2018 Model Ford Focus Araç İncelemesi

Focus modeliyle beğeni toplayan ve Ford markasının en çok satılan aracı Ford Focus, 2018 modeliyle hem Türkiye'de hem de dünya çapında şirket beklentilerinin ötesinde bir performans gösterdi. 2018 model model Ford Focus önceki versiyonuyla karşılaştırıldığında daha fazla teknoloji ve daha yüksek performans özellikleri sunuyor. İlk tanıtımı ve piyasaya sunumu Almanya'da 5 kapılı hatchback modeliyle gerçekleşen 2018 Ford Focus, yılın ilk çeyreğinde sedan tipini de dünya genelinde satışa sunarak, ekonomik krize inat beklentilerin oldukça üzerinde bir satış performansı yakalayarak hem üreticisini hem de sürücüsünü mutlu etti.

Yepyeni çarpıcı tasarımı, benzersiz karakteri ve sunduğu etkileyici detayları 2018 Ford Focus'u bambaşka bir yere taşıyor. Yeni Ford Focus'u sürücüsüne sunduğu eşsiz teknolojiler, güvenli ve kusursuz seyahat deneyimi beraberinde kompakt segment rakiplerinden kendisini ayıran üstün özellikleri ile keşfetmeye ne dersiniz?

 

 

2018 Ford Focus'un Sunduğu Yeni Sürüş Teknolojileri

 

Sürücüsüne sunduğu eşsiz yolculuk ve sürüş deneyimi, üst sınıf konfor ve alışılmışın ötesinde güvenlik sistemleri 2018 Ford Focus'u selefinden ayrıştırıyor. Yeni Dur-Kalk fonksiyonu ile bağlantılı olarak geliştirilen adaptif hız kontrol sistemi, sürücüsünü yormadan park etmesini sağlayan geliştirilmiş park sistemi ve benzeri birçok yeni özellikler Ford Focus'lu yolculukları  daha güvenli ve onunla çıkılan seyahatleri daha keyifli hale getirdi.

 

 

Yeni Ford Focus'un Performans Özellikleri Ön Planda

 

Konforlu bir sürüş deneyimi sağlayan 8 ya da 6 ileri otomatik şanzımana alternatif olarak, performansı kendisi kontrol etmek isteyen sürücülere 6 ileri manuel vites seçeneklerini, geliştirdiği yakıtı en verimli biçimde kullanan güçlü motoruyla Yeni Ford Focus çok beğeniliyor. İlk bakışta görenleri kendisine aşık eden makyajlanmış dış tasarımı, aerodinamik hatları, sportif ve mağrur görünümü Ford Focus'un dördüncü nesil modelinde ön plana çıkıyor. İlkleri 8 ileri otomatik vites özelliği ile hayata geçiren 2018 Focus, zenginleştirilmiş konfora sahip vites geçişleri beraberinde yakıtı en verimli kullanan yüksek performanslı bir motor ile şahane bir yolculuk deneyimi yaşatıyor. Daha önce hiç olmadığı kadar sessiz motor çalışma özelliği de hem 6 ileri hem de 8 ileri otomatik vites seçeneklerinde Ford Focus'u rakibi olan diğer kompakt araçlardan büyük bir farkla ayrıştırmakta.

 

2018 Ford Focus İç Mekan Özellikleri

 

Ergonominin limitlerini en üst seviyeye taşıyan yeni Focus geniş ve ferah iç mekanı, ayrıntıları unutmadan tasarlanmış şık ve fonksiyonel mimarisi ile artık orta segment yerine orta üst segmentte değerlendirilen bir otomobil. Yeni Ford Focus'un kendisinden en çok söze ettiren eşsiz iç tasarımı ile sürücüsüne ve sürücü beraberinde yolculuk eden diğer bireylere eğlenceli ve konforlu bir seyahat hissi yaşatıyor. B&O Play ayrıcalıklarıyla Focus'un sunduğu yeni ses sistemi, size ait olan bir konser salonunda benzersiz bir yolculuk keyfi yaşatırken, opsiyonel olarak sunduğu genişletilmiş cam tavan ile kendinizi daha özgür hissedeceğiniz bir seyahat sunuyor. Teknolojiden daha fazlasını isteyenlere elinizi hiç kullanmadan açabileceğiniz bagaj kapağı,  akıllı telefonunuzu ya da tabletinizi kablosuz şarj etme özelliği ve SYNC 3 ile senkronize olarak sürekli bağlantıda kalabileceğiniz 8 inç ekrana sahip multimedya sistemi hayatınızı kolaylaştırıyor.

4'üncü nesil Ford Focus kullanımda olan iç alanı size en verimli biçimde sunarak kaliteli bir yolculuk deneyimi yaşatıyor. Bu modeli önceki versiyonlarından ayrıştıran en önemli konfor özelliği, baş, omuz ve diz mesafeleri genişliğinin artırılarak hem ön kısımda hem de arka yolcu bölümünde oldukça rahat bir alan oluşmakta. Arka yolcu bölümünde yer alan koltukların 60/40 düzeyinde katlanabilir olması ya da istendiğinde tamamen yatırılabilmesi taşınacak eşyalar için geniş bir alan açıyor. Yeni Focus'un bagaj bölümünde bulunan taban yüksekliği ayarlama özelliği sayesinde görünmeyen bir eşya saklama haznesi oluşuyor. Taban yüksekliği sıfırlandığında ise büyük bir bagaj alanı yolculuğa çıkarken daha fazla eşya anlamına geliyor.

 

 

Yeni Ford Focus yalnız sürücüsünü değil yola beraber çıkan diğer bireyleri de kapsayan artırılmış yol güvenlik sistemlerini akıllı teknolojilere odaklanarak tasarladı. Sürüş anında aracın yakınında olabilecek yayaları ve bisikletlileri algılayabilen makine öğrenme özelliğine sahip yeni Ford Focus, çarpışmaları önleme asistanı sayesinde, muhtemel kaza durumu oluştuğunda sürücüsünü uyarıyor ve sürücünün tepki vermemesi ya da tepki vermede gecikmesi halinde akıllı fren sistemini devreye alarak duruyor. Bu teknoloji ile birçok olası kazayı önlemeyi hedefleyen 2018 Ford Focus, hem iç hem de dış alanda insan hayatını maksimum seviyede koruyor.

 

Siz de yep yeni bir Ford Focus deneyimi yaşamak isterseniz Adana Ford Focus kiralama sayfamızı ziyaret ederek, bu muhteşem araca rezervasyon yaparak keyifli, güvenli ve aynı zamanda ekonomik bir tatil yoluna ya da yolculuk sebebiniz iş ise, sizi hem performansıyla hem de yakıt tasarrufuyla etkileyecek şahane bir seyahate Adanacar.com Rent A Car güvencesiyle çıkmaya davet ediyoruz.

Nasıl yardımcı olabiliriz?