Kiralık Araçlarda Depozito Nasıl Hesaplanır?

Kiralık araçlarda depozito nasıl hesaplanır? Adana oto kiralama şirketi Adana Car olarak Şakirpaşa havalimanına en yakın şirketler arasındayız. Yakın kiralamalarda çoğu zaman kısa süreli rezervasyonlarda depozito almamaktayız. Kiralık aracınız için yatırdığınız toplam tutar, kiralama şirketine ve tutarı hesaplarken neleri göz önünde bulundurduklarına bağlıdır. Kiralık araçlarda depozito nasıl hesaplanır? Firmadan firmaya ücretler değişebilir. Depozito genellikle aracınızın çarpışma hasarından feragat ve hırsızlık koruması poliçesinden düşülen miktara eşittir. Adana oto kiralama firması olarak uzun süreli rezervasyonlar için bizleri arayak depozito ücretlerimizi öğrenebilirsiniz.

Depozito nasıl hesaplanır? Muafiyet, aracın hasar görmesi veya çalınması durumunda aracı onarmak veya değiştirmek için ödemeniz gereken maksimum tutardır. Genellikle kiraladığınız arabanın türün, rezervasyon yaptığınız gün sayısını, yaşınızı ve rezervasyon yaptığınız yeri ve ayrıca tek yönlü ise nereye döneceğinizi hesaba katar. Yani tutarı etkileyen birçok faktör vardır. Tabi bu miktar standart değildir.

Araç kiralama depozito nedir?

Araç kiralama depozito nedir? Araç kiralarken rezervasyon yaptırdığınızda rent a car firması kendini koruma altına almak için müşterisinden depozito talep edebilir. Bu depozito kirala bedelinden düşülmektedir. Araç kiralama depozitosuz olarak yapan firmalar tercih edebilirsiniz.

Araba Kiralarken Depozitonuzu Nasıl Azaltabilirsiniz?

Kendi aracınızı kullanıyorsanız ancak depozitonun çok yüksek olduğunu düşünüyorsanız, başka bir kiralama şirketinden araç arayabilirsiniz. Depozito nasıl hesaplanır? Masada, şirketler, onlardan ekstra sigorta veya teminat satın alırsanız, genellikle düşük bir depozito sunar. Ek kapsamı taahhüt etmeden önce belgeleri dikkatlice okuyun ve fiyatlandırmayı not edin.

Kiralama Şirketinin Depozitomu İade Etmesi Ne Kadar Sürer?

Depozito nasıl hesaplanır? Kiralama şirketinin depozitoyu doğrudan kredi kartı bakiyenize iade etmesi genellikle 10-20 iş günü sürer. Daha büyük şirketlerin sistemleri daha iyi, özellikle sezon dışı kiralarsanız, beş gün içinde para iadesi alabilirsiniz. Tutar ne olursa olsun, kiralama şirketi sadece siz arabadayken tutar. Aracınızı iade ettiğinizde ve kiralama şirketi aracınızın mükemmel durumda olduğunu düşündüğünde, size tam tutarı iade edeceklerdir.

Araç Kiralama Yaparken Depozitoyu Ödememek Mümkün Mü?

Depozito nasıl hesaplanır? Kiralama şirketi size çok değerli bir şey veriyor, bu yüzden bu bir zorunluluktur. Bazı kiralama şirketleri, ek sigorta veya tezgâh üstü teminat satın alırsanız, depozitonuzu (ve fazlalığınızı) sıfıra indirir. Ancak, muafiyetinizi sıfırda tutmak için sigorta veya teminat satın alırsanız, yakıt ve çocuk koltuğu gibi eklentileri veya GPS cihazını karşılamak için yine de bir depozito bırakmanız gerekebilir. Çünkü bu ekstra ürünlerinde belli bir değeri vardır.  Şirketleri bunu riske etmek istemez.  Siz yolculuğun tadını çıkarırken depozito tutmaları mantıklıdır.

Araç Kiralama Depozite İle Dolandırıcılığa Dikkat Edin

Her sektörde olduğu gibi araç kiralama işinde de fırsatçılar vardır. Depozito bahanesi ile müşterilerden para alarak ortadan kaybolan firmalara dikkat etmeniz gerekir. Araştırma yapmadan her firmaya güvenmeyin.

Nasıl yardımcı olabiliriz?