Hyundai Accent Blue Kiralık Araç İncelemesi

Adana'da Hyundai Accent Blue araç kiralamanın en kolay yolu Adanacar.com tarafından siz değerli müşterilerimiz için hazırladığımız Kiralık Hyundai Accent Blue aracımızın incelemesine bir göz atın. Yeni Hyundai Accent Blue özellikleri, motor gücü, performansı, iç hacmi ve daha fazlası hakkında öğrenmek istediğiniz herşey sizi bekliyor. Yeni Hyundai Accent Blue yakıt tüketimi nasılYeni Hyundai Accent Blue araç kiralama fiyatlarıyeni Hyundai Accent Blue bagaj hacmi... Hyundai Accent Blue kiralık araçlarımızın donanım özellikleri ve araca dair bilmek istediğiniz herşeyi bu yazımızda sizlerle paylaşıyoruz. Vakit kaybetmeden yeni Accent Blue'nun yep yeni özelliklerini tanımaya başlayalım.

 

Adana'da Kiralık Hyundai Accent Blue Ve Öne Çıkan Özellikleri

 

Türkiye pazarına yep yeni tasarımı ve önceki versiyonlarına göre daha dolu donanım özellikleri ile giriş yapan Hyundai Accent Blue için, kendi sınıfındaki diğer kiralık araçlarla karşılaştırdığımızda deyim yerindeyse yok yok diyebiliriz.

Yeni kasasında ve iç tasarımında yer alan nazik çizgileriyle 5. jenerasyon Hyundai Accent Blue'nun, eski versiyonları için üniversite öğrencisi dersek, sahip olduğu yeni donanımları da eklediğimizde artık üniversitede öğretim üyeleri arasına girmiş olarak kabul edebiliriz. Köklü olarak değişime uğrayan yeni kasasına baktığımızda Hyundai Accent Blue, artık orta alt segmentten orta segmente geçiş yapmış bir görünüm ile karşımıza çıkıyor. Bazı yorumcular aracın yeni görünümünün, özellikle uzaktan bakıldığında ön kısmının, filomuzda da yer verdiğimiz Adana Hyundai Elentra kiralama seçeneğimize çok benzediğini ancak, aracın yan ve arka kısımlarının Accent Blue'nun tamamen kendine özgü tasarımı olduğunu kabul etmekteler. Peki kiralık yeni Hyundai Accent Blue araçlarda neler değişti?

Her şeyden önce Hyundai Accent Blue yeni kasası 3 farklı versiyon ve buna bağlı donanımlar ile karşımızda. Hemen hemen tüm araç üreticilerinin uyguladığı üzere baz versiyon, orta ve üst donanım seçenekleri sunuyor yeni Accent Blue. Bu versiyonlar da yine dizel, benzinli ve otomatik vites düz vites olarak ayrışmakta. Önceki yıllarda en iyi orta sınıf araç olarak da seçilen Hyundai Accent Blue'nun direksiyonuna geçip gaza bastığınızda ön plana çıkan ilk özelliği güçlü motor ve yüksek performans diyebiliriz. Yine önceki yıllarda yılın en iyi aile aracı ödüllerini alan Hyundai Accent Blue, genç sürücüleri de düşünerek aracın güç ve performans değerlerini yükseltmiş. 0'dan 100km'ye hızlanma ve ara vites geçişlerinde düşmeyen performans özellikle dikkat çekiyor. Benzinli seçeneğinde 6 ileri, dizel seçeneğinde ise 7 ileri vites seçenekleri sunan Hyundai Accent Blue özellikle baz versiyonunun üzerindeki donanım seçeneklerinde zengin bir yelpaze ile karşımıza çıkmakta. Değişen sis farları ve tamponlar, alüminyun alaşımlı çelik jantlar, dijital ve analog klima seçenekleri, araç içi bluetooth bağlantısı, 5 inç ve 7 inç multimedya ekranı, kol dayama, far sensörü, anahtarsız çalıştırma, direksiyondan kumanda edilebilen multimedya, yüksek tavan ve geniş iç mekan yeni Accent Blue'nun ilginizi çekebilecek bazı özellikleri arasında.

Yeni Hyundai Accent Blue'nun en önemli artıları arasında gaza bastığınızda motor tepkisini çok net hissediyorsunuz. Sportif süspansiyona sahip Accent Blue önceleri kiralık Renault Fluence araçlarımızla oldukça çok karşılaştırılırdı. Genellikle şirket aracı mı aile aracı mı ayrımının pek yapılamadığı bu grupta yer alan araçlardan ayrışmayı yeni kasası ve yüksek performansı ile başaran Hyundai Accent Blue artık daha güçlü motor, daha az yakıt tüketimi ve daha konforlu bir sürüşü bir arada sunmakta. Geniş ve ferah bir iç mekana sahip Adana Hyundai Accent Blue kiralama seçeneğimiz, özellikle ailece yolculuk etmek isteyenlere kolaylıkla cevap verebilmekteyken, eğer şehir trafiğinde atik veya uzun yolda yüksek performans değerlerine sahip bir araçla iş yolculuğuna çıkmak istiyorum diyorsanız, yeni Accent Blue bu konuda da son noktayı koyuyor. 

