Adana'da Kış Lastikli Araç Kiralama

Adana'dan, soğuk hatta yolların karlı ve buzlu olduğu bir lokasyona seyahat planınız mı var? Meteorolojinin her gün yaptığı uyarılara istinaden güvenli bir yolculuk deneyimi mi yaşamak istiyorsunuz?  Türkiye'de kış mevsiminde yola çıkmak istiyor ve trafik kurallarına uygun kış lastikli araç kiralama hizmeti mi almak istiyorsunuz? O halde en doğru adrestesiniz. Adanacar.com'un kış aylarında soğuk ve karlı lokasyonlara, maksimum güvenlikle seyahat etmek isteyen müşterileri için sunduğu Adana kış lastikli oto kiralama seçenekleri ile en zorlu yollarda, en keyifli ve güvenli yolculuğun tadını çıkarın.

 

Adana'da Kiralık Araçlar İçin Kış Lastiği Uygulaması

 

Kış mevsimi kapıya dayandığında kiralık otomobiller, minibüsler ve SUV tipi araçlar için kış lastiği kullanım ihtiyacı ortaya çıkabilmektedir. Her mevsime uygun kullanabileceğiniz lastikler ile kiraladığınız araçlarda hem performansı en optimum düzeyde sağlayabilir hem de güvenli bir yolculuk yapabilirsiniz. Adana havaalanı rent  a car hizmetleri sunan Adanacar.com , kışın 7 derecenin altında olan yerlere seyahat edecek  müşterilerine özel olarak kar lastikli kiralık araçlarını ücretsiz olarak sağlayıp güvenli, konforlu ve keyifli bir yolculuk planını daha ekonomik hale getirmektedir. Türkiye karayollarında kışın 7 derece ve altında olan lokasyonlarda kış lastiği kullanım zorunluluğu vardır, bu nedenle, araçlarınızda kar veya buzlanmaya karşı önlem olarak sunulan kış lastikleriniz olmadan yola çıkmayınız. Konuyla ilgili resmi kaynaklardan alınan kanun aşağıdaki gibidir :

" Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik gereği gerek yolcu gerekse eşya taşıması yapan tüm araçlar her yıl 1 Aralık ve 1 Nisan dönemleri aralığında kış şartlarına uygun, kar yağışı ve buzlanma olan yollarda kaza oluşma durumunu önlemek için,  zorunlu kış lastiği kullanım uygulamasına tabidir."

Belirtilen kış lastiği kullanım zorunluluğunu baz alarak, Adanacar.com'un müşterilerine tavsiyesi, çıkacakları yolculuk her nereye olursa olsun kiraladıkları araçlar için kış lastiği ihtiyaçlarını rezervasyon anında belirtmeleridir. Buna istinaden yolculuğunuza çıkmadan önce rezervasyonunu yaptığınız kiralık aracın tüm temizlik ve bakım işlemleri yapılırken, kış şartlarına uygun araç lastikleri de takılı olarak hazır bulundurulup sizlere Adana Havalimanı'nda ya da ofisimizde aracınız güvenle teslim edilecektir.

 

Kar Lastikli Güvenli Araç Kiralama Adana'da

Sürüş güvenliğinizi düşünen Adanacar siz kıymetli müşterilerine her mevsim için keyifli, konforlu ve güvenli yolculuk sunan lastik tipleri ile Adana rent a car hizmeti vermektedir. Siz de Adanacar.com'un karlı ve gizli buzlanma olan yollar için hizmetinize sunduğu Adana'da kış lastikli araç kiralama seçeneklerini tercih ederek, ulaşmak istediğiniz her yere bireysel güvenliğinizi ve yanınızda seyahat etmesi muhtemel çocuklarınız, iş arkadaşlarınız veya ailenizin diğer bireylerini de düşünerek en güvenli şekilde seyahat edin.

Nasıl yardımcı olabiliriz?