Adana’dan İstanbul’a Nasıl Gidilir? Kaç Saat? Kaç Km?

Adana’dan İstanbul’a nasıl gidilir ve en rahat şekilde yolculuk yapmanın yolları nelerdir merak ediyorsanız, sizlere bilgi vermek istiyoruz. Adana-İstanbul arası oldukça sık kullanılan rotalar arasında yer alır. Bu iki mesafe arasındaki yolun rahat ve keyifli geçmesi için birçok kişi çeşitli yöntemlere başvurabilir. Şehirlerarası yolculuklarda, en rahat ve keyifli seçenek havayolu olarak düşünülse de aslında onun da birçok dezavantajlı tarafı vardır. Daha doğrusu transfer hizmeti kadar rahat ve eğlenceli değildir. Ya da Adana oto kiralama hizmeti alarak drop giderlerini ödeyerek kendi aracınız gibi bir kiralık araç ile bu yolculuğu yapabilirsiniz.

 

Adana İstanbul Arası Kaç Km?

 

Adana İstanbul arası kaç km sorusu, bu yolculuğa çıkmak isteyenlerin en çok merak ettiği sorulardan biridir. Öncelikle Türkiye’nin iki ayrı noktası olan Adana ve İstanbul arasında oldukça önemli bir uzaklık olduğunu söyleyebiliriz. Ortalama 924 km bir mesafe vardır. Bu mesafe, Ankara-Tarsus Otoyolu tercih edildiğinde kat edilmesi gereken mesafedir. Havayolunu da tercih etseniz aslında gitmeniz gereken mesafe budur.

 

Adana İstanbul Arası Kaç Saat?

 

Adana İstanbul arası kaç saat sürer sorusuna cevap verirken, öncelikle hangi ulaşım yolunu tercih edeceğinizi bilmemiz gerekir. Karayolunu tercih ettiğinizde 9 saat 50 dakika gibi bir süre yolculuk yapmanız gerekir. Havayolunu tercih ettiğinizde ise 1 saat 25 dakika gibi bir sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. Tabi havayolunu tercih ettiğinizde rotor yapma, havalimanında bekleme süreleri ve havalimanlarına ulaşma süreleri gibi detayların göz önünde bulundurulması gerekir. Tüm bunlar hesaba katıldığında aslında havayolu ulaşımının o kadar da avantajlı olmadığını görebilirsiniz.

 

Transfer Hizmetleri ile Adana İstanbul Arası Yolculuk Yapmak

 

Adana’dan İstanbul’a yol tarifi vermek yerine, sizlere transfer hizmetleri ile bu iki mesafe arasındaki yolu nasıl daha kolay gidebileceğinizden bahsedeceğiz. Öncelikle bu iki mesafe arasındaki yolculukta transfer hizmetleriyle yolculuk yaptığınızda çok konforlu ve rahat edeceğinizi ifade edebiliriz. Bu hizmeti aldığınızda:

  • İsterseniz ailenizle isterseniz de arkadaşlarınızla rahat rahat yolculuk yapma imkânı elde edebilirsiniz.
  • Toplu şekilde seyahat ettiğinizde çok daha uygun fiyatlarla seyahat edebilirsiniz. Bu yolculuklarda sizleri bekleyen daha birçok avantaj vardır.
  • Yolculuk sırasında, çevreyi görebilir ve burada yolculuğun keyfini çıkarabilirsiniz. Birçok kişi uçakla seyahat ettiğinde, içinden geçtiği şehirleri görmeden yolculuk yapar.
  • Transfer hizmetlerinde kullanılan araçların tamamı son derece lüks ve iyidir. Bu yüzden zaten çok konforlu bir biçimde seyahat etme imkânı elde edebilirsiniz.
  • Yolculuk sırasında araçta keyifli zaman geçirebilmeniz için sizleri bekleyen pek çok oyun ve eğlenceli aktivite vardır. İsterseniz daha farklı seçenekler için önceden de iletişime geçebilirsiniz.

Adana’dan İstanbul’a araç kiralayarak ulaşım yapmakta çok keyiflidir. Ancak şoförlü araç kiraladığınızda sizler için çok daha iyi bir deneyim olacaktır.

 

Adana’dan İstanbul’a Transfer Hizmeti Almak İçin Yapılması Gerekenler

 

Adana ve İstanbul arasındaki mesafeyi en rahat ve keyifli şekilde gitmek isteyenler için en iyi yolun, kesinlikle transfer hizmeti olduğunuzu söyleyebiliriz. Birçok kişi transfer hizmeti sayesinde, istediği gibi hem şehir içinde hem de şehir dışında seyahat edebilmektedir. Sizler de bu hizmetten yararlanarak, istediğiniz gibi Adana’dan İstanbul’a lüks ve konforlu aracınızla gelebilirsiniz. Yolculuk sırasında sizleri ayrıca birçok önemli fırsatlarda bekler. Bu hizmetten yararlanmak istiyorsanız, tek yapmanız gerekenler iyi bir firma bulmak ve onlardan rezervasyon yaptırmaktır.

Adana’dan İstanbul’a transfer hizmeti alarak ulaşım yapmak isteyenlere, en iyi şekilde hizmet ve destek veriyoruz. İstediğiniz zaman bizlere ulaşabilir ve sizler de bu hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Kısa sürede rezervasyon yaptırdıktan sonra, hizmet alacağınız gün geldiğinde adresinize kadar gelen aracınıza binebilir ve uzun ancak keyifli yolculuğa başlayabilirsiniz.

Nasıl yardımcı olabiliriz?