Pandemi döneminde Araç Kiralama

Pandemi döneminde araç kiralama konusunda, Adana kiralık araçlar için talebin artmasına neden olan ve dünya genelinde patlak veren COVİD-19 virüsü ile beraber yaşamlar baştan sona değişmek zorunda kaldı. Sayısız can kabına neden olan bu virüs dolayısı ile seyahatten işe her noktada değişimlerin söz konusu olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Pandemi olarak nitelendirilen bu süreçte en büyük değişim ise seyahat araçlarında oldu. İnsanlar toplu taşımayı tercih etmeyerek daha fazla özel araç kullanımına yöneldi. Çünkü kalabalık ortamlarda virüsün yayılım hızının artış gösterdiği uzmanlar tarafından ifade ediliyor. Eğer siz de virüsten korunmak istiyorsanız otobüs, uçak ve diğer toplu taşıma araçları yerine özel araç kiralayarak dilediğiniz yere gidebilirsiniz. Böylece hem işleriniz aksamaz hem de virüsten olabildiğinde kendinizi korumuş olursunuz. Adana ilinde araç kiralamak istiyorsanız hemen firmamız ile iletişime geçebilir ayrıntılı bilgi talebinde bulunabilirsiniz. Pandemi döneminde oto kiralama yapmak için sıraya giren talepleri karşılayabilmek için filo çeken firmamız, kendilerine özel birden fazla veya ailece bir yerlere gitmek isteyenler için çok daha ucuz ve virüsten korunmak için daha idealdir. Araçlarımız her teslim sonrasında özel dezenfektanlar ile temizlenerek yeni müşterilerimize kiralanmaktadır.

Otobüs mü? Araç Kiralama mı?

Adana oto kiralama firması olarak, pandemi döneminde toplu taşımasının daha fazla risk doğurduğu kanıtlandığından araç kiralama sürecimiz oldukça yoğun geçmektedir. Pandemi döneminde de hayat devam ediyor. Uzun iş seyahatleri ya da diğer seyahatler için endişe duyuluyor. Çünkü virüsün yayılım hızını toplu seyahatler de etkiliyor. Bunun önüne geçmek için ise genelde özel araç kullanımı tercih ediliyor. Kendi aracı olmayanlar kaliteli ve profesyonel araç kiralama firmalarını tercih edebilir. Siz de Adana ilinde araç kiralamak için Adana oto kiralama olarak bizlerden hizmet alabilirsiniz. Hem otobüs hem minibüs hem de normal otomobil gibi geniş araç filomuz bulunuyor. İhtiyacınıza cevap veren ve aynı zamanda da bütçenize hitap eden araç kiralama seçenekleri hakkında daha fazla bilgi almak üzere hemen bizi arayabilirsiniz.

Pandemide Araç Kiralama Fiyatları

Pandemi sürecinde bir dönem araç kiralamaya da kısıtlama getirilmişti. Ancak ülkemizde vaka sayılarının düşmesi ile beraber bu yasak kaldırıldı. Artık gönül rahatlığı ile daha konforlu yolculuklar için otobüs, araç ya da minibüsleri günlük, haftalık ya da aylık olarak kiralamanız mümkündür. Ancak fiyatlar konusunda net bir şey söylemek tamamen yanlış olacaktır. Her firmada fiyatlar değişkenlik gösteriyor. Yine de Adana oto kiralama firması olarak sizlere hitap eden fiyat teklifleri sunmaya oldukça özen gösteriyoruz. Hemen arayarak bilgi almayı unutmayın!

 

Nasıl yardımcı olabiliriz?