Adana’dan Ankara’ya Nasıl Gidilir? Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi

Adana’dan Ankara’ya nasıl gidilir ve bu yolculuk nasıl daha rahat hale getirilebilir merak edenler için, alternatif yolculuk seçeneklerinden bahsedeceğiz. Öncelikle akla ilk olarak havayolları gelse de havalimanında indiğiniz andan itibaren, Ankara şehir merkezine nasıl gideceğinizi de düşünmeniz gerekir. Bu yüzden de aslında farklı ulaşım alternatiflerini de düşünmeniz gerekir. Örneğin transfer hizmetleriyle hiçbir şekilde ikinci bir araç beklemenize gerek yoktur. Çünkü bu hizmet kapsamında size özel bir araç tahsis edilir ve bu şekilde uzun bir yolculuk yapsanız dahi, herhangi bir rötar veya sorunla karşı karşıya kalmazsınız. Adana oto kiralama hizmeti alabilir bu şekildede kendinize ait duygusu ile Adana Car markası güvencesinde seyahat edebilirsiniz.

 

Adana Ankara Arası Kaç Km?

 

Adana’dan karayoluyla Ankara’ya gelmek isteyen biri doğal olarak öncelikle Adana Ankara arası kaç km sorusunu soracaktır. Biri Türkiye’nin en güney noktalarından biri iken diğeri ise İç Anadolu bölgesinde yer alan bu iki şehir arasındaki mesafe, Tarsus Otoyolu üzerinden toplamda 513 km’dir Normal koşullarda bu mesafenin karayolu üzerinden gidilmesi, oldukça uzun ve yorucu olabilir. Ancak alacağınız transfer hizmetleri sayesinde, ne kadar uzun bir yolculuk yaparsanız yapın keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

 

Adana Ankara Arası Kaç Saat Sürer?

 

Adana Ankara arası kaç saat sorusuna, hangi ulaşım yolu tercih edilecekse ona göre cevap verilebilir. Tercihiniz karayolu olacaksa, şahsi aracınız veya transfer hizmetleriyle ortalama 5 saat 48 dakikada ulaşım sağlayabilirsiniz. Havayolunu tercih ettiğinizde ise ortalama 1 saat gibi bir sürede ulaşabilirsiniz. Bu noktada havayolları çok daha avantajlı gibi bir düşünceye kapılabilirsiniz. Ancak durumun bu kadar basit olmadığını söyleyebiliriz. Çünkü havayolunu tercih ettiğinizde, havalimanları genellikle merkeze çok uzak olduğu için ortama 1-2 saatinizde havalimanlarına giderken geçecektir. Hem daha fazla yorulacak hem de Ankara’ya indiğinizde, istediğiniz adrese ulaşabilmek için de ekstra araç bulmanız gerekecektir.

 

Adana’dan Ankara’ya Transfer Hizmeti Almanın Avantajları

 

Adana’dan Ankara’ya transfer hizmeti alarak ulaşım sağlamanın pek çok avantajından bahsedilebilir. Transfer hizmeti bilindiği gibi zaten çok avantajlı ve keyifli bir ulaşım seçeneğidir. Bu hizmetin kişilere sağladığı tüm avantajlar ise şöyledir:

  • Öncelikle her ne kadar uzun bir yolculuk olacak olsa da araçlar çok rahat olduğu için zorluk yaşamazsınız.
  • Sevdikleriniz ve arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli ve keyifli bir yolculuk yapabilirsiniz.
  • Aracınıza talep edeceğiniz bazı eğlenceli oyunlar sayesinde, TV ve internet sayesinde şahsi aracınızla keyifli bir yolculuk yapıyor gibi hissedebilirsiniz.
  • Şaşırabilirsiniz ancak transfer hizmetleri, birçok ulaşım seçeneğinden çok daha uygun fiyatlıdır.
  • Transfer hizmetlerinde ailenizle, keyifli yolculuk yapabilirsiniz. Yolculuk sırasında, çevreyi izleme ve görme fırsatı elde edebilirsiniz.

 

Adana’dan Ankara’ya Gitmenin En Kolay Yolu

 

Adana’dan Ankara’ya yol tarifi vermeyeceğiz tabi ki ancak Adana’dan Ankara’ya en kolay ve keyifli nasıl ulaşabilirsiniz bundan bahsetmek istiyoruz. Transfer hizmetleri, son yıllarda en çok tercih edilen ve insanların en çok keyif aldığı seçeneklerden biridir. Bu hizmetin bu kadar tercih edilmesinde, hizmet sağladığı pek çok avantajdan söz edilebilir. Öncelikle bu kadar uzun bir mesafe için transfer hizmeti almanın, çok maliyetli olabileceğini düşünebilirsiniz. Ancak eğer kalabalık bir grup olarak yolculuk yapacaksanız veya ailenizle seyahat ediyorsanız, transfer hizmeti diğer toplu ulaşım seçeneklerinden çok daha uygun fiyatlı olacaktır.

Adana’dan Ankara’ya araç kiralayarak ulaşım seçeneği, havayolunu tercih etmenizden çok daha uygundur. Çünkü zamana göre değişmekle birlikte bir kişi için uçak bileti ortalama 750 lira civarındadır. 4 kişilik bir aile veya arkadaş grubu, havayoluyla seyahat etmek istediğinde, araç kiralama veya transfer hizmeti almaktan çok daha yüksek fiyatlar ödemek durumunda kalır. Adana Ankara arası kaç km? Adana Ankara arası kaç saat? Adana'dan Ankara'ya nasıl giderim? Adana Ankara yol tarifi, Adana Ankara yol haritası hakkında tüm bilgileri sizlere ilettiğimizi düşünüyoruz.

Nasıl yardımcı olabiliriz?