Havalimanından Kiralık Araç Teslim Alırken 5 İpucu

Havalimanından kiralık araç teslim alırken 5 ipucu; Havalimanı araç kiralama fırsatları her anlamda sizin için faydalı olacaktır. Adana rent a car şirketi olarak daha uçaktan iner inmez kiralama şansınız bulunan araçlar şehirde konforlu bir şekilde zaman geçirmeniz açısından da büyük önem taşıyor. Eğer siz de yeni araç kullanmaya başladıysanız ya da daha önce farklı bir şehrin havalimanından araç kiralama işlemi yapmadıysanız sizler için hazırladığımız bazı ip uçlarına dikkat etmeniz faydalı olacaktır. Adana Oto Kiralama firması olarak ilk kez araç kiralayacak kişilerin merak ettiği tüm detaylara yer verdik. İşte aracınızı teslim alırken dikkat edip göz önünde bulundurmanız gereken 5 önemli ip ucu!

 

1. Uçuş numaranıza dikkat edin!

Havalimanı araç kiralama işlemlerinizin sorunsuz ilerlemesi için ilk dikkat etmeniz gereken şey uçuş numaranızdır. İnternet üzerinden uçak kalkış ve iniş saatlerinize göre henüz inmeden aracınızı hazır hale getirmeniz için uçuş numarası çok işinize yarayacaktır. Bu uçuş numarası uçağınızın hareket saatine göre ayarlanır. Uçuş numaranızı direk uçak biletinizin üzerinde bulabilirsiniz. Adana havaalanı oto kiralama yapmak ve kaliteli bir hizmet için Adana Car firmasını tercih edebilirsiniz.

2.Oto kiralama firmasının bilgilerini almayı unutmayın!

İnternet üzerinden uçuş numaranızı girerek aracı kiralayacağınız firmanın bilgilerini not almayı unutmayın. Firmanın telefon numarasını ya da havalimanı krokisinden direk ofisini uçuştan önce bulmanız size büyük anlamda kolaylık sağlayacaktır. Böylece uçaktan iner inmez iletişime geçerek aracınızı daha hızlı almış olup, zamandan tasarruf etmiş de olursunuz.

3.Ehliyet ve kredi kartınızı sakın unutmayın!

Bildiğiniz üzere havalimanı araç kiralama işlemlerinde ödemeler sadece kredi kartı ile yapılabiliyor. Bu nedenle kiralama ofisine gitmeden önce kredi kartınızı ve aynı zamanda da ehliyetinizi yanınızda bulundurmayı asla unutmayın. Aksi halde aracı kiralayamayıp mağduriyet yaşayabilirsiniz. Aracı kiralarken de araç kiralama firması ile bir sözleşme imzalamanız talep edilecektir.

4.kredi kartınıza bloke konulduğunu unutmayın

Aracı kiraladığınız sırada, kiralama firması tarafından kredi kartınızın belirli bir miktarına bloke konulur. Bu blokenin amacı ise aracı kullanırken herhangi bir kaza ve hasar durumunda parayı her ihtimale karşı daha kolay ve hızlı şekilde tahsil etmektir.

5.Aracınızı otoparktan teslim alacaksınız

Havalimanı araç kiralama sözleşmesini imzaladıktan sonra aracın bilgileri, otoparktaki yeri ve plakası tarafınıza iletilir. Bu bilgiler ile aracı bulup teyit ettikten sonra teslim alabilirsiniz.

 

Nasıl yardımcı olabiliriz?