Adana'ya Tüm Germania Uçuşları İptal Edildi

Almanya'nın ünlü havayolu firması tüm uçuşlarının durdurulduğunu en yetkili ağızdan açıkladı. Germania Havayolları bu açıklamasıyla iflas ettiğini resmi olarak açıkladı.

 

Germania Havayolları İflas Açıklaması

 

Geçtiğimiz aylarda kısa vadeli likidite ihtiyaçları için finans kuruluşları ile görüşmeler yapan Germania Havayolları, en yetkili ağızdan, sorunun çözülemediği için iflasını resmi olarak açıkladı. Firmanın CEO'su Karsten Balke tarafından yapılan açıklama şöyle :

" Üzülerek belirtmeliyiz ki, uzun vadeli olmayan nakit ihtiyaçlarımızın karşılanması için sürdürdüğümüz tüm çabalar başarısızlıkla sonuçlandı. Sonuç olarak, iflas başvurusu ile müracaat etmekten başka bir çaremizin bulunmadığını üzülerek bildirmekteyiz. Alınan bu kararın Germania çalışanları ve uçuşlarını planladığı gibi gerçekleştiremeyecek olan yolcularımız açısından sonuçları da bizi çok üzmektedir. Bu nedenle Germania Havayolları çalışanları ve yolcularından özür dileriz."

 

Germania Uçuşları İptal Edildi

 

Özellikle Türkiye'ye gelen yolcularımızı, konuyla ilgili bilgilendirmek ve havalimanına gittiklerinde hoş olmayan bu sürprizle havalimanında karşılaşmamaları adına Germania Havayolları'ndan alınan biletleri ile ilgili gerekli sigorta müracaatlarını zamanında yapabilmeleri için önemle duyururuz.

Adanacar.com'dan rezervasyonlarını yaparak araç kiralayan değerli müşterilerimizin iflas nedeniyle iptal edilen Germania uçuşlarına yönelik gerekli sigorta başvuru adımlarını zaman kaybetmeden atmalarını ve  güncel bilet bilgilerini en kısa sürede tarafımıza iletmelerini önemle rica ederiz.  


Nasıl yardımcı olabiliriz?