Kiralık Araçla Yaz Yolculuğu Tavsiyeleri

Yılın en güzel zamanı yaklaştıkça tatil planları yapmaya mı başladınız? Adanacar ailesi olarak Adana oto kiralama hizmetlerinde her yıl olduğu gibi bu yaza da tam hazır. Seyahat etmeyi seven herkes için en doğru çözüm olan Adana rent a car hizmeti almak olabilir. Adana ziyaretinizde veya adana başlangıçlı tatiliniz için doğru adım atın Adanacar.com’u ziyaret edin.

Akdeniz’in en güzel şehri 01 plakalı Adana sizlere benzersiz bir tatil başlangıç noktası olacak. Yurt dışından gelecek olan bir çok misafirimizi Şakirpaşa havalimanında karşılayarak ihtiyaçlarını tam karşılayan kiralık araç filomuzdan bir kiralama hizmeti veriyoruz. Adana havalimanı araç kiralama konusunda uzun yılların verdiği deneyimizi sizlerde görmek isterseniz şimdi Adanacar üzerinden rezervasyon yaptırın.

Yaz Tatilinizde Kiralık Araçla Yola Çıkarken Yanınızda Bulundurmanız Gerekenler

Her şeyden önce güvenlik, yola çıkmadan önce kiraladığınız aracın bakımlı bir araç olmasına dikkat edin. Mümkünse yeni araçlar kiralayın. Yolda oluşabilecek güvenlik risklerini minimize ederek, ailenizle güzel bir tatile çıkmanın ilk adımı temiz, bakımlı ve yeni bir araç kiralamaktan geçer. Bu anlamda Adanacar Rent A Car olarak, Adana oto kiralama filomuzdaki kiralık araçlar yeni, yetkili servis bakımlı ve yüksek model araçlardan oluşmaktadır. Ailenizle ve sevdiklerinizle güvenle yola çıkabilirsiniz. Henüz tatiliniz için kiralayacağınız araca karar vermediyseniz, farklı bütçelere, farklı sürüş tercihlerine ve farklı araç tiplerine göre siz değerli müşterilerimize sunduğumuz Adana'da kiralık araç seçeneklerimizin yer aldığı oto kiralama filomuza bir göz atabilir, hemen bir rezervasyon yaparak, tatile kiralık araçla  güvenli bir biçimde çıkmak için ilk adımı atabilirsiniz.

Peki, ya seyahat esnasında konforlu bir sürüş ve güvenli bir yaz tatili yapmak için yanınızda gereken malzemeler? Bunları hiç düşündünüz mü? İşte size yazın kiralık araçla yola çıkarken yanınızda bulundurmanızı önerdiğimiz birçok faydalı malzeme.

Kiralık Araçta Görüş Mesafenizi Güneş Gözlüğü Kullanarak Artırabilirsiniz

Havanın aşırı sıcak olması, güneş ve kiraladığınız araçla yazın tatile çıktığınızda asfalt zeminin parlaması görüş kabiliyetinizi %28'lere varan oranlarda düşürdüğünü biliyor musunuz? Yaz tatilinizi geçirmek için kiralık araçla yola çıkmadan önce yanınıza almanızı tavsiye ettiğimiz ilk şey, güvenli bir sürüş için polarize özelliğe sahip size daha geniş görüş mesafesi sağlayabilecek bir güneş gözlüğü olacak. Böylece güneşin saçtığı yoğun ışık süzmeleri ve yolda oluşan yansımalarını ortadan kaldırarak, daha kaliteli, güvenli ve daha konforlu bir yolculuk yapabilirsiniz. Ne olursa olsun, araç kiralayıp yazın yola çıkacaksanız, kiralık aracınızın torpidosunda belirttiğimiz özelliklerde bir güneş gözlüğü mutlaka bulundurun.

