Adana'nın En İyi Otelleri

Kendine özgü gelenek ve görenekleri, özellikle bahar aylarında sunduğu şahane doğal güzellikleri, tarihi dokusuyla iç içe geçmiş eşsiz lezzetlere sahip mutfağı ile Adana'yı keşfetmeye devam ediyoruz. Bugünün konusu Adana'nın en iyi otelleri ve Adanacar.com olarak müşterilerimize özel olarak sunduğumuz anlaşmalı Adana otellerimiz.

Adana'ya gelin, Adana havalimanı'nda aracınızı Adanacar'dan en cazip ücretlerle kiralayın, size özel sunduğumuz anlaşmalı otellerimize bir göz atın, Adana'da en konforlu ve en uygun fiyatlı konaklama alternatiflerine Adanacar ayrıcalıkları ile hemen ulaşın. Biz buna Adana'yı keşfetmenin akılcı yolu diyoruz. Hazırsanız Akdeniz'in en verimli toprakları üzerine kurulmuş en görkemli Adana otellerini tanımaya başlayalım.

En iyi oteller nitelemesi herkesin konaklama tercihine göre değişen, göreceli bir kavramdır. Kimisi için en iyi konforu, kimisi için şehre yakınlığı kimisi için ise ucuzluğu ifade edebilir. Biz de Adanacar.com olarak siz değerli müşterilerimizin farklı konaklama tercihlerini göz önünde bulundurarak hazırladığımız en iyi Adana otelleri listemizi bu kriterler ışığında hazırladık. İşte sizin gözünüzden Adana'nın en iyi otelleri :

 

En Lüks Adana Otelleri

 

Adana son yıllarda dünyaca ünlü otel zincirlerinin ve ulusal otelcilik firmalarının yaptığı yatırımlarla, konaklama sektöründe oldukça zenginleşti. Uzun yıllardır Adana'da hizmet veren Hilton otelleri Adana'da lüks ve konforlu konaklama tercihlerinin ilk adresi. Ayrıca global Starwood Hotels zincirinin ünlü markası Sheraton Adana Oteli de yine Adana'da lüks otelde kalmak isteyenler için şahane bir alternatif olarak ön plana çıkmakta. Global markalara rakip olarak, konfor ve kaliteden ödün vermeyen ulusal konaklama markalarımızın da Adana'da yatırımları söz konusu. Bunların en önde gelenlerinden Divan Hotel Adana'da lüks, konforlu ve kaliteli bir konaklamayı diğer global zincir otellere göre daha uygun fiyatlarla bulmanız mümkün. Adanacar.com olarak yapmış olduğumuz anlaşmalar çerçevesinde Adana Divan Hotel, Adana Sheraton Hotel ve Adana Hilton Otel konaklamalarınızda birbirinden özel Adana oto kiralama ve Adana havalimanı otel transfer fiyatlarına da ulaşabilirsiniz. Adana'nın en lüks otellerinde konaklarken sizde uygun fiyatlarla Adana'da araç kiralamak isterseniz, müşteri temsilcilerimizle bağlantıya geçerek size özel sunduğumuz lüks araçlara en makul ücretlerle sahip olabilirsiniz. Bununla beraber Adana Havalimanı'ndan Sheraton, Hilton ve Divan otel transfer hizmetlerimizle araç kiralamaya gerek duymadan kaliteli bir biçimde ulaşımınızı özel şoförlü transfer araçlarımızla da gerçekleştirebilirsiniz.

 

En Uygun Fiyatlı 5 Yıldıza Sahip Adana Otelleri

 

Adana'nın en eski otel markalarından Sürmeli Otelleri uygun fiyatlarla sunduğu şehir içinde beş yıldızlı konaklama imkanlarıyla özellikle iş amaçlı Adana'da bulunması gerekenlerin ilk tercihi konumunda. Adana Havalimanı'ndan birkaç dakika süren kısa bir seyahatle ulaşabileceğiniz Sürmeli oteli, eski adıyla Büyük Sürmeli Oteli Adana farklı konseptlerde sunduğu oda seçenekleri ile Adana'da beş yıldızlı otel arayışında olanların ama aynı zamanda ekonomik seçenekler arayanların tercihlerinde ilk sırada yer alıyor.

