2021 Yılının En Çok Tercih Edilen Kiralık Araçları

2021 yılının en çok tercih edilen kiralık araçları listesini sizler için hazırladık. Adana rent a car şirketleri olarak bildiğiniz üzere 2020 ve 2021 yılı en çok araç kiralanan yıllar olmaya devam ediyor. Bunun nedeni ise son bir yıldır hayatımıza giren pandemidir demek yanlış olmayacaktır. Çünkü pandemi ile beraber insanlar toplu taşıma araçlarını kullanıp da virüse kapılmaktan korktu. Ehliyeti olup da aracı olmayan kişiler de araç kiralama yöntemini tercih ediyor. Adana Car araç kiralama firması olarak araç kiralama ve araç modelleri hakkında merak ettiğiniz tüm detayları kaleme aldık. İşte, 2021 yılının en çok tercih edilen kiralık araçları

En çok kiralanan araç markaları

2021 yılının en çok tercih edilen kiralık araçları farklılık gösteriyor. Herkes genelde kendi bütçesine hitap eden araç modelleri arasından seçim yapıyor. Adana merkezli hizmet veren Adana Car firması olarak siz değerli müşterilerimize geniş araç filosu sunuyoruz. Üst, orta ve alt segment olan tüm araç modelleri filomuzda yer alıyor. BMW, Mercedes ve Porsche gibi modeller genelde daha fazla bütçe ayıran müşteriler tarafından tercih ediliyor. Ancak orta segment modellerin daha sıklıkla tercih edildiğini söylemek de yanlış olmayacaktır. Peugeot, Renault, Fiat ve Citroen gibi markalar bu yıl ve geçtiğimiz yıl yine en çok ön plana çıkanlar arasında yer alıyor.

Araç kiralama fiyatları 2021

Adana oto kiralama firması Adana Car olarak yukarıda da ifade ettiğimiz üzere 2021 yılının en çok tercih edilen kiralık araçları bu şekildedir. Her aracın kalitesi farklılık gösteriyor. Kalitesi farklılık gösterdiği gibi fiyatları da buna benzer detaylara göre şekilleniyor. Lüks araç modellerinde fiyatlar daha yüksekken orta ve alt segment markalar her bütçeye hitap ediyor. Ayrıca günlük, haftalık, aylık ya da yıllık kiralama taleplerinize göre de fiyatlar farklılık gösteriyor. Bütçenize hitap eden araç kiralama seçenekleri için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz. Firmamızı ziyaret ederek ya da direk telefon ile iletişime geçerek araç modellerimiz ve fiyatlarımız hakkında daha fazla bilgi talebinde bulunabilirsiniz. Adana'da 2020 yılında sıfır araç almak yerine kiralık araç tercihinde bulunanların sayısının arttığını bir önceki makalemizde açıklamıştır. 2021 yılı en çok tercih edilen araçların başında ekonomik araç sınıfları gelmektedir.

 

Nasıl yardımcı olabiliriz?