 

Kiralık Yeni Hyundai Accent Blue Bagaj Hacmi İncelemesi

 

Orta grup kiralık araç seçeneklerimiz arasında rakiplerine kıyasla fazlasıyla geniş bir bagaj hacmine sahip olan Hyundai Accent Blue derin, yeterli ve kullanışlı bir bagaj hacmine sahip araç arayanlar için çok ideal. Bizim yaptığımız testlere göre 465 litrelik bagaja 4-5 adet orta boy valiz rahatlıkla sığabilmekte ancak yine de valiz boyutları üreticiden üreticiye değiştiği için ancak deneyip görmek bu jonuda daha net cevaplar verebilecektir. Ama yine de şunu net olarak belirtmekte fayda var; filomuzun orta segmentte en fazla kiralanan vasıtalarından Adana Ford Focus kiralama seçeneğimizle yaptığımız karşılaştırmada yaklaşık 1 küçük valiz fazladan sığdırabildik Yeni Hyundai Accent Blue bagajına. Bu da Hyundai'nin yeni Accent Blue'da eşya taşıma kapasitesine ne derecede önem verdiğinin kanıtı diyebiliriz.

 

Kiralık Yeni Accent Blue'nun Yakıt Tüketimi

 

Yeni gelişen teknolojilerle artık benzinli araçların yakıt tüketimleri neredeyse dizel motora sahip araçların tüketim değerlerine yaklaştı. Yeni Hyundai Accent Blue bunun en açık göstergesi. Benzinli manuel vites Accent Blue 100 km'de, sabit 90 km ile sürüşte ortalama 4,5 - 5,0 litre arasında yakıt tüketirken, benzinli otomatik vites seçeneği aynı mesafe ve hızda kullanım yapıldığında düz vites versiyonuna oranla 0,5 - 1 litre arasında daha fazla tüketebilmekte. Dizel motora sahip yeni Hyundai Accent Blue'da bu değerler oldukça düşük. Yeni Accent Blue 100km sabir mesafede 90 km hızla seyrettiğinizde düz vites seçeneği 3,8 - 4,3 litre arasında yakıt tüketirken, otomatik dizel Accent Blue aynı değerlere göre yarım litre kadar fazla yakmakta.

 

Özetle Yeni Hyundai Accent Blue Araç Kiralama Seçeneğimizi Tanıyın

 

Bu yazımıda, eğer Hyundai'nin yeni kasası ile köklü bir değişime gittiği, Accent Blue versiyonunu kiralamak istiyorsanız, siz değerli müşterilerimize faydalı olacağını düşündüğümüz bizim tarafımızdan aracın incelemesini sunmaya çalıştık. Daha akılda kalıcı olması açısından özetle yeni Hyundai Accent Blue nasıl bir araç değinmek istiyoruz:

  1. Güçlü motor, yüksek performans ve hızlı vites geçişi yeni Hyundai Accent Blue'nun en çok göze çarpan özelliği.
  2. Daha önce hiç olmadığı kadar çok yeni donanım daha keyifli ve eğlenceli bir yolculuk sunyor.
  3. Yakıt tüketiminde yapılan iyileştirme ile hali hazırda dizel seçeneğindeki düşük yakıt tüketimi şimdi benzinli ve otomatik vites seçeneklerinde de standart hale geldi.
  4. Yeni kasada yapılan baştan aşağı değişiklik ve sunulan performans ve yeni donanımları da kattığımızda artık yeni Hyundai Accent Blue tam bir orta sınıf araç kategorisinde diyebiliriz.
  5. Geniş iç mekan, ön ve arka koltuklardaki yeterli alan ile devasa bagaj hacmi orta sınıfta aracı ön plana çıkaran özellikleri arasında.

Orta sınıfta kiralık Hyundai Accent Blue incelemesinde sizin de eklemek istediğiniz aracın artı veya eksi diyebileceğiniz özellikleri var ise, aracı kiralamak isteyen diğer kullanıcılara faydalı olabilmesi adına aşağıdaki yorum bölümünde deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bunun dışında kiralayacağınız araca henüz karar vermediyseniz portföyümüzde yer alan diğer araçların özelliklerini detaylı olarak tanıttığımız kiralık araç incelemeleri sayfamıza göz atarak size en uygun kiralık taşıtı seçebilirsiniz.

Nasıl yardımcı olabiliriz?