Araç Kiralamak İçin Gerekli Belgeler

Araç kiralamak için gerekli belgeler nelerdir? Araç kiralamak için başvuru yaptığınız zaman sizden bazı belgeler istenmektedir. Adana oto kiralama firmamızdan kişisel veya kurumsal olarak araç kiralama yapacak müşterilerimizden bazı evraklar talep etmekteyiz. Bu belgeleri sağlayamazsanız araç kiralama işlemi yapılamamaktadır. Herhangi bir nedenden ötürü aracınızı yanınıza götüremediğiniz bir yerde bulunuyorsanız araç kiralama hizmetinden faydalanabilirsiniz. Özellikle tatil bölgelerine giden kişiler uçak yolculuğunu tercih edebiliyorlar. Fakat bulundukları yerde kendi araçlarının rahatlığında gezmek istedikleri için araç kiralama hizmetinden destek alabiliyorlar. İş için bir yere gittiğiniz zaman zaman kısıtlamasından dolayı yine hava yolunu tercih edebilirsiniz gibi araçlar yerine kendi aracınızın rahatlığını arıyorsanız araç kiralama hizmetinden faydalanabilirsiniz araç kiralama hizmetine sunmuş olduğu en güzel kolaylık işlerinizi pratik bir şekilde halledebilmektedir. Adana oto kiralama şirketi Adana Car olarak araç kiralarken mutlaka ehliyet ve kredi kartınızın yanınızda olması gerekmektedir.

 

Araç Ne Kadara Kiralanır?

Araç kiralamak isteyenler piyasa ile ilgili Araştırmayı da yapmaktadırlar. Araç kiralama fiyatları Seçtiğiniz aracın özellikleri aracı kaç gün kiralayacağını hangi şehirde Bulunduğunuz gibi birçok etkene göre değişebilmektedir. Bunun için araç kiralamaya karar verdikten sonra şirkete doğru araştırmanız gerekmektedir Ayrıca resmi adımları uygulamadan araç kiralamaya çalışan bir şirketle çalışmanız ciddi mağduriyetler yaşamınıza sebep olacaktır.

Araç kiralama hizmetinde ödemeler konusunda kredi kartı ödemesi şeklinde çalışan firmalar bu alanda en güvenilir ve resmi firmalardır diyebiliriz. Kredi kartı ile araç kiralama özelinde en önemli sebebi araçla ilgili yaşanan herhangi bir arıza durumunda ücretin tahsil edilebileceği bir karta sahip olmanızdır.

Araç Kiralama Şartları

Araç kiralamanın en önemli şartlarında sürücü belgesi ve kimliğin ibraz edilmesi ilk sırada almaktadır. Kiralama hizmetinde muhakkak ehliyete yer verilmesi gerekmektedir. İkametgâh bilgisi de yine araç kiralamada istenen belgelerden bir tanesidir. İmza beyannamesini verilmesi de gerekmektedir. Ayrıca kiralayacak kişi turist olarak o bölgede bulunuyorsa pasaportun ibraz edilmesi zorunluluğu bulunmaktadır. Aracı kiralarken kullanılan kredi kartı aracı kiralayacak kişinin kimliği ile aynı isimde olmak zorundadır. Araç kiralama hizmeti için alanında uzman bu konuda tecrübeli insanları mağdur etme kaliteli araçlara sahip bir kurum arıyorsanız kurumumuzla iletişime geçebilirsiniz. Kurumunuzun birbirinden güzel ve kullanışlı araçlarıyla tatilinizin keyfine çıkarabilir ya da işlerinizi keyifli bir şekilde özel aracınız ile halledebilirsiniz.

 

Nasıl yardımcı olabiliriz?