Adana Portakal Çiçeği Festivali 2019

 

Adana, Türkiye'de nisan ayının en güzel şekilde yaşandığı şehirlerden biridir. Mis kokulu portakal çiçeklerinin açtığı, sokakların yerli ve yabancı turistler ile dolup, festival coşkusunun yaşandığı Adana şimdi 2019 Portakal Çiçeği Festivali için gün saymaya başladı. Herkesin merak ettiği konu Adana 2019 Portakal Festivali ne zaman başlıyor? Portakal çiçeği festivalinde Adana'da ne gibi etkinlikler olacak? İşte size Adana Portakal Çiçeği Festival Takvimi ile ilgili bilmek ve öğrenmek istediğiniz herşey:

 

Adana Portakal Çiçeği Festivali Ne Zaman ?

 

Her yıl nisan ayında düzenlenen ve 2019 yılında yedinci defa düzenlenecek olan uluslararası Adana Portakal Çiçeği Festivali 3 Nisan 2019 tarihinde başlayacak. Türkiye genelinde düzenlenen en büyük ve görkemli etkinliklerden biri olan Portakal Çiçeği Karnavalı Adana'da 3 Nisan 2019'dan, 7 Nisan 2019'a kadar sürecek olan birbirinden ilginç gösteriler, sergiler, konserler ve eğlenceli kortejlerle hem Adanalıya hem de yurtiçinden ve yurtdışından Adana'ya portakal çiçeği festivalini görmek ve nisan ayıyla başlayan gençleşme ruhunu bizzat yaşamak isteyen yerli ve yabancı turistlere keyif dolu anlar yaşatarak, birçok güzel anıya da imza atacak.

 

2019 Adana Portakal Çiçeği Festivalinde Hangi Etkinlikler Olacak ?

 

Portakal çiçeği festivali, adını özellikle nisan ayında sokaklarını bürüyen mis kokulu yeni açan portakal çiçeklerinden alan bir etkinlik olup her yıl Adana'da daha da büyüyen bir coşkuyla kutlanmaktadır. 2019 yılında da portakal ağacı olan her caddesinde farklı renklerde etkinliklere sahiplik edecek olan Adana'da keyifli, neşeli ve coşku dolu birçok eğlence ve gösteri Adana'da ziyaretçilerini bekliyor olacak. Peki Adana portakal çiçeği festivali 2019'da hangi etkinliklerle karşılaşacaksınız? İşte cevabı :

3 Nisan 2019'da portakal çiçeği festivaline Adana'da kortej yürüyüşü ile start verilecek. Her yıl daha fazla katılımın sağlandığı festivalde 2019 yılında da rengarenk kostümlerle Adana'nın portakal çiçeği kokulu caddelerinden etkinlik alanına kadar keyifli ve coşkulu onbinlerce kişi birçok eğlence eşliğinde yürüyüş yapacak. Portakal ağaçlarının ve doğaya sunduğu muhteşem kokusunun en yoğun olduğu Adana'nın Atatürk Parkı bölgesinde her yıl olduğu gibi 2019 yılında da festivalin en heyecanlı anları yaşanacak. Adana'ya festival için gelecekseniz, kortej anında harikulade bir kalabalığın içinde kaybolmamaya dikkat etmenizi öneririz. Korteji takip ederek konserlerin düzenleneceği etkinlik alanına doğru ilerlemeniz ve kalabalıktan ayrılmamaya dikkat etmeniz isabetli bir karar olacaktır.

Her yıl olduğu gibi, Portakal Çiçeği Festivali birçok ünlü sanatçının katılımıyla daha da coşkulu bir hale gelmekte. 2019 yılında da bu coşku, birçok sanatçının etkinlik alanında onbinlere vereceği konserlerle heyecan, keyif ve eğlence dolu anları katlayarak çoğaltacak. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürecek olan eğlence sadece konserlerle de sınırlı değil. Birçok yarışma, Adana'ya özgü lezzetlerin sunulduğu stantlar, sergiler ve buna benzer birçok farklı etkinlikle renkli, eğlenceli ve coşku dolu bir karnavalın ruhunu yaşamak istiyorsanız 3-7 Nisan 2019 Portakal Çiçeği Festivali'ne Adana'da sizi de bekliyoruz. Festival anında biraz kalabalıktan kopup şehri daha iyi tanımak isteyenlere ise Adana'da gezilecek yerler ve Adana'nın görülmesi gereken mekanlarını keşfetmeye bekliyoruz.

Adana'ya 3 Nisan 2019 tarihinde başlayacak Portakal Çiçeği Festivali için geldiğinizde, eğlenceden arta kalan zamanınızda ya da planınız dahilinde Adana'yı daha iyi tanımak, gezilmesi görülmesi gereken yerleri canlı bir şekilde görmek, Adana'ya has lezzetleri tatmak ve burada huzurlu ve keyifli zaman geçirmek için Adana'da araç kiralayarak ulaşımınızı kolaylıkla sağlayabilir ya da şehir turlarına katılarak güneşin batmamakta ısrar ettiği bu şehri keşfedebilirsiniz. Adana'da ulaşım konusunda, araç kiralama hizmet, rehberli şehir turu ya da panoramik şehir turu gibi ihtiyaçlarınız için Adanacar.com'un 05422351586ve 0 3222354156 nolu telefonlarından bizlerle irtibata geçebilir ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Nisanda Adana'da 2019 Yılı Portakal Çiçeği Festivalinde bu harika atmosferde sizleri de görmek dileğiyle.

Nasıl yardımcı olabiliriz?