Kiralık Fiat Egea Araç İncelemesi

Adana Fiat Egea kiralama terimi ile arayıp bulduğunuz Fiat Egea araçlarımız, tasarımı Türk mühendisler tarafından yapılan ve Türkiye'de üretilen yeni tip bir sedan olarak karşınıza çıkıyor. İlk lansmanı 2015 yılında İstanbul Auto Show'da yapılan Fiat Egea'yı Adana'da kiralamak istiyor fakat bu araba hakkında daha çok bilgiye ihtiyacınız varsa Kiralık Fiat Egea Araç incelemesi konulu bu yazımız size bu araç hakkında ihtiyacınız olan ayrıntılara ulaşabileceğiniz faydalı bilgiler içeriyor. Hazırsanız Fiat'ın ezber bozan sedan sloganıyla çıktığı kiralık Fiat Egea sedanlarımızı tanıyalım.

 

Kiralık Fiat Egea Yakıt - Performans İncelemesi

 

Portföyümüzde 2017, 2018 ve 2019 modelleri ile kiraya verdiğimiz Adana'da kiralık Fiat Egea seçeneklerimiz öncelikli olarak 1.3 dizel multijet 2 motor seçeneğiyle hizmetinizde. Bu şu demek süper bir tasarruf, yeterli motor performansı ve sedan bir araçta konforlu yolculuk. Fiat Egea'nın yeni sedanı 1.3 dizel motoruyla 100 km ortalama kullanımda kullanıcısına sunduğu ortalama 3 litrelik ekonomik yakıt sarfiyatı ile göz dolduruyor. Ayrıca geniş ve ekonomik bir sedanda aradığınız tüm konfor, ferahlık ve teknolojik donanım özelliklerini de içersinde barındırıyor.

 

Kiralık Fiat Egea Malzeme Kalitesi İncelemesi

 

Kiralık Fiat Egea araçlarımızda şu ana kadar kiralama yapan müşterilerimizden aldığımız yorumlar doğrultusunda olumlu geri bildirimler ağırlıklı. Benzer ekonomik konsept araçlara oranla hem dış tasarımında hemde iç diyanında kullanılan malzeme kalitesi oldukça yüksek olan Fiat Egea, halefi olduğu Fiat Linea'yı baz aldığınızda da oldukça başarılı.

 

Kiralık Fiat Egea Donanım İncelemesi

 

Fiat'ın yeni Egea sedan modelinde öne çıkan en göz alıcı ayrıntı, aracın renkli multimedya ekranı. Ayrıca en baz modelinde bile ön ve arka camların otomatik olması, eve kadar takip özelliği olarak sunulan follow me home donanımı, yükseklik ve derinlik yönlerinde ayarlanabilen direksiyon simidi, yokuş kalkış desteği ve lastik basınç sensörü ile başarılı bir baz paket donanımı sergiliyor. Fiat Egea'nın ses sistemi sınıfında diğer rakiplere oranla, ses sistemi yönünden de oldukça başarılı sonuçlar elde etmiş. U connect altyapısı ile sunulan hoparlörler süper net ses veriyor.

 

Yeni Fiat Egea Sürüş Konforu İnceleme

 

Fiat Egea kiralık araç seçeneğimizi Adana'da kiralık ekonomik araba alternatifleri ile karşılaştırdığımızda, yola çıktığınızda hissedebileceğiniz kaliteli süspansiyon özelliği ile konforlu bir yolculuk sunumu tarafında rakiplerinden büyük farkla ayrılıyor. Özellikle arka diz mesafesinde rakiplerine fark atan kiralık Egea, arka kısımda yolculuk edecekler için oldukça konforlu bir ulaşım alternatifi.

 

Adana'da Kiralık Fiat Egea İnceleme Sonucu

 

Özellikle araç kiralama hizmetine çok büyük bütçeler ayırmak istemeyen, Adana'da ekonomik oto kiralama alternatiflerini araştıranlar için gerçekten ucuz bir araba kiralama seçeneği Fiat Egea. Gerek Adana oto kiralama fiyatları gerekse aracın kendi öz yakıt tüketimi bakımından bütçeli bir yolculuk planlayanlar için ideal olan Fiat Egea, ekonomik bir sedan araçtan alabileceğiniz en üst sınıf yolculuk konforunu da beraberinde sunuyor. Bagaj hacmi yönünden de oldukça geniş olan Fiat Egea ile 4 orta boy valizinizi alıp tatile hemen çıkabilirsiniz.

Nasıl yardımcı olabiliriz?