Adana'dan Hatay'a Nasıl Gidilir?

Doğa ve lezzetin birleştirdiği iki şehir Adana ve Hatay. Biz de Adana'nın en büyük oto kiralama şirketi Adanacar olarak görevimizi yapıp, dünyanın dört bir yanından Adana'ya gelen müşterilerimize gidecekleri noktalar konusunda faydalı bilgiler üretmeye devam ediyoruz. Yeni rotamız Hatay. Adana'dan Hatay'a nasıl gidilir merak ediyor musunuz? Adana Havalimanı'ndan Hatay'a ulaşım nasıl sağlanır veya Adana otogara geldiniz ve araç kiralayarak Adana'dan Hatay'a gitmek istiyorum diyorsanız, işte size Adana'dan Hatay'a en kolay ulaşım yolları ve yöntemleri. Adana Hatay arası kaç km? Adana Hatay arası kaç saat? Adana'dan Hatay'a nasıl gidilir? Adana'dan Hatay'a nasıl giderim? Adana Hatay yol tarifi, Adana Hatay arası otobüs bileti ne kadar? Adana Hatay arası otoyol var mı? Sorularınızın tüm yanıtlarını yazımızda bulacaksınız.

Öncelikle, Adana Hatay arası, karayollarını kullanarak ücretli otoyoldan gidecekseniz, mesafe 179 kilometre olup, ortalama hızınıza göre yaklaşık 2 saat 15 dakika süren şahane bir yolculukla Adana'dan Hatay'a ulaşabileceksiniz. Benzinli bir araç kiralayıp Adana'dan Hatay'a gidişinizde ortalama 100 km hız yaparak yaklaşık 12-14 litre arası benzin kullanarak ulaşımınızı sağlarsınız. Kiraladığınız araç eğer dizel motora sahipse, bu noktada ulaşım maliyetiniz yakıt tüketimi bakımından 8-10 litre arasında, daha ekonomik olabilecektir. Şimdi gelelim nasıl gidilirlerimize.

Adana Havalimanı'ndan Hatay'a Nasıl Gidilir?

Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda sizi karşılayarak aracınızı teslim eden görevlilerimizden isterseniz ücretsiz yol haritası veya ücretsiz navigasyon cihazı temin ederek şahane bir Hatay yolculuğuna hemen merhaba diyebilirsiniz. Adana Havalimanı'ndan kiralık aracınızla sizi yönlendiren tabelaları takip ederek öncelikle ücretli otoyola girin. Adana'dan Hatay'a ücretli otoyol dediğimizde sakın gözünüzde büyütmeyin, çok düşük ücretlerle geniş bir otoyolda güzel bir yolculuk geçireceksiniz, hiç merak etmeyin. Adana'dan Hatay'a giderken otoyol üzerinde durup ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok dinlenme tesisi bulabileceksiniz. Bunlardan en modern ve en çok tercih edileni Mıstık Usta tesisileri. Gerek yemekleri gerekse hijyene verdiği önemle Adana Hatay otoban yolu üzerinde en iyi tesis diyebiliriz. 

Otoyolda Adana'dan Hatay'a yolculuğunuz boyunca sizi yönlendirecek olan tabelalar ile önce Ceyhan yol ayrımından İskenderun yönüne ilerleyeceksiniz. İskenderun'a ulaşıp, otoyoldan çıktığınızda ise Belen ve sonrasında Hatay yönünde ilerleyeceksiniz. Belen'de sizi müthiş lezzetler bekliyor, istikametiniz üzerinde konumlanmış Göçmen, Kurtoğlu veya Koca Yusuf Restoran'da bir mola vererek Hatay'ın müthiş lezzetleri ile damaklarınızı şenlendirmeye hemen başlayabilirsiniz.

Adana Havalimanı'ndan Hatay'a Toplu Taşıma İle Gidiş

Adana Havaalanı'ndan toplu taşıma yöntemi ile Hatay'a gidecekseniz maalesef şu an havalimanı içerisinde herhangi bir toplu taşıma alternatifi mevcut değil. En kolay toplu taşıma seçeneklerine Adana Havalimanı'ndan Adana Otogar'a taksi veya dolmuşlarla ulaşım sağlayarak otogarda yer alan Has, Adana Seyahat veya diğer birçok otobüs firmasından birini tercih ederek otobüs ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

Adana Havalimanı'nda Araç Kiralama Hizmeti Alarak Hatay'a Ulaşım

Adana Havalimanı'nda birçok araç kiralama şirketi yer almakta ve kaliteli oto kiralama hizmetleri sunmaktadır. Burada dikkat etmeniz gereken nokta, özellikle yaz dönemlerinde oluşan yoğunluk nedeniyle Adanada kiraya verilen araçlar genellikle önceden rezerve edildiği için, kiralık bir vasıta bulmanız zorlaşabilmekte. Size tavsiyemiz Adana Havalimanı'nda geldiğinizde araç bulma sıkıntısı yaşamamak için rezervasyonunuzu mümkün olan en erken tarihte gelmeden önce yapmanız. Böylelikle, Adana havalimanına indiğinizde aracınız hazır sizi otoparkta bekliyor olacaktır. Bu konuda yardıma ihtiyacınız olursa Adanacar rent a car şirketimiz ile irtibata geçerek kiralık araç rezervasyonunuz konusunda işinin uzmanı müşteri temsilcilerimizle irtibata geçebilirsiniz.

