Adana’dan Kayseri Erciyes'e Nasıl Gidilir?

Adana’dan Kayseri Erciyes'e Nasıl Gidilir? Adana Car Çukurova bölgesinde Adana havalanında bulunan bir rent a car firmasıdır. Kiralık araçlar ile vermiş olduğu transfer hizmeti ile Adana'dan Kayseriye'ye gitmek isteyen misafirlere hizmet vermektedir. İç Anadolu bölgesinin ekonomik etkinlik olarak en önemli şehirlerinden birisi olan Kayseri, şehir sınırları içinde bulundurduğu güzellikleri ile de adından söz ettirmektedir. Doğal güzellikleri, ticari faaliyetleri, turistik açıdan gezip görülecek bir şehir olması Kayseri'ye her yıl pek çok turistin akın etmesine sebep olmaktadır. Hal böyle olunca bu şehir ekonomik anlamda da oldukça gelişmiş bir hale gelmektedir.  Adana'dan Kayseri'ye doğru araçla ulaşım yapmak istediğinizde öncelikli olarak 4 saate yakın bir yolculuk sizi beklemektedir. Adana'dan kuzeye doğu ortalama 300 km civarında bir yol gittiğinizde Kayseri kent merkezine ulaşmaktasınız. Kayseri, Erciyes kayak merkezi ile bir hayli ünlü olup kayak sezonu boyunca spor severleri ağırlamaktadır. Adana'dan Erciyes Kayak Merkezine nasıl gidilir? Adana havaalanından Kayseri Erciyes Kayak Merkezine gidecek misafirlerimiz için birçok seçenek sunmaktayız. Adana havaalanından Erciyes kayak merkezine vip şoförlü transfer hizmetimiz ile kiralık aracınızla konforlu bir yolculuğun keyfine varabilirsiniz. Adana oto kiralama firması Adana Car Adana'dan Kayseri'ye nasıl gidilir sorusuna en iyi şekilde çözüm üretmektedir.

 

Adana'dan Kayseri'ye gitme ve yol üzerinde farklı yerleri gezme gibi bir planınız varsa kendi aracınızla gitmeniz ya da kiralayabileceğiniz bir araç ile bu seyahati tamamlamanız en doğru seçenek olacaktır. Çünkü seyahat sürecinde kendi aracınız ile seyahat etmek sizler için oldukça büyük bir keyif ve macera anlamına gelecektir. Adana havaalanından teslim alacağınız kiralık aracınız ile Erciyes'e doğru yola koyulduğunuzda yol üzerinde sizleri bekleyen pek çok güzellik ile karşı karşıya kalacak ve bunların her birinde durup mola vererek eğlenceli bir şekilde seyahat keyfini yaşayabileceksiniz. Bizler Adana oto kiralama firması olarak sizlerin bu ihtiyaçlarını kesintisiz ve sorunsuz bir şekilde devam ettirebilmesi adına çalışmaktayız.

Firmamızın misyonu her zaman insana değer veren ve müşteri ihtiyaçlarını en kısa süre içinde çözüme ulaştıran bir profile sahiptir. Her zaman bu misyonda kalarak geçmişten günümüze elde ettiğimiz memnun ve mutlu müşterilerimiz ile sizlere her geçen gün daha kaliteli hizmet sunmak adına çalışıyoruz. Siz de hemen firmamızı yakından inceleyerek firmamız hakkında bilgi sahibi olabilir ve ihtiyacınız olan hizmetleri kısa süre içinde elde edebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak ve profesyonel olarak araç kiralama hizmetlerimizden hemen faydalanmak için bizi arayarak dilediğiniz aracı hemen kiralayarak ihtiyaçlarınızı kısa süre içinde çözüme ulaştırabilirsiniz.

  Emek, Adana Şakirpaşa Havaalanı, Seyhan/Adana, Türkiye
 
308 kmYaklaşık 3 saat 32 dakika
  1. Adana Şakirpaşa Havaalanı yönünden kuzey yönünde ilerleyin
44 m
 
2. Barış Blv. yönünde sağa dönün
93 m
 
3. Barış Blv. yönünde sola dönün
0,5 km
 
4. Döner kavşaktan 55013. Sk. yönündeki 2. çıkışa girin
0,2 km
 
5. Döner kavşakta, düz devam edin
0,1 km
 
6. Hafif sağa yönelin
0,5 km
 
7. 58191. Sk. yönünde hafif sola dönün
0,5 km
  8. Ray Sk. yönünde devam edin
0,3 km
 
9. Döner kavşaktan Alparslan Türkeş Blv. yönündeki 4. çıkışa girin
3,5 km
 
10. Hafif sağa yönelin
0,6 km
 
11. Kasım Ener Cd yönünde ilerlemek için soldan devam edin
56 m
 
12. 1. sokaktan sola dönüş yaparak Kasım Ener Cd üzerine çıkın
0,8 km
 
13. Döner kavşaktan 3. çıkışa girin ve Kasım Ener Cd boyunca ilerleyin
0,5 km
 
14. Adana - Mersin Otoyolu/E90 girmek için hafif sağa dönün
Paralı yol
28,9 km
 
15. Tarsus-Ankara Otoyolu/O-21/E90 çıkışına girin
Paralı yol
1,9 km
  16. Tarsus-Ankara Otoyolu/O-21/E90 yönünde devam edin
Paralı yol
96,9 km
 
17. O-21 üzerinde devam etmek için soldan ilerleyin
Paralı yol
47,8 km
 
18. Çıkışa girin
1,4 km
 
19. Dümdüz ilerleyin
0,6 km
 
20. Kayseri Niğde Yolu/D805 girin
67,3 km
 
21. Develi Yolu yönünde sağa dönün
8,5 km
  22. Develi Yolu yönünde devam edin
21,4 km
  23. Develi Yolu hafif sağa döner ve Şht. Ömer Mavi Cd. başlar
0,3 km
 
24. Kayseri Develi Yolu yönünde sola dönün
5,8 km
 
25. Aşık Seyrani Cd. konumunda sola dönün
42 m
  26. Kayseri Develi Yolu yönünde devam edin
17,8 km
 
27. U dönüşü yapın
Aradığınız yeri solda göreceksiniz
1,3 km
 
  Hisarcık Erciyes, 38220 Melikgazi/Kayseri, Türkiye
 

 

Nasıl yardımcı olabiliriz?