Ramazan Bayramı Kampanyası

Adana’da Ramazan bayramı yıllardır tüm halkın özendiği ve büyüklerin hatırlandığı özel bir gündür. Adana’da bayramda büyüklerimizi görmeye köylerimize ya da tatil amaçlı olarak da olsa şehirden uzaklara gitmekteyiz. Adanacar olarak bu anda ulaşım ihtiyaçlarınızı tam karşılana Adana araç kiralama devreye girmektedir. En uygun fiyatları ve tüm araç sınıflarda uygulayan bir şirket olarak özel araç kiralama fiyat teklifini şimdi alabilirsiniz.

Adana Car ailesi olarak her yıl olduğu gibi bu yılda en ekonomik araç seçeneklerini Ramazan Bayramı araç kiralama paketlerine uyguladık. Son model kiralık araç seçeneklerine ek olarak filomuzdan yoğun ilginizden dolayı Ford Courier, Renault MEGANE ve Mercedes VITO araç seçeneklerini filosuna takviye etmiştir.

Adana Ramazan Bayramı Araç Kiralama Kampanyası

2022 yılının ilk bayramı olan Ramazan bayramında aile ziyaretleriniz ve tatiliniz için en uygun araç kiralama kampanyası ile karşınızdayız. Adana Car markası ve geniş filosu ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan bir fırsat olarak sizlerin karşındayız. Adana oto kiralama talepleriniz yanı sıra en özel günlerde bayram kampanyaları ile her zaman öncelilik araba kiralama firmanız Adana Car filosunu incelemenizi önermekteyiz. 

Sizlere için en uygun olan Adana havalimanı araç kiralama seçeneğine hızlıca ulaşarak rezervasyon yapmanın konforunu yaşayın. Kolay bir kaç adımda Ramazan Bayramında tatile gideceğiniz kiralık araç seçeneğini adınıza ayırın. Ayrıca günün her saatinde mobil rezervasyon hattımız olan +90 542 235 15 86 numaralı telefon üzerinden ya da whatsapp üzerinden bizlere ulaşarak kolayca rezervasyon yapabilirsiniz.

Adana Araç Kiralama Bayram Kampanyasi

Adana'da Ramazan Bayramı Nasıl Kutlanır?

Adana’da bayram heyecanla karşılanan ve kutlanan günlerdir. Gelenek ve göreneklerine saygı gösteren bir topluma sahip olan Adana günün ilk ışıkları ile bayram namazı için ibadet haneleri doldurur. En popüler olanı ise Adana Merkez Camii olan Hacı Sabancı Camii binlerce Adanalıyı misafir eder. Sonra tüm halk kendisini sokaklara atarak bayramlaşma gezilerine başlar. Çocuklar evleri dolaşarak ceplerini bayram şekeri ile bu kentte doldururlar.

Adana’da gün böyle giderken büyükleri ziyaret etmek için köylere giden halk Adanacar’a bir kez uğrayarak araç kiralama hizmeti alır. Adana oto kiralama kampanyalarından en çok talep alan bayram araç kiralama indirimlerini yakalamak için haftalar öncesinden rezervasyon yaptırırlar. 

Bayram'da Tatil'e Nasıl Giderim?

Tüm tatillerden farklı olarak manevi olarak ta bağlarımızın ortaya çıktığı bayram tatillerine gitmek herkesin planlamasında vardır. Aile ziyaretleri ve hatta kendine zaman ayırmak için kısada olsa tatil planı yaparız. Peki, ramazan bayramında tatil planı yaptınız mı?

Ramazan bayramı tatili kaç gün? Ramazan bayramı ne zaman? 2023 yılında Ramazan bayramı Nisan ayına denk gelmektedir. 21 Nisan 2023 ilk günü olan tatil tam olarak kaç gün olacağı açıklanmaz iken 10 gün olması çok olasıdır. Tatilin bu kadar uzun olması ile tatil planları yapılmaya başlandı.

Adana’ya tatil için gelen ya da Adana’da yaşayanlar için tatile gitmeyi iple çektiğinizi biliyoruz. Ulaşım çözümleri olan Adana oto kiralama ve Adana havalimanı araç kiralama hizmetini Adanacar güvencesi ile alabileceksiniz. Bayram tatilinde araç kiralama hizmeti alarak şehir dışına çıkmak isterseniz bu hizmeti de Adanacar.com’da bulabileceksiniz. Son model bakımlı, temiz ve geniş Adana kiralık araç filosuna sahip olan Adanacar ile tatile çıkmak çok kolay olacak.

Birkaç kolay adım ile kiralık aracınızı ayırarak tatile başlamadan ulaşım ihtiyacınızı bizlerle karşılayacaksınız. Adana oto kiralama bayram kampanyası ile de her zaman ayrıcalıklı hizmeti tadacaksınız. Adanacar’dan bir araç kiralama hizmeti alarak Mersin, Antalya ve hatta Muğla gibi deniz tatili yapabilirsiniz. Ya da memleketinize ve hatta köyünüze giderek aileniz ile keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Unutmayın emniyet kemeri hayat kurtarır her bayramda olduğu gibi bu bayramda da tatile giderken tüm trafik kurallarına uyunuz.  Mutlu bayramlar.

Nasıl yardımcı olabiliriz?