Adana Kamp Yerleri

Adana kamp yerleri Adana oto kiralama şirketi olarak Adanada kamp alamları konusunda rehber ediyıor bu doğrultuda kiralık araç önerisinde bulunuyoruz. Adana çevresinde birçok kamp alanlarının var olduğunu ve bu alanların en iyi şekilde değerlendirilmesi durumunda keyifli anların geçmesi mümkündür. Günümüz şartlarında oldukça popüler hale gelen kamp alanlarının en iyi şekilde değerlendirilebilmesi için en iyi tercihlerde Adana mevcuttur. Adana kamp alanları ücretsiz olarak gidebileceğiniz kamp yerleridir.

Burada yapılacak olan kampların daha güzel ve değerli olduğunu söylemek mümkündür.   Özellikle Seyhan Nehri’nin kolları etrafında bulunan yeşil alanlar ve Karaisalı ilçesinde bulunan kanyonlar öne çıkmaktadır. Adana oto kiralama firmaları olarak en iyi fiyatlar ile en uygun aracı sizlere sunuyoruz. Adana kamp yapılacak yerler;

Körkün Kanyonu Kamp Alanı

Adana kamp yerleri arasında yer alan Körkün Kanyonu, şehir merkezine 61 km uzaklıkta Karaisalı ilçesinde yer alır. Oldukça popüler olmadığı için hala temiz ve sakin bir yer olma özelliğini korumaya devam etmektedir. Tertemiz bir dere kıyısında, kuşların cıvıltılarını dinlemek ve duru suyunda serinlemeniz mümkündür. Etrafta tesis, çeşme, elektrik, yiyecek – içecek ve WC gibi imkânlar yok.  Ücretsiz olarak alanda kamp yapmak mümkündür.

Yerküprü Kanyonu Kamp Alanı

Adana’nın Karaisalı ilçesinde bulunan Yerköprü Kanyonu, merkezden 50 km uzaklıktadır. Toplu taşıma araçlarıyla ilçeye kadar ulaşım sağlanmaktadır. Etrafta tesis, çeşme, elektrik, yiyecek – içecek ve WC gibi imkânlar verilmemektedir. Alana giriş ücretsizdir.

Belemedik – Hacıkırı (Kıralan) Çakıt Vadisi Kamp Alanı

Adana kamp yerleri arasında yer alan Belemedik – Hacıkırı (Kıralan) Çakıt Vadisi, Adana’nın Pozantı ilçesinde bulunuyor. Merkez 100 km uzaklıkta yer almaktadır. Yemyeşil manzaranın karşısında ve masmavi gökyüzünün altında kamp yaparak doğanın tadını çıkarabilirsiniz. Ücretsiz olarak giriş yapabileceğiniz bu vadide, WC ve yiyecek – içecek imkânı bulunmamaktadır.

Kapıkaya Kanyonu Kamp Alanı

Karaisalı ilçesinde bulunan Kapıkaya Kanyonu merkeze yaklaşık olarak 6 km uzaklıkta. Toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlamak mümkün değildir.  WC, elektrik, çeşme gibi imkânlar kamp alanında bulunmamaktadır.

Dokuzoluk Kanyonu Kamp Alanı

Adana Kamp Yerleri arasında yer bulunan bir diğer yer ise Dokuzoluk Kanyonudur.  Şehir merkezine yaklaşık olarak 55 km uzaklıkta olan Dokuzoluk Kanyonu, toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlamak mümkün değildir. Mangal yakmak ve oturmak için alanlar mevcuttur.  Giriş ücretsizdir.

Bahçecik Piknik ve Kamp Alanı

Adana’nın Karaisalı ilçesinde yer alan Bahçecik, Kapıkaya Kanyonuna 10 dakika yürüme mesafesi uzaklığındadır. Oldukça popüler olmadığı için hala güzelliğini korumakta.  Manzarası ve temiz havasıyla doğanın tadını çıkarabileceğiniz bir yer. Giriş ücretsizdir.

 

Nasıl yardımcı olabiliriz?