Şehir merkezine yakınlığı ile yine tercih sebebi olan 5 yıldızlı Adana otelleri arasında Seyhan oteli örnek gösterilebilir. Adana'nın en köklü, kaliteli ve konforlu otelleri arasında yer alan Seyhan Hotel son yıllarda özellikle yenilenen konsepti ile göz dolduruyor. Sahip olduğu geniş balo salonları ile de Akdeniz düğünlerinin ve özel organizasyonların vazgeçilmez adresi konumunda olan Seyhan Hotel konaklama fiyatları bakımından diğer rakiplerine kıyasla biraz yüksek olsa da, sunduğu kaliteli hizmet ile fiyat-kalite bakımından oldukça dengeli. Odaları diğer şehir otellerine kıyasla daha geniş ve ferah, farklı damak tatlarına özel dünya mutfağının en iyi örneklerini sunan restoranları ile de Seyhan Oteli Adana'da oldukça rağbet gören bir otel konumunda.

Şimdi gelelim, şehir merkezine her ne kadar uzak olsa da, özellikle bütçeli seyahat edenler tarafından oldukça çok tercih edilen Adana Anemon Oteline. Türkiye'nin yerli otel zinciri Anemon, Adana'da 5 yıldızlı ucuz otel arayanlar için kaliteli ve konforlu konaklama imkanları sunuyor, üstelik Adana'nın en büyük alışveriş merkezi Real Avm'nin hemen yanı başında. Adana Havalimanı'ndan trafik yoğunluğuna göre yaklaşık 10-20 dakika gibi kısa bir sürede ulaşabileceğiniz Adana Anemon otelini rakiplerinden ayrıştıran bir diğer önemli özelliği de sunduğu hizmet kalitesinin yanında 24 saat konaklama imkanı vermesi. Yani Adana Anemon oteline günün hangi saatinde giriş yaparsanız yapın, ertesi gün, giriş yaptığınız saate kadar konaklayabiliyorsunuz. Ayrıca Adana'ya alışveriş amaçlı gelenlerinde ilk tercihi olan Adana Anemon Oteli hemen yanı başında konumlanmış bölgenin büyük AVM'lerinden olan Real alışveriş merkezi ile de ulaşım sorununu dert etmeden keyifli bir alışveriş yapmak ve ardından bir dakikadan bile kısa süreli yürüme mesafesinde olan oteline ulaşmak isteyenler için de ideal bir adres.

Adanacar.com olarak derlediğimiz ve Adana'nın en iyi konaklama seçeneklerini tanıttığımız 5 yıldızlı ucuz Adana otelleri arasında yer alan Adana Sürmeli Oteli, Adana Seyhan Oteli ve Adana Anemon Oteli konaklama tercihi ile Adana'ya gelecekseniz ve Adana'da kiralık araç ihtiyacınız varsa müşteri danışmanlarımızla bağlantıya geçerek anlaşmalı Adana otellerimize özel uyguladığımız indirimli araç kiralama fırsatlarımızdan yararlanabilirsiniz. Dilerseniz araç kiralamadan, Adana havalimanı transfer hizmetlerimizden faydalanarak, özel şoförlerimiz ve uygun fiyatlarımızla otel transferlerinizi Adana'nın en kaliteli araçları ve en iyi hizmetini alarak planlayabilirsiniz. Ayrıca kalabalık gruplar için sunduğumuz Adana minibüs kiralama ve Adana'da otobüs kiralama hizmetlerimizle, Adana'ya iş, toplantı veya alışveriş amaçlı ziyaretlerinizde son model araçlar ve deneyimli şoförlerimizle grup ulaşımınızı en güvenli yoldan sağlayabilirsiniz.  

