Aşı Olmayan Araç Kiralayabilir Mi?

Adana seyahatiniz var ya da küçük bir tatil planınız var ve araç kiralama yapmak istiyorsunuz. Son günlerde gelen yeni değişiklikler ile aşı kartı veya karnesi olmadan uçuş yasakları başladığından dolayı akılda olan ikinci konu araç kiralama yapıp yapamayacakları oldu. Adana oto kiralama hizmet olması ve ulaşımları toplu bir taşıma aracı yerine kişiye özel bir araç ile yapacağınızdan dolayı her hangi bir test ya da karne ihtiyacı duymadan yapabilirsiniz. Dezenfekte edilmiş araçlar ile hem yasaklardan muaf hem de güvenli bir şekilde seyahat edebileceğiniz bir hizmet olarak karşınıza araç kiralama seçeneği durmaktadır.

Aşı olmayanlar şehirlerarası seyahat edebilecek mi?

Adanacar Adana oto kiralama olarak seyahat kısıtlamalarını yakından takip ediyor ve misafirlerimize detaylı bilgi veriyoruz. Son düzenlemeler ile seyahat kısıtlaması olmamasına rağmen, toplu taşıma ve özel etkinlikler için PCR testi ya da Aşı kartı (karnesi) zorunluluğu gelmiştir.

Araç kiralama hizmeti ile yapacağınız seyahatlerde bireysel ya da ailenizle gerçekleştireceğiniz için PCT testi zorunluluğu bulunmamaktadır. Aşı olmak istemiyor ve test için vaktiniz yok ise Adanacar firmasına ulaşarak araba kiralayabilir veya transfer hizmeti alabilirsiniz.

PCR testi veya aşı zorunluluğu olmadan nasıl seyahat edebilirim?

Evet, PCR testi ve aşı olmadan seyahat edebilirsiniz. Kişisel aracınız ile ya da araç kiralama hizmeti alarak şehir içi veya şehirler arası kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Adana havaalanı oto kiralama firmalara arasında yer alan bir firma olarak son gelişmelere en uygun şekilde donanıma sahip araç filomuz ile misafirlerimize en uygun seçenekleri sunmaktayız.

PCT testi ya da aşı olmayanları uçağa alıyorlar mı?

Son yapılan açıklama ile aşı olmayanlar ve ya güncel bir PCR testi olamayanlar uçağa binememektedir.  Ayrıca otobüs gibi toplu taşıma araçlarını da kullanamamaktadırlar.

 

Araç kiralama PCR testi yaptırmadan alınabilecek hizmetlerden biri mi son düzenlemelerden sonra merak edilen soruların başında gelir. Araç kiralama hizmeti alan birçok kişi acaba bu hizmeti alırken de PCR testi zorunlu mu merak etmektedir. Yeni düzenlemelerle birlikte artık aşı olmayan kişilerin toplu alanlara girişinde PCR testi zorunluluğu getirilmiştir. Bu durumda da kişilerin büyük oranda seyahatlerinde ve sosyal hayatlarında kısıtlanmalar yaşanmıştır. Bu uygulamalar sadece aşı olmayanlar için değil ayrıca ikinci doz aşısını olmayanlar için de getirilmiştir.

Adana Oto Kiralama PCR Testi Zorunluluğu Var Mı?

PCR testi araç kiralama hizmetlerinde zorunlu bir uygulama değildir. Yani en azında yeni yayınlanan düzenlemede kişilere böyle bir zorunluluk getirilmemiştir. Ancak bazı oto kiralama firmalarının kendilerinin böyle bir zorunluluk sunabileceğini unutmamanız gerekir. Çünkü birçok firma doğal olarak kendini ve sağlığını düşünmek zorundadır. Oto kiralama hizmetlerinde her ne kadar araçların temizliği ve dezenfekte edilme süreci başarılı şekilde yapılsa da halen risk devam etmektedir. Bu yüzden de bazı firmaların bu konuda zorunluluk getireceğini ifade edebiliriz.

Adana oto kiralama firmaları şu an böyle bir uygulama yapmamaktadır. Ancak ilerleyen dönemlerde bu durumun nasıl değişeceği ve yeni düzenlemeler gelip gelmeyeceği bilinmemektedir. Aşı genel olarak sizleri hastalıktan koruyacağı veya hastalığın şiddetini azaltacağı için sık sık seyahat ediyorsanız veya araç kiralıyorsanız sizin için çok daha iyi olacaktır.

PCR Testi Yaptırmadan Araç Kiralama Hizmeti Almak

PCR testi yaptırmadan araç kiralama hizmeti almak istiyorsanız yapmanız gerekenler;

  • En az iki doz Covid-19 aşısı olmak
  • Başka bir şehirden geliyorsanız havayolu, denizyolu veya otobüs yolculuğu tercih etmemek
  • Yaşadığınız şehirde hizmet veren araç kiralama firmalarını tercih edip, istediğiniz şehre karayolu ile gelmek

Eğer araç kiralama hizmeti alırken karşınıza herhangi bir şekilde PCR testinin gelmesini istemiyorsanız yukarıda belirttiğimiz durumlara dikkat etmeniz gerekir. Normal koşullarda Adana oto kiralama PCR testi gerektiren bir hizmet değildir. Ancak Adana havalimanına uçakla geldiğinizde uçağa binmeden önce sizlerden PCR testi istenecektir. Bu durumda da yine mecburen oto kiralama hizmeti öncesinde test vermek zorunda kalacaksınız.

 

Nasıl yardımcı olabiliriz?