Su ve Sıvı Gıdaları Kiralık Aracınızdan Eksik Etmeyin

Yaz mevsiminin gelmesi ve güneş ışınlarının ülkemiz coğrafyasına daha dik açılarla ulaşması ile sıcak hava vücudumuzun terlemesine ve hatta vücuttaki likit dengesinin bozulmasına sebep olur. Özellikle yaz tatilinde kiralık araçla yola çıkacak olanların ve uzun süreli yolculuk yapacakların yolda oluşabilecek susuzluğun giderilmesi ve sağlıklı bir tatil geçirebilmeleri için kiralanan araçlarda başta su olma üzere sıvı içeriğe sahip gıdaları yanlarında bulundurmalarında fayda var. Yola çıkmadan önce satın alabileceğiniz ya da eveinizde var olan bir termosu su ve sıvı gıdaları aracınızda soğuk muhafaz edebilmek için yanınıza alarak bu sorunu çözebilirsiniz. Adanacar.com'un ayrıcalıklı seyahat deneyimi anlayışı ile sunduğu kiralık araç içi soğutucu dolaplardan da faydalanarak sıcak yaz günlerinde kiraladığınız araçla yola çıkmadan su ve benzeri sıvı gıda malzemelerini yol boyunca soğuk olarak muhafaza ederek, tansiyon düşmesi, güneş çarpması ve benzeri durumların önüne geçebilirsiniz.

Yaz Güneşine Karşı Yola Çıkmadan Yanınıza Krem Almayı Unutmayın

Yazın kiralık araçla seyahat ederken, güneş her daim aracınızın arka kısmından ışınlarını saçmayabilir. Özellikle araç kullanırken güneş tam karşınızdan vuruyorsa, sadece görüş mesafenizi azaltmakla kalmaz aynı zamanda cildinize hafif yanıklar oluşturarak zarar da verebilir.Böyle bir durum ile karşı karşıya kalmamak için kiralık aracınızın torpidosunda bir güneş kremi bulundurarak, güneşin tam karşınızdan geldiği anlarda kullanıp cildinizi nemlendirebilir ve güneşin yan etkilerine karşı kendinizi koruyabilirsiniz.

Kiralık Araçta Serinletici Minder İle Terlemeye Son Verin

Kiralık araba ile seyahat konusunun en önemli alt başlıklarından biri de oturduğunuz ve sırtınızı yasladığınız koltukların rahatlığıdır. Kışın ısıyı muhafaza edip, üşümenizi engelleyen deri koltuklar yaz sıcaklarında özellikle uzun bir tatil yoluna çıkacaksanız çok can sıkıcı olabilir. Kiraladığınız otomobil ile yola çıkmadan önce, ister deri koltuklu ister kumaş koltuklu olsun, klimanın veya aracın tüm pencerelerinin açık olduğu durumların bile fayda etmediği yaz sıcağından korunmak için pratik bir yol yanınıza serinletici minder almak. Eğer iş görüşmesi veya işinizle ilgili bir toplantı için oto kiralayarak uzun bir yola çıkacaksanız,, bagajınızda yedek bir kıyafet bulundurmakta fayda olabilir.

7/24 Yol Yardım Hattımız İle Kiralık Aracınızla Seyahatlerinizde Sürekli Yanınızdayız

Yaz aylarında kiraladığınız araba ile yola çıkmadan önce, olası kaza risklerine karşı sizi ve yanınızda seyahat eden sevdiklerinizi koruyan rent a car kasko güvencesine sahip bir araç kiralamanız çok önemli. Bununla beraber hizmet aldığınız şirketin kiralama süreniz boyunca size kesintisiz yol yardım hizmeti sunması da önem derecesi yüksek bir konu. Kiraladığınız araçla yolda kaldınız, ya da kaza yaptınız, o an size kim destek olacak? Yapmanız gereken işlemler konusunda sizi kim yönlendirecek? Ya da duruma kim müdahale edecek? İşte bu soruların net cevabı her şeyden önce kurumsal bir araç kiralama şirketi tercih etmekten geçiyor. Yazın tatil yoluna çıkmadan önce yanınıza gerekli her şeyi aldınız ama merdiven altı bir firmadan araç kiraladıysanız işte o zaman derler ya " vay halinize". 

Tamda bu noktada devreye giren Adanacar otomobil kiralama şirketi 7/24 kesintisiz hizmet vermektedir. Adana oto kiralama hizmetini ekonomik, lüks ve konfor sınıfında araçlar ile kısıtlı olduğunu düşünmeyin. Adana SUV araç kiralama ve hatta Adana Minibüs kiralama hizmetini VITO araçlar ile şoförsüz olarak sunabilmektedir. Kısacası ihtiyaçlarınızı tam karşılayan bir Adana rent a car firmasıdır Adanacar araç kiralama. Adana havalimanında oto kiralama ihtiyaçlarınıza sunulan tüm kiralık araçlar yetki belgeleri tam, sigortaları dünyaca ünlü şirketler tarafından yapılarak sizlere sunulmaktadır.

Nasıl yardımcı olabiliriz?