 

Uygun Fiyatlı Adana Merkez Otelleri

 

Hepimiz bir şehre iş, tatil veya gezi amaçlı seyahat ettiğimizde, otelimizin ulaşım olanaklarına yakın, özellikle de şehir merkezinde konumlanmış olmasını isteriz. Tabii bu yetmez, konaklayacağımız yerin aynı zamanda bütçemize uygun, konforlu ve temiz de olması gerekli. Bu anlamda Adana'yı ziyaret ederek Adana şehir merkezindeki oteller arasında en iyi konaklama olanaklarını en uygun fiyatlarla arayanlar için derlediğimiz Adana merkez otelleri yazımıza bir göz atarak en iyi konaklama seçenekleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Şimdi gelelim Adana'nın şehir merkezinde yer alan en uygun fiyatlı ve kaliteli otellerine.

Müşterilerimizin deneyimlerini göz önünde bulundurarak çok olumlu geri bildirimler aldığımız ve Adana'da her ne kadar 4 yıldızlı otel olarak bilinse de gerçekten 4 yıldızını fazlasıyla hak eden, dünya ölçeğinde kaliteli hizmet veren Şirin Park Otel ile başlıyoruz. Mazisi çok uzun yıllara dayanmasa da konaklama sektörüne getirdiği yeni konsept ile Adana'nın en beğenilen otelleri arasına girmeyi başaran Şirin Park Otel, Adana'nın kalbinde yer alan konumu beraberinde sunduğu kaliteli hizmetleri ile ön plana çıkıyor. Google, TripAdvisor ve benzeri platformlarda yer alan müşteri yorumlarında özellikle Şirin Park Otel'in servis kalitesi, deluxe odalarının rahatlığı, şehir merkezli konumu, otelin hijyene verdiği önem, personelin profesyonelliği ve sunulan bu hizmete karşılık ödenen konaklama ücretini fazlasıyla hak ettiğine değiniliyor.

Gelelim yine Adana'nın göbeğinde, şehrin tam merkezinde olup, kaliteli ve konforlu bir konaklama olanağını en uygun fiyatlarla sunan Adana Emir Royal Hotel seçeneğine. Emir Royal Adana müşterilerinin yaptığı değerlendirmelere göre otel odaları oldukça konforlu, konaklama fiyatları sunulan hizmete göre de bir hayli uygun ve bu otelde konaklayanlarca oteli tercih etmelerindeki en önemli faktör şehrin tam merkezinde konumlanmış olması. Ayrıca konukların en beğendiği noktalardan birisi de kahvaltı çeşitliliği ve kalitesi.

Eğer Adana'da uygun fiyatlı ve konforlu bir şehir otelinde konaklamak istiyorsanız, müşterilerimizin tercihlerinden yola çıkarak Adana Riva Reşatbey Hotel'i de önerebiliriz. Özellikle ilk açıldığı yıllarda iş seyahati nedeniyle Adana'ya gelen ve şehir merkezine yakın konforlu ve uygun fiyatlara sahip bir otelde konaklamak isteyenlerce tercih edilen Riva Reşatbey Hotel, business konseptte hizmet veren, temiz ve ferah odaları olan 4 yıldızlı bir otel. Otel şehir merkezine araçla 2-3 dakikada ulaşılabilir konumu ile sadece iş seyahati değil, Adana'yı gezmek için gelen seyahat severlerce de oldukça ilgi gören bir otel.

Özetle Adana'nın en iyi otelleri arasında aşağıda yapmış olduğumuz listeyi göz önünde bulundurarak konaklama planlarınızı hemen yapabilirsiniz.

Adana HiltonSA : Konforlu odaları, nehir manzarası ve Hilton zincirinin sunduğu kaliteli hizmetleri ile ön plana çıkmakta.

Sharaton Adana : Ferah, konforlu ve nehir manzarasına sahip geniş odaları, Starwood Hotels zincirinin sunmuş olduğu hizmet kalitesi ile tercih edilen bir Adana oteli.  

