Kiralık Araçlar Nasıl Dezenfekte Edilir?

Kiralık Araçlar Nasıl Dezenfekte Edilir? Adana kiralık araç sektöründe pandemi dolayısı ile en çok tercih edilen ve gelişen sektörler arasındadır. Dünya genelinde bir anda yayılım gösteren COVİD-19 salgını herkesi korkutmaya devam ediyor. Temas edilen her eşyanın artık dezenfekte edilme gerekliliği rutin bir hal almaya başladı demek yanlış olmayacaktır. Bunların başında araçlar da yer alıyor. Sıklıkla kullanılan araçların da dezenfekte edilmesi sağlık açısından büyük önem taşıyor. Özellikle de kiralanan araçlar daha önce de farklı kişiler tarafından kullanıldığı için bu kritere çok dikkat etmek gerektiğiniz söylemek yanlış olmayacaktır.  Araç kiralayacağınız firma eğer kaliteli ve profesyonel ise mutlaka bu detayları dikkate alarak gerekliliklerini yerine getirecektir. Adana oto kiralama firması olarak kiralık araç nasıl dezenfekte edilir sorusunu ayrıntılı olarak sizler için yanıtlıyoruz, Adana oto kiralama şirketi olarak araç kiralama yapmadan önce araçlarımızı nasıl dezenfekte ediyoruz? işte detaylar…

Kiralık araç dezenfekte etme işlemi

Kiralık araç dezenfeksiyonu yapılırken Korona virüs nedeni ile artan temizlik ve hijyen gereksinimleri herkes tarafından biliniyor. Ne yazık ki herkesin aynı duyarlılık ile bu detaylara dikkat ettiğini söylemek mümkün değildir. Ancak bizler firma olarak müşterilerimizin memnuniyetine ve sağlığına son derece önem veren profesyonel bir hizmet anlayışı sunuyoruz. Bu nedenle de sürekli her araç kiralama sürecinin ardından filomuzda yer alan tüm araçlarımızı özel olarak dezenfekte ediyoruz. Bunun için alanında profesyonel firmalardan destek alıyoruz. İçiniz rahat bir şekilde araç filomuzda yer alan tüm araçlarımızı kiralayabilirsiniz. Kiralık araç nasıl dezenfekte edilir sorusunu da böylece ayrıntılı olarak yanıtlamış olduk.

COVİD-19 salgını nedeniyle kiralık araç fiyatları arttı

Kiralık araç nasıl dezenfekte edilir sorusunun ardından en çok merak edilen konu ise kesinlikle kiralık araç fiyatlarıdır. Özellikle de Adana yerelinde araç kiralama fiyatları ilgilileri tarafından sıklıkla araştırılıyor. Firmalara göre fiyatların değişkenlik gösterdiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Adana oto kiralama firması olarak geniş araç filomuz ve uygun fiyat politikamız ile hizmet verdiğimizi bilmelisiniz. Bu nedenle içiniz rahat bir şekilde hiç araştırma yapma gereği duymadan doğrudan firmamız ile iletişime geçebilir ve araç kiralama hizmetini kusursuz, güvenli bir şekilde alabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken şey hızlıca bizi aramanız ya da doğrudan ofisimizi ziyaret etmeniz olacaktır. Günlük, haftalık ya da aylık tüm araçlar için aramayı unutmayın!

 

Nasıl yardımcı olabiliriz?