Mercedes Vito

Mercedes VITO transfer hizmeti, araç kiralama hizmeti denildiğinde akla ilk gelen araçlardan biridir. Zaten etkileyici özellikleri olan ancak son yenilenen versiyonu ile de dikkat çeken aracımızın özelliklerini inceleyeceğiz. Hem modern hem de şık bir görüntüsü olan Mercedes VITO, otomatik vites araç kiralama hizmeti almak isteyenlere de seçenekler sunuyor. Bu kadar popüler ve tercih edilen bir araç olmasını sağlayan özellikleri neler gelin birlikte inceleyelim.

Mercedes VITO Özellikleri

Manuel vites araç kiralama hizmeti almak isteyenlerin de tercih ettiği araçlar arasında yer alan Mercedes VITO, birçok özelliği ile dikkat çekiyor. Aracımızın genel olarak özellikleri Şöyledir;

  • Aracın en belirgin özellikleri arasında ön panjurun, yeni krom şerit kaplamaları ile dikkat çekmesidir.
  • Ön ızgaranın tam ortasında yer alan “Mercedes yıldızı” siyah üç adet çıtayla çevrildiği için çok daha şık görünüyor.
  • Otomobillere gönderme yapmak amacıyla dinamik ve geriye doğru uzanan farlara sahiptir.
  • Yeni nesil değişen jantlar, tavan barları aracın öne çıkan tasarım öğeleri arasında yer alıyor.
  • Aracın anahtarları ile kumanda edilen sürgülü kapıları, sağ ve sol kapılarının yanlarında bulunan butonlar iniş ve binişlerde sizlere rahatlık sağlıyor.
  • Aracın iç tasarımı daha detaylı incelediğimizde güçlü ve şık tasarımı zaten ilk etapta göze çarpıyor.
  • Akıcı, dinamik ve şık bir çizgisi olan aracımız tüm bu özellikleri ile rakiplerinin önüne geçiyor.
  • Sahip olduğu üç kollu direksiyonun, bir ticari araç olmasına karşın son derece sportif ve etkileyici göründüğünü söyleyebiliriz.
  • Kendi ile aynı sınıfta yer alan araçlara göre oldukça güçlü bir motora sahiptir.

Dizel araç kiralama hizmeti almak isteyenler için favori olabilecek güzel bir araçtır. Sizler de konforlu bir araç kiralamak istiyorsanız gönül rahatlığıyla bu modeli tercih edebilirsiniz.

Mercedes VITO Araç Kiralama

Benzinli araç kiralama isteyenler için Mercedes VITO araçlar özellikleri ile öne çıkar. Rahatlığı ve iç donanımları ile özellikle uzun yollarda rahat etmenizi sağlar. Aracımız hem rahatlığı hem de şık görünümü ile zaten araç kiralama ve transfer hizmetlerinde sıklıkla tercih edilir. Oldukça şık ve aynı zamanda da güzel bir araçtır. Adana oto kiralama hizmeti almak istiyorsanız alternatif olarak Mercedes VITO aracını da düşünebilirsiniz.

Mercedes Vito Kiralama

Nasıl yardımcı olabiliriz?