Adana Araç Kiralama İşlemleri Hakkında Önemli Duyuru

Değerli Müşterilerimiz,

Adana rent a car, vip araç kiralama, şoförlü oto kiralama ve havaalanı transfer işlemlerinizde siz saygıdeğer müşterilerimize Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda 10 yılı aşkın süredir yüzde yüz memnuniyetinizi sağlayarak kaliteli, konforlu ve ekonomik ulaşım hizmetleri sunmaktayız.

Geçtiğimiz uzun yılların vermiş olduğu tecrübe, bir birinden farklı konseptlerde en ekonomik fiyatlarla sunmuş olduğumuz kiralık araçlarımız ve arka planda, siz değerli konuklarımıza 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren operasyon ekibimizle, dünyanın en prestijli Trustpilot, Google ve Tripadvisor gibi hizmet kalitesi ölçüm platformlarında sizlerden gelen geri bildirimler ve puanlamalar doğrultusunda Adana'nın en beğenilen rent a car firması olmayı başardık. Bu anlamda şirketimize ve hizmetlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.

Ancak son birkaç ayın belirli dönemlerinde, veritabanımızda kayıtlı olmayan ve firmamızdan hizmet almayan kişilerce  Adanacar.com Adana Rent A Car Google Haritalar hesabımıza hizmet puanımızı düşürme hedefiyle olumsuz yorumlar bırakılarak potansiyel müşterilerimizi yanlış yönlendirme ve haksız rekabet amacı güden geri bildirimler yapılmaktadır. Konuyla ilgili olarak gerek adli kanallarla iletişime geçilerek hukuki süreç başlatılmış,  gerekse Google tarafında şirketimiz ilgili yazışmaları yaparak önlem almak adına gerekli adımları atmıştır.

Fakat, siz değerli müşterilerimizin tercihleri doğrultusunda herhangi bir maduriyet yaşamaması, kaliteli bir araç kiralama veya şoförlü seyahat deneyimini Adana'nın en köklü ulaşım şirketi Adanacar.com ile en güvenli biçimde yaşayabilmesi için aşağıda belirttiğimiz önemli noktaları içeren duyurumuzu gözden geçirerek rezervasyonlarınızı tamamlamanızı rica ederiz.

 

Adanacar.com  Adana Araç Kiralama Rezervasyonları İçin Yetkili İletişim Kanalları

 

Şirketimizin Şakirpaşa Havalimanı veya şehir merkezi ofislerinden alacağınız Adana araç kiralama hizmetleri için yetkili resmi websitesi  www.adanacar.com ve bağlantılı sayfaları olup satış, rezervasyon ve operasyon birimlerimizle sabit telefon üzerinden  +903222354156, mobil telefon ve Whatsapp üzerinden yalnız +905422351586 nolu telefondan iletişime geçiniz.

Şirketimizden alacağınız tüm hizmetlere yönelik, yazılı onay ( konfirme ) bilgileri yalnız [email protected] email adresimizden gönderilmekte olup, firmamızın ismini kullanarak yukarıda belirtilen iletişim kanalları dışında farklı kanallardan sizlere ulaşarak Adanacar.com adına hizmet onayında bulunan kişilere veya işletmelere itibar etmeyiniz.

 

Adana Araç Kiralama İşlemlerinizde Ödeme Süreci

 

Şirketimiz yetkili iletişim kanalları tarafından onaylanan hiçbir bireysel oto kiralama, transfer ya da şoförlü hizmetlere yönelik siz değerli konuklarımızdan herhangi bir ön ödeme talebinde bulunmamaktadır. Rezervasyon sürecimizde müşterilerimizin risksiz ve güvenli bir biçimde araç kiralayabilmeleri ve huzurlu bir seyahat deneyimi yaşayabilmeleri için, kurulduğumuz günden bugüne kadar yapılan tüm bireysel rezervasyonlarınızda ön ödeme talebinde bulunmayan şirketimiz bugün ve sonrasında da aynı perspektifle hizmet sürecine devam etmektedir.  Bu anlamda siz değerli seyahat severlerden ön ödeme talebinde bulunarak rezervasyon işlemleri gerçekleştirdiğini iddia eden kişi ve kuruluşlara itibar etmemenizi öneririz.

Adana rent a car şirketi Adanacar.com iletişim kanallarından onaylanan tüm rezervasyonlarınız için, Adana Havalimanı'nda uçağınızın inişine müteakiben gelen yolcu terminallerinde hizmet veren operasyon ekibimiz isminiz yazılı board ile sizi karşılar, rezervasyonunu yaptığınız kiralık araca sizi yönlendirir, aracınızı size tanıtır, sözleşmeniz tamamlandıktan sonra ödeme işlemleri yetki ekip personelimize araç başında yapılır.

 

Adana'da Araç Kiralama Sürenizin Bitimi ve Araç İade Süreci

 

Kiralık aracınızı iade ederken de, rezervasyon ve teslimat aşamalarında olduğu gibi siz değerli konuklarımızla sadece yetkili iletişim personelimiz yine yetkili iletişim kanallarımızdan iletişime geçer veya tam tersi siz onlarla bağlantıya geçerek Adana havalimanına kiralık aracınızla dönüş yapmadan önce bilgi verebilirsiniz.

 

En Güvenli Adana Araç Kiralama Deneyimini Yaşayın

 

Müşterilerimize planladıkları muhteşem Adana seyahatlerinin, uçaktan indikten sonraki kısmı olan Adana araç kiralama sürecinde de güvenli, konforlu ve ekonomik bir yolculuk deneyimi yaşatabilmek için Adanacar.com ekibi olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Siz de Adana'nın en kaliteli ulaşım seçeneklerini Adana Havalimanı'nda 7/24 sunan Adanacar.com ile tanışarak güvenli bir yolculuğun keyfini çıkarmaya hemen başlayabilirsiniz.

Nasıl yardımcı olabiliriz?