Adana'dan Osmaniye'ye Nasıl Gidilir ?

Adana'ya uçakla veya otobüsle ulaştınız, Adana'yı gezip görülecek yerlerini keşfedip harika lezzetlerini tattınız, yeni rotanız Osmaniye mi? Adana'dan Osmaniye'ye nasıl gidilir, biliyor musunuz? Adana Osmaniye arası kaç kilometre ve karayolu ile ulaşım için alternatif rotalar neler merak ediyor musunuz? Adana'dan Osmaniye'ye hangi ulaşım seçenekleri mevcut örenmek ister miydiniz? Adana'da oto kiralama, havalimanı transferleri, minibüs kiralama ve şoförlü vip araç kiralama hizmetleri sunan Adanacar.com size Adana'dan Osmaniye'ye nasıl gidilir, Adana Havalimanı'ndan ya da Adana Otogar'dan Osmaniye'ye ulaşım için sunulan tüm seçenekleri kapsamlı bir şekilde sunuyor. Hazırsanız başlayalım. Adana'dan Osmaniye'ye nasıl gidilir? Adana'dan Osmaniye'ye nasıl giderim? Adana'dan Osmaniye'ye arası kaç saat? Adana'dan Osmaniye'ye arası kaç km? Adana'dan Osmaniye'ye yol tarifi, Adana havaalanından Osmaniye'ye nasıl gidilir? Adana'dan Osmaniye'ye bilet fiyatları nedir? bunların hepsini sizler için cevaplıyoruz.

Adana Havalimanı'ndan Osmaniye'ye Nasıl Gidilir?

Adana Havalimanı'na Türkiye'nin dört bir yanından ya da yurtdışından geliyor olabilirsiniz. Uçağınız indi ve buradan Osmaniye'ye mi gitmek istiyorsunuz? Seyahat planınız çerçevesinde önce birkaç gün Adana'yı gezip sonrasında yeni bir şehri yeni bir kültürü ve yeni lezzetleri keşfetmek için Osmaniye'ye mi gitmeyi düşünüyorsunuz? Veya önemli bir iş görüşmesi için Adana Havalimanı'ndan Osmaniye'ye hemen ulaşmanız mı gerekli? Osmaniye'den Adana Havalimanı'na geri ulaşım için araç veya transfer hizmetine mi ihtiyacınız var? İşte size Adana Havalimanı'ndan Osmaniye'ye ulaşımınız için gerekli tüm detaylar:

Adana Osmaniye Arası Mesafe ve Adana Osmaniye Yolu

Adana'dan Osmaniye'ye karayolu ile ulaşım mesafesi 98,5 kilometredir. Adana'dan Osmaniye arasında karayolu ile ulaşım için 2 seçenek bulunmaktadır. Adana Osmaniye E5 eski yol ile tabir edilen bugünkü adıyla D400 karayolu ya da Adana Osmaniye otoban yolu adı verilen ücretli yoldan buraya ulaşmanız mümkün.

Adana Havalimanı'ndan Osmaniye'ye eski E5 yolu üzerinden gitmek istiyorsanız, öncelikle havalimanından çıkıp aracınızla trafik kavşağından sağa dönüş yaparak ana yola çıkmanız gerekmektedir. Buradan öncelikle Türkiye'nin en büyük camisi olan, Seyhan Nehri üzerine kurulu Merkez Sabancı Camii'nin  hemen önünden geçen E5 yolundan Adana'nın Yüreğir tarafına geçiş yapıp, aynı yolu takip ederek Adana - Ceyhan - Osmaniye rotasında ilerlemeniz gerekmektedir. Bu rota üzerinde Adana'dan Osmaniye'ye 1 saat araba yolculuğu ile ulaşılabilmektedir.

Adana'dan Osmaniye'ye ücretli otoban yolunu tercih ederek ulaşmak istiyorsanız burada sizi şahane sürprizler bekliyor. Muhteşem bir yolculuk için Adana Osmaniye otobanında birçok nedeniniz var. Şahane bir doğa, muhteşem yol üstü lezzetler ve Türkiye'nin en ucuz otoyol ulaşım seçeneği sizleri bekliyor. Adana'dan Osmaniye'ye otoyol kullanım ücreti oldukça düşük olup, yolculuğunuz süresince Çukurova'nın alabildiğe uzanan muhteşem doğası ve bunun yanında otoyol üzerinde durup, mola verebileceğiniz, Adana'nın harikulade yemeklerini tadabileceğiniz lezzetiyle ünlü mutfağı ile Mıstık Usta tesisleri sizleri bekliyor olacak. Otoban üzerinden gitmek istediğinizde ise Adana Osmaniye yolu 102 kilometre olup ortalama 70 dakika sürmektedir.

