real AVM yolu üzerinde çevre yolu istikametinde yaklaşık 3-4 km ilerledikten sonra ücretli otoyola girerek, 30 dakika kadar sürecek keyifli bir yolculukla Mersin'e ulaşabilirsiniz. Otoyoldan Mersin'deki adresinize en yakın çıkışı kullanarak 3-5 dakikalık bir yolculukla istediğiniz her noktaya varabileceksiniz.

 

 

Adana Havalimanı Transfer Hizmetiyle Mersin'e Nasıl Gidilir ?

Adana Havalimanı'ndan Mersin'e nasıl gidilir sorusuna verilebilecek bir cevapta Adana Havalimanı transfer hizmeti alarak ulaşım sağlamak olacaktır. Adana Havalimanı transfer hizmeti nedir diyorsanız, açılımı çok basit. Sizi uçağınız indiğinde, hangi saat olursa olsun karşılayan, özel taşıma belgeli ve deneyimli şoförleri ile Adana Havalimanı'ndan istediğiniz bir adrese kaliteli, güvenli ve oldukça da ekonomik bir biçimde son model araçlarla ulaşımınızı sağlayan bir firma düşünün. Taksiden daha ucuz ve fiyatları istikrarlı, toplu ulaşımdan daha konforlu ve keyifli, tüm bunlara ek olarak özel şoförlü olarak sadece size tahsis edilmiş son model bir araçta yolculuk yaptığınızı düşünürseniz, Adana Havaalanı transfer hizmeti, diğer yöntemlere göre oldukça kazançlı da bir seçenek. 

Adana Havalimanı'ndan Mersin'e transfer hizmeti sunan firmalar oldukça çok sayıda ve her biri farklı farklı fiyatlar uygulamakta. Bunun en önemli sebebi, transferiniz için kullanılan araçların yakıt tüketimleri ve sınıfları olarak ön plana çıkmakta. Eğer Adana'dan Mersin'e ekonomik transfer ile ulaşım seçenekleri arayışındaysanız ve 4 kişiden fazla değilseniz, sedan araçlarla ulaşım alternatifi oldukça bütçeli bir çözüm olacaktır. Aradığınız daha konforlu ve aynı zamanda özel bir araç ise, özel tasarımı Mercedes Vito ve Mercedes Sprinter tipi vip araçlarla transfer hizmetleri sunan Adana vip transfer şirketleri en doğru ulaşım çözümlerini size sunacaktır. Vip araçlarla Adana Havalimanı'nda vip transfer hizmetleri genellikle 1 ile 10 kişi kapasiteli vip minibüsler ya da vip sınıfı Mercedes E sınıfı, Mercedes S sınıfı vip araçlar ile sağlanmaktadır. Eğer Adana'dan Mersin'e geniş bir aile olarak, arkadaş grubunuzla ya da Mersin'de düzenleyeceğiniz toplantı, seminer gibi maksatlarla toplu olarak gitmek istiyorsanız, bu aşamada minibüs transferi ya da otobüs transferi daha doğru bir transferle ulaşım seçeneği olacaktır. Adana'dan Mersin'e minibüs transferi ile ulaşım sağlamak isterseniz, Adana Havalimanı minibüs kiralama şirketlerini araştırabilir, size en uygun kapasiteye sahip bir minibüs ile transferinizi planlayabilirsiniz. Grubunuzda ulaşım sağlayacak kişi sayısı daha yüksek ise, bu durumda Adana Havalimanı otobüs kiralama şirketleri ile iletişime geçerek, kişi sayınıza ve yolculuk temanıza en uygun otobüs seçimini yaparak Adana Havalimanı'ndan Mersin'e otobüs transferi planlaması yapabilirsiniz.

Adana Havalimanı'ndan Mersin'e gidebilmenin en kolay ve ekonomik çözümlerini sunan Adanacar.com ayrıcalıklı hizmetleri ile, ister araç kiralayarak Adana'dan Mersin' gidebilir ya da bireysel ve toplu transfer alternatifleri ile Adana Havaalanı'ndan Mersin'e transfer hizmeti alarak ulaşımla ilgili ihtiyaçlarınızı çözüme kavuşturabilirsiniz.

Adana'dan keyifli bir yolculukla Mersin'e ulaştınız, şimdi sırada ünlü alışveriş merkezleriyle,el değmemiş doğal plajlarıyla, uluslararası marinasıyla, tantunisiyle, kerebiç tatlısıyla ve sayamadığımız birçok gezi ve lezzet noktasıyla Mersin'i keşfetme zamanı. Adana'dan Mersin'e nasıl gidilir sorununu çözdüğünüze göre, sırada Mersin'de gezilecek yerler, Mersin'de nereye gidilir, Mersin plajları ve Mersin yaylalarını konu alan Mersin Gezi noktaları yazımızı okuyarak, Akdeniz'in keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. 

 

Akdeniz bölgesinin incisi Adana'dan şehre yakın bölgelere ulaşım kolaylıkla sağlanabildiği gibi, birçok seyahat seçeneği de bulunmaktadır. Örneğin Adana'dan Hatay'a için hangi ulaşım seçeneklerini kullanabileceğiniz konusunda bir araştırma yapıyorsanız, Adanacar.com olarak sizlere sadece ulaşımınızı sağlama işlemleri ile kalmayıp, Adana'dan Hatay'a nasıl gidilebileceği hakkında farklı birçok seyahat seçeneğinin olduğu araştırma makalemiz ile güncel bilgi sağlıyoruz. Nasıl Gidilir sayfamıza günlük olarak göz atarak, Adana'dan Konya yönüne nasıl seyahat edebileceğiniz konusunda seçenekler,  Adana Havalimanı'ndan Mersin'in ilçelerine, Hatay, Gaziantep, Kayseri, Konya, Antalya, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, veya Türkiye'nin istediğiniz bir noktasına nasıl ulaşılabileceğinize dair birçok alternatifin yer aldığı yazılarımızı inceleyerek bilgi edinebilirsiniz.

Nasıl yardımcı olabiliriz?