14 Şubat Sevgililer Günü Adana Araç Kiralama Kampanyası

Aşkını Yolda Bırakma, Adanacar.com'dan Araç Kirala

 

14 Şubat sevgililer gününde Adana araç kiralama hizmetlerimizden faydalanarak hayatınızın aşkına harikulade bir sürpriz yaparak, ona olan sevginizi bu yıl farklı bir yerde göstermeye ne dersiniz? Sevgililer gününe özel geleneksel indirimlerimizle aracını Adanacar.com'dan en ekonomik rent a car fiyatları ile kirala, aşkını yolda bırakma.

Sevdiğinizle, hayat arkadaşınızla ya da yeni başlayan bir beraberlikte en özel gününüz olan 14 Şubat sevgililer günü için sunduğumuz uygun fiyatlı Adana oto kiralama seçeneklerimizle, o gün her şey ona özel olsun istemez misiniz? İşte Fırsat!

 

Sevgililer Gününe Özel Adana Araç Kiralama Fırsatı

 

Bu yıl sevgililer gününü Adana dışında güzel bir hafta sonu tatili ile birleştirmek isteyen müşterilerimize özel kampanyamız kapsamında tercih edeceğiniz  Adana kiralık arabalar, SUV seçeneklerimiz ya da son model minibüslerimize yönelik  3 günlük kiralamalarınıza %15 indirim anında yansıyacak. Aracınızı dilerseniz Adana Havalimanı'nda ya da ofisimizden teslim alabilir yine dönüşünüzde istediğiniz noktada bırakabilirsiniz. Kampanyamız kapsamında perşembe günü başlayacak olan sevgililer gününde aracınızı saat 15:00'de teslim alıp, pazar günü 15:00'de iade edebilirsiniz. Dilerseniz kiralık aracınızı teslim alacağınız ve iade edeceğiniz saatleri kendiniz belirleyebilir, konuyla ilgili satış departmanımızdan bilgi alabilirsiniz.

 

Sevgililer Gününde Adana Araç Kiralama İndirimimiz Hangi Araçları Kapsıyor

 

Sevdiğinize yapacağınız sürpriz için bir sürprizde Adanacar.com'dan. 3 günlük yapacağınız kiralama paketine %15 indirim. Üstelik hiçbir araç kısıtlaması olmadan, Adana kiralık araçlar portföyümüzden beğenerek kiralamak istediğiniz arabayı, SUV'yi ya da minibüsü seçin, ister online rezervasyon yapın ister müşteri temsilcilerimizle görüşün , aracınızı hemen ayırtıp indirimi yakalayın.

14 Şubat geleneksel sevgililer günü kampanyamız hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için sürekli güncellenen araç kiralama kampanyaları sayfamızı inceleyebilir, yine kiralık araç rezervasyonunuzu buradan da yapabilirsiniz.

Mutlu ve huzurlu bir sevgililer gününde, rent a car kaskolu son model Adana araç kiralama seçeneklerimizle güvenli bir yolculuk geçirmeniz dileklerimizle.

Nasıl yardımcı olabiliriz?