Adana'dan Osmaniye'ye ücretli otoyol üzerinden gidecekseniz, dikkatinizi kesinlikle yola en üst seviyede vermeniz gerekmektedir. Bu yol Türkiye'nin en işlek karayollarından birisi olması sebebiyle Türkiye'nin güney, güneydoğu, doğu ve iç Anadolu bölgelerini birbirine bağlamakta ve her an yoğun bir trafiğe sahip olmaktadır. Ayrıca Türkiye'den Ortadoğu ülkelerine giden tüm karayolu trafiğinin kesişim noktası da bu yol olduğundan burada maksimum dikkatli bir biçimde araç kullanmak faydanıza olacak, olası tehlikeli kazaları önleyecektir.

Adana Havalimanı'nda Araç Kiralama Ve Osmaniye'ye Ulaşım

Araba sürmek sizin için bir tutku ya da gereklilik ise Adana Havalimanı'ndan Osmaniye'ye en kolay ulaşım araç kiralayarak olacaktır. Adana'ya uçakla geliyorsanız ve buradan otomobil ile Osmaniye'ye gitmeyi planlıyorsanız, Adana Havalimanı'nda araç kiralama hizmeti almanız gerekecektir. Adana Havalimanı bölgenin en işlek havalimanları arasında yer aldığından burada birçok Adana havaalanı oto kiralama şirketi gelen yolculara araç kiralama hizmetleri sunmaktadır. Adana Havalimanı'nda araç kiralayacaksanız, burada dikkat etmeniz gereken önemli nokta araç rezervasyonunuzu Adana'ya gelmeden önce güvenilir rent a car firmalarından yaptırmanız olacaktır. Aynı zamanda Adana'ya uçakla varışınız gece geç saatlerde olacaksa 24 saat açık oto kiralama firmalarını tercih etmeniz gerekmektedir. Uçağınız indikten sonra Adana Havalimanı oto kiralama firmaları tercihi ile son dakika araç kiralama işlemi yapmak istediğinizde, aynı uçak bileti rezervasyonu yaparken yaşayabileceğiniz müsaitlik bulamama ya da yüksek fiyatlarla araç kiralama durumlarına mahal vermemek için kiralayacağınız arabayı Adana'ya gelmeden önce rezerve etmeniz avantajınıza olacaktır. Ayrıca gece saatlerine rastlayan uçak inişlerinde özellikle gece 23:00'ten sonra Havalimanı gelen yolcu terminalinde açık rent a car ofisi bulamayacağınız için, bu saatlerde gelecek olan konuklarımıza tavsiyemiz Havalimanı çevresinde hizmet veren ve Adanacar.com gibi 7/24 açık olan araba kiralama şirketlerini tercih etmeleri olacaktır.

Adana Havalimanı'nda tüm araç kiralama ihtiyaçlarınıza yönelik haftanın 7 günü kesintisiz 24 saat hizmet veren Adanacar.com, günün hangi saatinde olursa olsun sizi havalimanı çıkışınızda karşılayarak, Adana'da ihtiyacınız olan kiralık aracı Adana Şakirpaşa Havalimanı otoparkında size 7/24 güvenle teslim etmektedir. Adana havaalanı oto kiralama hizmetlerinin Adana'da en beğenilen şirketi Adanacar.com'dan kiralayacağınız araçlar için son dakika rezervasyon da yapsanız, aracınızı haftalar öncesinden de ayırtsanız, farklı fiyatlar veya farklı uygulamalarla karşılaşmazsınız. Adana'nın en güvenli oto kiralama firması Adanacar.com ile sizde aracınızı en esnek kiralama şartları ve en uygun fiyatlar ile kiralayın, sunmuş olduğumuz kaliteli hizmet ayrıcalıklarıyla Adana'dan Osmaniye'ye en ekonomik biçimde, güvenle ulaşın.

Adana Havalimanı Osmaniye Transfer Hizmetleri

Adana Havalimanı'nda Osmaniye'ye nasıl gidilir diye sorduğunuzda buna verilecek tek cevap tabii ki araç kiralamak değil. Adana Havalimanı'nda Osmaniye'ye ulaşım seçeneklerinden birisi de transfer hizmetleri ile kaliteli bir Osmaniye yolculuğu ile varmaktır. Adana Havaalanı'ndan Osmaniye'ye transfer hizmeti ekonomik, orta sınıf ve üst sınıf arabalar ya da minibüsler ile sağlanabilmektedir. Burada yine araç kiralama işlemlerinde olduğu gibi, dikkat etmeniz gereken nokta, rezervasyonunuzu gelmeden önce yaptırıp, son dakika açık transfer şirketi bulamama riski nedeniyle çok pahalı olan Adana Havalimanı taksi hizmetleriyle Osmaniye'ye gitmek zorunda kalmamanız. Adana Osmaniye transfer fiyatları ve transfer saatleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız Adanacar.com iletişim bilgilerinden satış temsilcilerimize ulaşabilir kapsamlı bilgi alabilirsiniz. Adanacar.com transfer hizmetleri ile sadece standart transfer araçlarıyla sınırlı olmayıp geniş, ferah ve üst sınıf donanıma sahip vip tasarımlı Mercedes Vito minibüslerimiz ile Adana Osmaniye vip transfer hizmetine de en uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Adana vip transfer operasyonlarımızda son model Mercedes, Volkswagen ve Ford markalı vip asarıma sahip minibüsler deneyimli şoförlerimiz eşliğinde sizlere sunulmakta olup, Adanacar.com bu hizmette Adana'nın en eski ve köklü, Türkiye ve dünyanın önemli siyasetçilerini, iş adamlarını ve sanatçılarını yıllardır başarı ve güvenle taşıyan şirketidir. Adana'dan Osmaniye'ye vip transfer ya da standart transfer rezervasyonlarınız için iletişim bilgilerimizden bizimle iletişim kurabilir, en uygun fiyatlarla ulaşımınızı güvenli, ekonomik ve akılcı yoldan sağlayabilirsiniz.

