Kredi Kartsız Araç Kiralama

Kredi kartsız araç kiralama Kredi kartı olmadan araç kiralama mümkün mü? Adana rent a car şirketleri hangi araç kiralama firmaları bu hizmeti sunuyor gibi soruların yanıtını araştırırken içeriğimize denk geldiyseniz, artık en doğru adrese geldiğinizden emin olabilirsiniz. Adana Car araç kiralama firması olarak kredi kartsız depozitosuz araç kiralama konusuna ilişkin merak ettiğini tüm soruların yanıtlarına bu içeriğimizde yer verdik. Adana araç kiralama bildiğiniz üzere en sık tercih edilen hizmetlerin başında yer alıyor. Kendi aracı olmayanlar ya da kendi aracıyla seyahat etmeyip ulaştığı şehirde araç kullanmak isteyenlerin sıklıkla başvurduğu hizmetlerden biri olduğunu söylemek de yanlış olmayacaktır. Bu noktada özellikle havalimanı araç kiralama işlemlerinde tüm kiralama firmaları kredi kartı ile işlem yapıyor. Kredi kartı kullanmayan ya da kullanmak istemeyen kişiler ise nakit para ile nasıl araç kiralanacağını merak ederek araştırıyor.

Araç kiralama kredi kartsız olmuyor mu?

Araç kiralama işlemleri için her firmanın kredi kartı talep ettiğiniz ifade etmiştik. Bunun nedeni ise firmanın kendini güvence altına alma prosedürüdür. Kiralanan aracı teslim ettikten sonra herhangi bir hasar varsa bu tutar otomatik olarak kredi kartınızdan kesilir. Bu da firmanın olası hasarlara ve problemlere karşı kendini güvenceye almasını sağlar. Genel olarak tüm araç kiralama firmalarının bu yöntemi tercih ettiğini söylemek de yanlış olmayacaktır.

Hesap kartı ile araç kiralanır mı?

Kredi kartsız depozitosuz araç kiralama hizmeti almayı düşünen kişiler genelde nakit para ya da hesap kartı ile işlem yapılıp yapılmadığını merak ediyor. Nitekim nakit işlem yapılmadığı gibi ne yazık ki hesap kartlarında provizyon işlemi yapılamadığı için kredi kartı olmadan araç kiralamanız mümkün olmuyor. Herhangi bir araç kiralama firmasından araç kiralamayı istiyorsanız muhakkak bir kredi kartına sahip olarak işlem yapmanız gerekiyor.

Ancak araç kiralarken kredi kartı kullanmamanın tek bir yolu bulunuyor. Eğer araç kiralayacağınız firma şoförlü araç kiralama hizmeti sunuyorsa bundan faydalanarak nakit ödeme ile işlem yapabiliyorsunuz. Kredi kartı olmadan araç kiralama işlemleri sadece ve sadece şoförlü araç kiralama işlemleri için esnetilebiliyor.

 

Nasıl yardımcı olabiliriz?