Adana'da Rent A Car Kaskolu Araç Kiralama

Adana'da güvenli aynı zamanda kaliteli ve uygun fiyatlı bir oto kiralama hizmetini almanın en akılcı yolu her şeyden önce kiraladığınız araçta rent a car kaskosu olup olmadığını kontrol etmekten geçer. Adana'da rent a car kaskolu araç kiralama hizmeti veren birçok lokal ve global araç kiralama şirketi bulunmakta olup, her firmanın ise farklı şartlarda sunduğu rent a car kasko olanakları bulunmaktadır. Eğer kiralayacağınız araçta kiralamanızı etkileyen en önemli faktör güvenlik ise Adana'da rent a car kaskolu bir araç kiralayarak, yola güven ve huzurla çıkabilirsiniz. Adanacar.com tarafından hazırlanan oto kiralama rehberinde bugünün konusu rent a car kaskolu araç kiralama hizmeti. Hazırsanız hemen başlayalım.

 

Rent A Car Kaskosu Nedir ?

 

Rent a car kasko, oto kiralama hizmeti veren şirketlerce, kiralamaya sunulan tüm araçlarda zorunlu olarak yapılması gereken, hem aracın hem de araç içerisinde seyahat edecek olan yolcuların güvenliğini sağlamaya yönelik en kapsamlı ve en özel sigorta tiplerinden birisidir.

Adanacar.com filosunda kiralama işlemlerine sunulan tüm araçlar, dünyanın en prestijli sigorta şirketleri tarafından yapılmış rent a car kaskoları ile, müşterilerimizin araç kiralama ihtiyaçları için hizmetlerine sunulmaktadır. 

 

Rent A Car Kaskosunun Faydaları

 

Rent a car kaskosu, sadece aracı kiraya veren firmayı korumakla kalmayıp aynı zamanda araç kiralayan sürücü açısından da olası bir kaza durumunda ortaya çıkabilecek sorunları önlemeye yarayan, oto kiralama hizmetlerini müşterilerine profesyonelce sunmak isteyen şirketlerin tercih ettiği bir sigorta modelidir. Bu anlamda hem araç kiralama şirketi hem de araç kiralayan müşteri tarafında birçok faydalı yönü vardır. Bunları kısaca sıralayacak olursak :

  • Olası bir kaza durumunda muafiyet bedeli düştükten sonra araç kiralama hizmeti veren şirketin tüm maddi kayıplarını kapsar.
  • Araç kiralayan müşterinin bir kaza yapması durumunda aracın sadece muafiyet bedeli yani, araç değerinin ortalama %5 oranına kadar sorumlu olduğu bir sigorta sistemi olarak tüketici tarafında da ortaya çıkabilecek büyük maliyetleri önler.
  • Rent a car kaskolu araç kiraya veren profesyonel oto kiralama şirketleri, kiraya verilen araçta oluşabilecek hasar durumlarında müşterilerine ikame yani yedek araç temini yapabilerek, müşterilerini ulaşım ihtiyaçlarında mağdur etmezler.
  • Yolda mı kaldınız? Hiç üzülmeyin, rent a car kaskolu bir araç kiraladıysanız, firmanız size bulunduğunuz yerde mümkünse tamir, tamiri mümkün olmayan durumlarda çekici hizmeti ve anında yedek araç temin hizmeti sağlar.

 

Rent  A Car Kaskosunda Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

 

Adana'da rent a car kaskolu bir araç kiralamak istiyorsunuz ama olası bir kaza veya hasar durumunda ne yapmanız gerektiğini biliyor musunuz? İşte rent a car kaskolu bir araç kiraladığınızda dikkat etmeniz gereken önemli noktalar:

  • Kiraladığınız araçla bir kaza yapmanız durumunda, trafiği rahatlatmanız gereken önlemleri aldıktan sonra mutlaka bir kaza tutanağı hazırlamanız gerekmektedir.
  • Kaza tutanağı beraberinde trafik polisince alkol testi yapılarak tutanakta mutlaka belirtilmelidir.
  • Çift taraflı kaza ve hasarlarda, karşı tarafın araç ruhsat, ehliyet ve trafik sigorta dökümanlarının birer fotokopisi mutlaka alınmalıdır.
  • Hasar anında kazaya karışan tüm araçların plakalarının görünür şekilde net fotoğraflarının çekilmesi gerekmektedir.
  • Rent a car kaskosundan yararlanabilmenin en önemli şartı alkol veya uyuşturucu madde etkisi altında araç kullanmamak ve nereye giderseniz gidin sürücü belgenizin mutlaka yanınızda olması gerekmektedir.

Güvenli ve huzurlu bir seyahat için araç kiralarken mutlaka rent a car kaskolu olup olmadığınız sorunuz. Adanacar.com Adana rent a car hizmeti almak isteyen tüm müşterilerine sadece oto kiralama firmalarına özel olarak hazırlanan rent a car kaskosuna sahip araçlar kiraya vermektedir.

Nasıl yardımcı olabiliriz?