Adanacar.com'un kurumsal ve bireysel referanslar sayfasını inceleyerek, yıllardır hizmet sunduğumuz firmalar ve önemli isimleri görebilir, dhaa fazla bilgiye ihtiyacınız varsa bize ulaşabilirsiniz.

Adana Havalimanı Taksi Hizmeti Alarak Osmaniye'ye Ulaşım

Adana Havalimanı'ndan Osmaniye'ye ulaşım için bir diğer seçenek ise taksi hizmetlerini kullanmaktır. Günümüzde taksi Türkiye'nin hangi havalimanında olursanız olun 24 saat kolaylıkla ulaşabileceğiniz bir seyahat şeklidir. Adana Havalimanı'nda da olduğu gibi. Ancak diğer ulaşım tiplerine nazaran biraz daha pahalı olması sebebiyle özellikle uzun yola gidilecekse taksi hizmeti alarak ulaşım sağlamak oldukça külfetli olabilmektedir. Konu Adana Havalimanı'ndan Osmaniye'ye nasıl gidilir olduğunda, mesafe de ortalama 100 kilometre ise, çıkabilecek faturayı siz düşünün. Taksimetre fiyatlarını baz aldığımızda Adana'dan Osmaniye'ye havalimanı transfer seçeneklerini tercih ederek gitmek taksi ile ulaşımdan çok daha ekonomik ve daha konforlu olacaktır.

Adana'dan Osmaniye'ye Diğer Ulaşım Biçimleri

Adana Akdeniz Bölgesi'nin, bulunduğu nokta itibariyle, en işlek ve yoğun ulaşım yolları arasında kalan, Türkiye'nin en büyük kentleri arasındadır. Bu nedenle yazımızda Havalimanı'ndan ulaşım tipleri dışında kalan Adana Osmaniye yolculuk olanaklarına da değineceğiz.

Adana'ya uçakla gelmiş olabilirsiniz ama buradan yolunuza otobüsle devam ederek Osmaniye2ye ulaşabilirsiniz. Ya da Adana'ya otobüs ile Türkiye'nin diğer şehirlerinden ya da Adana'nın çevre ilçe ve köylerinden gelerek Adana Merkez otogardan ya da Adana Yüreğir otogarından Osmaniye'ye birçok otobüs ve minibüs saatlik olarak Osmaniye'ye çalışmaktadır. Adana'dan Osmaniye'ye Adana Otogarlarından otobüsle gitmek oldukça ekonomik bir ulaşım seçeneğidir. Eğer Adana'ya uçakla geldiyseniz ve otogarlardan otobüs ile Osmaniye'ye gitmek isterseniz yaklaşık 20 dakikada Adana Şakirpaşa Havalimanı'ndan Adana merkez otogar ya da Adana Yüreğir otogarına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Buradan da yaklaşım 1 saat 20 dakikalık bir yolculukla Osmaniye otogarında inerek Osmaniye'ye ulaşmış olacaksınız.

Adana'dan Osmaniye'ye nasıl gidilir sorusu için sunduğumuz birçok alternatif göz önünde bulundurulduğunda, eğer kısıtlı bir bütçe ile yola çıkacaksanız Adana merkez otogarda konumlanan otobüs firmalarını veya Adana Yüreğir otogarında her saat düzenli kalkış sağlayan Osmaniye minibüslerini tercih ederek Osmaniye'ye bütçeli bir ulaşım sağlayabilirseniz. Eğer yolculuğunuzda aradığınız en önemli özellik özgürlük konfor ve kaliteli bir seyahat ise yine ekonomik fiyatlarla sunduğumuz Adana Havaalanı oto kiralama ya da transfer seçenekleri ile Adana'dan Osmaniye'ye güvenli ve ekonomik bir biçimde son model araçlarımızla seyahat ederek ulaşabilirsiniz. Şimdiden Osmaniye yolculuğunuzun en iyi şekilde geçmesini diler, ilginizi çekerse; Adana'dan Mersin'e ulaşım seçenekleriAdana'dan Konya'ya hangi ulaşım çeşitleri ile gidilebileceği ve Adana'dan Hatay'a nasıl gidilebileceği konularında daha önceki dönemlerde paylaştığımız makalelerimize göz gezdirerek, bilgi sahibi olabilirsiniz.  

Nasıl yardımcı olabiliriz?