Havaalanında Araç Kiralama Nasıl Yapılır

Havaalanında araç kiralama işlemleri genelde daha önce hiç araç kiralamayan kişiler tarafından sıklıkla merak ediliyor. Biz de Adana Oto Kiralama firması olarak merak edenler ve öğrenmek isteyenler için oto kiralamaya ilişkin tüm detayları kaleme aldık. Araç kiralama bildiğiniz üzere özellikle farklı bir şehre gidildiği zaman büyük kolaylık ve avantajlar sağlıyor. Bu noktada doğru firma seçiminde bulunmak ise büyük önem teşkil ediyor. Adana Oto Kiralama firması olarak sizlere havalimanından araç kiralaya ilişkin firma detaylarını, fiyat detaylarını ve tüm merak edilenleri kaleme aldık. İşte bilmeyenler için havalimanından araç kiralamaya ilişkin tüm soruları ve yanıtları…

 

Havaalanında Araç Kiralama Nasıl Yapılır?

Havaalanında araç kiralama işlemi siz havaalanına inmeden de yapılabilmektedir. Adana Car olarak online rezervasyon formlarımız üzerinden araç kiralama rezervasyonu yapabilirsiniz. Adana Şakirpaşa havalanından araç kiralamak isteyen misafirlerimiz için önerimiz önceden bizleri arayarak rezervasyon yaptırmaları gerekmektedir. En uygun kiralık araç ile belirlenen rezervasyon saatinde bir görevlimiz tarafından aracınız hazır bekletilmektedir.

Havaalanında araç kiralama şirketleri 

Havaalanında araç kiralama nasıl yapılır? Adana yerelini baz alacak olursak havalimanında çok sayıda araç kiralama şirketinin ofisleri olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Ancak bildiğiniz üzere araç kiralamak için bile olsa firmanın güvenilir ve köklü olması büyük önem taşıyor. Havaalanında araç kiralama işlemi için sizlerden kredi kartı, ehliyet gibi önemli şeyler talep edilirken aynı zamanda sözleşme de imzalanıyor. Doğru firmadan hizmet aldığınızdan bunun için emin olmanızda fayda vardır. Adana havaalanı araç kiralama şirketleri olarak kısaca işlemlerden bahsetmek gerekirse de şu şekilde sıralamak mümkün olacaktır;

  • Havaalanından iner inmez profesyonel olan bir oto kiralama firmasının ofisini ziyaret edin.
  • Tercih edeceğiniz aracı iletin.
  • Aracın hem ihtiyacınıza hem de bütçenize hitap etmesine özen gösterin.
  • Ardından ehliyet ve kredi kartınızı verin.
  • Kredi kartınıza bloke konulacağını unutmayın. (Bir kısmına konuluyor, kaza gibi durumlarda ücreti kolay tahsis etmek için.)
  • Ardından araç plakası ve anahtarı teslim alarak otoparktan ya da aracın bulunduğu noktadan aracınızı teslim alın.
  • Aracınızı teslim alırken mutlaka hasar olup olmadığını kontrol edin ve hasar farsa aracı kullanmadan firmaya hemen bildirin.

Havaalanında araç kiralama fiyatları

Havaalanında araç kiralama fiyatları da yine en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Nitekim bu konuda kesin ve net bir rakam söylemek tamamen yanlış olacaktır. Çünkü fiyatlar firmadan firmaya ve araç modeline göre değişkenlik gösteriyor. Ancak hem cazip fiyatlı hem de kaliteli bir oto kiralama hizmeti almayı hedefliyorsanız Adana Oto Kiralama firması olarak bizleri tercih edebilirsiniz. Bunun dışında aklınıza takılan tüm soruların yanıtları için dilediğiniz zaman bizimle hemen iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

 

Nasıl yardımcı olabiliriz?