Koronavirüsten Korunmak İçin Araç Temizliği Nasıl Yapılır

Koronavirüsten korunmak için araç temizliği nasıl yapılır? Adana oto kiralama firmamız bünyesinde tüm filomuzda bulunan araçlar, kiralanıp döndükten sonra dezenfekte edilerek yeni müşterilerimize hazır hale getirilmektedir. 

Son zamanların en büyük sağlık sorunlarından birisi olan koronavirüs yaşamımızı ciddi ölçüde tehdit eden hayatımızı olumsuz etkileyen, sosyal ilişkilerimizi azaltan bir virüs türüdür. İnsanlar arasında hızla yayılabilen bu virüs günümüzde insanların yaşamı üzerinde büyük ölümcül sonuçlara sebebiyet verebilmektedir. Koronavirüsten korunmak için ev temizliği, kişisel temizlik ve araç temizliği büyük önem taşımaktadır. Araç temizliğine önem veren kişilerin araçlarını düzenli olarak kendi imkanları ile temizlemeleri yetersiz kaldığı zamanlarda benzin istasyonlarında yer alan dezenfekte makinelerini kullanabilirler. Benzin istasyonlarında koronavirüsün hayatımıza girmesi ile birlikte ücretli dezenfekte işlemleri yapılmaktadır. Otomobillerinize bu dezenfekte işlemlerinden geçirerek sizler de araçlarınızdaki hijyeni en üst seviyeye çıkarabilirsiniz. Hava dahil pek çok farklı ortamda yaşayabilen ve insandan insana kolay şekilde bulaşabilen bu virüs günümüzde günlük yaşamı, ekonomiyi, insan ilişkilerini ve pek çok unsuru tehdit etmekte ve olumsuz şekilde etkilemektedir. Koronavirüsten korunmak için birinci kural hijyendir. Araç temizliği de bu hijyen kategorisinin içindedir bu yüzden otomobilleri rutin aralıklarla dezenfekte etmeli ve virüsten korumalıyız. Adana kiralık araçlar öncelikli olarak kiralamadan dönen araçlar müşterilerimize hemen verilmemektedir. Öncelikle araçların iç dış temizliklerinin yanı sıra araç dezenfeksiyon işlemine tabi tutlarak günümüz hastalığı olan Covid-19 virüsünün temizliğini yapmaktayız. Koronavirüs araç temizliği yapılırken dikkat edilmesi gerekenler arasında, araç temiliği yapan kişinin gerekli ekipmanlar ile temizliği yapıyor olmasıdır.

Adanacar firması olarak müşterilerimize sunduğumuz araçların tümünü dezenfekte ederek müşterilerimizle buluşturmaktayız. Müşterilerimiz böylece kiraladıkları aracı hijyenik olarak sahip olmaktadır. Firmamızın virüs sürecinde en büyük hizmetlerinden birisi olan bu hizmet ile her müşteri sonrası otomobillerimiz temizlenmekte ve dezenfekte edilmektedir. Siz de koronavirüsten korunmak ve yaşamınıza sağlıklı şekilde devam etmek için otomobil ihtiyaçlarınızı hijyene önem veren bir firmadan çözüme ulaştırmak istiyorsanız hemen bizi arayarak rezervasyon işlemlerinizi kısa süre içinde çözüme ulaştırın. Yılbaşı ve bayram gibi yoğunluk yaşanan özel günler öncesinde araç kiralama konusunda sıkıntı yaşamamak adına mutlaka önceden firmamızı arayarak rezervasyon oluşturarak bilgi veriniz. Aksi halde yoğunluk yaşanması halinde büyük sıkıntılar yaşayabilir ve ciddi anlamda sıkıntılı bir süreç içine girebilirsiniz. Araçsız kalmamak adına siz de hemen dilediğiniz aracı rezerve ederek ilgili tarih aralıklarında aracınızı istediğiniz yerden teslim alabilir ve sürüşe kesintisiz bir şekilde devam edebilirsiniz. Firmamız havalimanından oto teslimi yaparak sizlerin seyahatini soluksuz devam etmesini sağlamaktadır.

Nasıl yardımcı olabiliriz?