Divan Hotel Adana : Şehrin merkezinde kaliteli hizmet alabileceğiniz, son derece ilgili personele sahip, Divan markasını Türkiye'nin dört bir köşesinde konumlanmış otellerinde yansıttığı gibi Adana'da da aynı özveri ile yansıtan şahane bir 5 yıldızlı otel.

Anemon Hotel Adana : Eğer şehir yoğunluğundan uzak, 5 yıldızlı ama aynı zamanda bütçenizi de düşünen, ayrıca alışveriş yapmayı seviyorsanız yanı başınızda dünyanın en iyi markalarının yer aldığı Adana'nın en büyük alışveriş merkezine birkaç adım yürüyerek ulaşabileceğiniz bir otelde konaklamak istiyorsanız Anemon Adana tam size göre. Adana Anemon Hotel'in sunduğu 24 saat konaklama imkanı da otelin göz önünde bulundurulması gereken ayrıştırıcı özellikleri arasında.

Sürmeli Hotel Adana : Şehrin kalbinde 5 yıldızlı ve uygun fiyatlı bir otel arıyorsanız Adana Sürmeli Hotel'i seyahat planlarınıza dahil edebilirsiniz.

Adana Seyhan Hotel : Adana'nın en eski 5 yıldızlı otelleri arasında yer alan Seyhan Hotel, şehir merkezinde yer alan konumu ve otel bünyesinde günün yorgunluğunu stresini ve yorgunluğunu atabileceğiniz fitness, sauna, açık kapalı yüzme havuzları gibi imkanlarla 5 yıldızlı bir otelde aradığınız tüm özelliklere sahip ayrıca konforlu ve geniş odalarında rahat bir uyku çekebileceğiniz tavsiye edilen bir oteldir.

Şirin Park Hotel Adana : Kaliteli hizmet, güler yüzlü ve samimi personel, son derece konforlu odalar (özellikle deluxe odalar tavsiyedir), bol çeşitli kahvaltısı ve şehrin merkezinde yer alan konumuyla konaklarının beğenisini toplayan 4 yıldızın hakkını veren bir Adana oteli. Ayrıca konaklama fiyatları sunulan hizmete göre de oldukça dengeli.

Emir Royal Hotel Adana : 4 yıldızlı, uygun fiyatlı ve merkezi konumuyla tercih edilen güzel bir Adana oteli. Bağımsız değerlendirmelerde de misafirleri tarafından oldukça iyi yoruma sahip tercih edilebilir bir otel.

Riva Reşatbey Adana : Özellikle iş seyahati amacıyla Adana'ya gelenlerce tercih edilen, şehir merkezine yakın mesafede konumlanmış business konseptte hizmet veren konforlu ve uygun fiyatlı Adana otelleri arasında.

Adana'ya günlük veya daha uzun süreli iş veya tatil amaçlı seyahatlerinizde konaklayabileceğiniz en iyi Adana otelleri ve bu otellerin hangi özellikleri ile en beğenilen oteller arasına girdiği konular hakkında siz değerli müşterilerimizi bilgilendirmeye çalıştık. Adanacar.com olarak belirtmiş olduğumuz oteller ile anlaşmalarımız çerçevesinde Adana vasıta kiralama ihtiyaçlarınızda, en uygun fiyatlar ve sunduğumuz kaliteli hizmetlere iletişim bilgilerimizden bizlerle irtibata geçerek hemen ulaşabilirsiniz. Kiralık araç ihtiyaçlarınızda teslimatlarımız talebiniz doğrultusunda konakladığınız otele kadar ücretsiz olarak getirilerek, iadenizde yine ücretsiz olarak otelinizden veya Adana'da istediğiniz bir adresten teslim alınabilmektedir. Bununla beraber, kiralık araca Adana Havalimanı'na inişinizde ihtiyaç duymanız doğrultusunda, 7/24 hizmet veren havalimanı ofisimiz çalışanları kiralamak istediğiniz araçla ilgili sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır. 

Nasıl yardımcı olabiliriz?