 

Adana Havalimanı'ndan Hatay'a Transfer Hizmeti İle Ulaşım

Adana'dan Hatay'a kolay ulaşım seçeneklerinden birisi de Adana Havalimanından Hataya transfer hizmetleri sunan firmaların seferleri kapsamında, ekonomik ve konforlu bir yolculuk seçeneği olan size özel bir şoförlü araçla transferinizi planlamak olacaktır. İster bireysel olarak, ister aileniz ya da arkadaş grubunuzla Adana Havalimanı'na geldiğinizde sizi karşılayan görevlilerin yardımıyla, otoparkta sizi bekleyen özel şoförlü aracınıza yönlendirilerek, yolculuğunuz için hiç zaman kaybetmediğiniz Adana Havalimanı transfer hizmetleri ile konforlu, kaliteli ve ekonomik bir ulaşım seçeneğine sahip olabilirsiniz. Adana'da havalimanı transfer hizmeti alabileceğiniz birçok firma yer almakta ve sizleri Hatay'da istediğiniz adrese konforlu bir biçimde ulaştırabilmektedir. Adana'da kaliteli bir transfer hizmeti alarak Hatay'a ulaşmak için Google arama motorunda " Adana Havaalanı Transfer " kelimeleri ile arama yapmanız yeterli olacaktır. Fiyat farklılıklarının çok büyük olmadığı onlarca firma arasından bütçenize, kişi sayınıza ve yolculuk tercihlerinize en uygun şoförlü araç ile transfer rezervasyonunuzu kolay bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz.

Dilerseniz yolculuğunuza biraz tarz ekleyerek, daha konforlu ve daha güvenli minibüs ve otomobil tipi vip araçlarla özel şoförünüz eşliğinde Adana'dan Hatay'a gidebilirsiniz. Standart havalimanı transfer hizmetlerinden farklı olarak vip transferlerde hizmetinize sunulan araçlar daha konforlu, daha geniş, daha özellikli olmakla birlikte, genellikle sanat, iş ve siyaset dünyasının ünlülerinin taşındığı özel tasarımlı vip minibüs ve otomobillerdir. Fiyat olarak da kullanılan aracın pahalı araçlar olması nedeniyle, standart binek transfer araçları ve sıralı koltuklu minibüslere göre daha pahalıdır. Ancak Adana'dan Hatay'a yapacağınız seyahati unutulmaz bir anıya çevirmek istiyor ve yolculuğunuz esnasında farklı bir hizmet ile beraber tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak üst sınıf bir araç içinde konforlu bir Hatay seyahati için vip transfer hizmetlerini deneyebilirsiniz. Bu konuda Adana'da hizmet veren firma sayısı çok olmamakla beraber, Adana'dan Hatay'a vip transfer hizmetlerini sunan mevcut firmalar ise bu işin hakkını veren kaliteli araçlar ve uzun yol deneyimli protokol şoförleri ile size kaliteli bir yolculuk deneyimi sunmaktadır. 

Adana'dan Hatay'a nasıl gidilir sorunuza Adanacar.com olarak sunduğumuz kaliteli ulaşım çözümleri ile cevap vermeye çalıştık. Adana'dan Hatay'a gitmek istiyorum diyorsunuz ve uçağınız gece gündüz hangi saatte Adana Havalimanı'na inerse insin, araç kiralayarak veya havalimanı transfer hizmeti alarak Hatay'a ulaşmak istiyorum diyorsanız, sizi Adana Havalimanı'nda her saat karşılayarak kiralık araç teslimatı ya da kaliteli havalimanı transfer hizmetleri sunacak olan Adanacar.com websitesini bir yere not alın.

Adana'dan ulaşımınızı sağlamak istediğiniz nokta Hatay'dan farklı bir yer mi? Adana'dan nereye nasıl gidilir sayfamızı inceleyerek, Adana'dan her yere ulaşım alternatifleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Seyahatlerinizin konforlu ve güvenli bir biçimde gerçekleşmesini dileyerek bugünkü Adana'dan Hatay'a ulaşım alternatifleri yazımıza son veriyoruz.

Bir sonraki yazımızda Adana'dan Konya'ya nasıl gidilir konusunu ele alarak Adana'dan Konya'ya ulaşım konusunda sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. Adanacar.com'u takip etmeye devam edin.

Nasıl yardımcı olabiliriz?