Hyundai i20 Kiralık Araç İncelemesi

Hyundai i20 araç kiralamayı mı düşünüyorsunuz? Hyundai i20 kiralık araç özellikleri hakkında bilgi mi arıyorsunuz? Hyundai i20 araç kiralama seçeneğimizi daha yakından mı tanımak istiyorsunuz? Kiralık Hyundai i20 aracımızı, sizin için inceledik ve en önemli özelliklerini benzer diğer araçlarla karşılaştırdık. Bagaj taşıma hacminden, motor gücüne kadar, yakıt tüketiminden boyutlarına kadar işte size son model kiralık Hyundai i20.

Kiralık Hyundai i20'nin Başlıca Özellikleri

Oto kiralamak isteyen ve şehir trafiğinde hassas manevra, kolay park etme özelliğine sahip, daha küçük bir araba kiralamayı tercih edenlerin en beğendiği araçlar arasında Hyundai i20. Boyutları her ne kadar göze küçük görünse de, kiralık Hyundai i20 araçların iç hacmi oldukça geniş ve ferah. 4 kişi hatta beşinci bir kişiyi kolaylıkla sığdırabilen Hyundai i20 araç kiralama seçeneğimizin bagajıda rakiplerine kıyasla daha geniş. Örneğin Toyota Yaris 286 litre bagaja sahipken, Hyundai i20'de bagaj hacmi 300 litreyi aşmakta. Bu da bagajda daha çok valiz, daha fazla eşya taşıyabileceğiniz anlamına geliyor. Bizim yaptığımız incelemeye göre, 3-4 adet orta boy valiz Hyundai i20'nin bagajına kolaylıkla sığmakta, ama her yolcunun valiz büyüklüğü ayrı ve buna istinaden kapladığı alanın de değişebileceğini göz önünde bulundurmakta fayda var.

Adana'da Hyundai i20 kiralık araç seçeneğimizi tercih edenlerin, bu aracı kiralamakta ısrarının bir diğer sebebi de motor gücü. Hyundai i20, 100 beygir güç üreten 1.4 motoruyla Adanada kiralık ucuz araçlar grubundaki diğer rakiplerinin bir çoğunu geride bırakıyor. Böylece Adana'dan Adana'nın veya çevre illerin yaylalarına, Toros dağlarının virajlı ve rampa dolu yollarına güçlü ama ekonomik bir araçla gitmek isteyenler, Adana'da Hyundai i20 araba kiralamak istiyorum demeye çoktan başladılar bile.

Gelelim yakıt tüketimine. Bu konu Hyundai i20'nin boyutları ile paralel değerlendirilebilir. Küçük araç düşük yakıt tüketimi, işte size Hyundai i20.100 kilomtere şehir içi kullanımda ortalama 3,9 litre, şehirler arası yollarda ise sabit 90 km hızla ortalama 3,2 litre ile 3,5 litre arası yakıt tüketim değerlerine sahip olan Adana Havalimanı Hyundai i20 kiralık araç seçeneğimiz, yakıt tüketimi konusunda da oldukça cimri bir sarfiyat sergiliyor. Rakipleri ile kıyaslandığında, en yakın rakibi Adana Volkswagen Polo araba kiralama seçeneğimizden 100 km'de yaklaşık 0,4 litre daha az tüketim avantajına sahip olan Hyundai i20 ile en ekonomik yolculuklar sizi bekliyor.

En uygun fiyatlı araba kiralama seçenekleri arasında yer alan kiralık Hyundai i20'nin dizel ve benzinli motor seçenekleri yanı sıra, sürücüsüne daha konforlu ve güvenli bir yolculuk deneyimi sunan otomatik vites alternatifleri de mevcut.  Adana'da otomatik vites Hyundai i20 araba kiralama alternatiflerimizle hizmet verdiğimiz biçok müşterimizden gelen yorumları göz önünde bulundurduğumuzda, aracın benzinli otomatik vites versiyonu ile dizel otomatik vites versiyonu arasında yakıt tüketimi arasında neredeyse hiç fark yok. Hyundai verilerine göre otomatik i20 100km'de ortalama 3,5 litre ile 3,9 litre arasında yakıt tüketiyor ve bu veriler ekonomik araç sınıfında otomatik vites bir araç için yakıt tasarrufu yapma konusunda oldukça başarılı değerler.

Otomatik vites ve manuel vites dizel / benzinli araç kiralama seçeneklerimizle Adanada Hyundai i20 araç kiralama alternatiflerimizi, oto kiralama filomuzun ekonomik araç kiralama seçenekleri bölümünden inceleyebilir, dilerseniz online rezervasyon sistemimizi kullanarak hemen bir rezervasyon yapabilirsiniz. Adanacar Rent A Car istendiğinde araç kiralama rezervasyonlarını telefon aracılığı ile de alabilmektedir, telefonla rezervasyon için şirketimize iletişim bilgilerimizden 7/24 ulaşabilirsiniz.

 

 

Nasıl yardımcı olabiliriz?