En Güvenilir Adana Oto Kiralama Firmaları

Oto kiralamak, özellikle bir şehirden veya bir ülkeden başka bir noktaya havayolu ile yolculuk edenler tarafından tercih edilen bir ulaşım seçeneğidir. Bu yönden Adana Şakirapaşa Havalimanı, yılda ortalama iniş gerçekleştiren 4 milyon yolcu sayısı ile önemli bir varış noktasıdır. Adana Havaalanı'na uçak yolculuğu ile farklı ülkelerden ve Türkiye'nin diğer şehirlerinden gelen yolcu sayısı göz önünde bulunduğunda, Adana şehir merkezine veya Adana'dan yakın diğer şehirlere ulaşım sağlamak isteyen her gün binlerce kişi Adana oto kiralama hizmeti ve havaalanı transfer hizmetlerine ihtiyaç duymaktadırlar.

Oto kiralama hizmeti alabilmenin birtakım prosedürleri olmasına rağmen havaalanı transfer hizmetleri şoförlü olarak sunulan bir ulaşım tipi olduğundan rezervasyon işlemi dışında herhangi bir prosedürün bulunmadığı bir hizmet tipidir. Bu yazımızda sizlere Adana oto kiralama şirketi seçiminde dikkat etmeniz gereken noktalar ve Adana havaalanı transfer şirketleri arasından sıyrılarak günden güne dikey bir seyirle artan müşteri sayımızla sunduğumuz güvenli ve kaliteli transfer hizmetlerine yer vereceğiz.

Adana şehir merkezi ve Adana havaalanı, oto kiralama firmaları bakımından vazgeçilmez iş noktalarıdır. Adana gerek 1 buçuk milyonun üzerindeki nüfusu gerekse bölgeyi her yıl iş ve tatil amacıyla ziyaret eden ve Adana havalimanına gelen 4 milyonun üzerinde yolcu sayısı ile oto kiralama sektörünün çok canlı olduğu şehirlerimizden birisidir. Bu anlamda Adanada irili ufaklı yüzlerce araç kiralama şirketi hizmet vermektedir. Deneyimlerimizi göz önünde bulundurarak, Adanada otomobil kiralama hizmetleri sunan birçok güvenilir ve kaliteli araç kiralama şirketi olduğu gibi, müşterilerinden olumsuz geri bildirimler alan da birçok şirket ve hatta müşterilerinin tatil veya iş seyahati planlarını altüst eden onlarca merdiven altı olarak tabir edilen şirkette yer almaktadır. Bizde bu makalemizde Adana Havalimanına yolculuk gerçekleştirerek araç kiralama hizmeti almak isteyen veya havalimanı transfer rezervasyonu yapacak olan değerli konuklarımıza oto kiralama ve havaalanı transfer şirketi seçiminde işlerine yarayacak olan bir takım faydalı bilgiler vermek istedik.

Öncelikle Adana oto kiralama hizmeti almak isteyenler, havalimanına iş amaçlı ya da tatil amaçlı olarak uçakla gelip, buradan araç kiralama hizmeti ile ulaşımlarını sağlamak isteyen değerli konuklarımız, araç kiralama hizmeti almadan önce aşağıda belirttiğimiz noktalara dikkat etmelidirler.

Adana oto kiralama şirketi araştırmasında şu kriterleri göz önünde bulundurunuz :

- Oto kiralama firması seçerken tabii ki önemli noktalardan birisi fiyat araştırmasıdır, ama yalnız ucuz oto kiralama hizmeti sunduklarını iddia eden firmalardan aracınızı ucuza getirdiğinizi düşünerek dolandırılma riskine girmeyin. Yaşanan yüzlerce vaka ile kanıtlı olarak, Adana'ya gelmeden önce ön ödeme alarak araç rezervasyonu yaptıklarını iddia eden ve müşterileri geldiğinde ne firma yetkilisine ulaşabilen ne de aracını bulabilen ve mağduriyet yaşatılan yüzlerce kişi bu amatör veya dolandırıcı tutumlarla karşı karşıya kalmıştır. Bu anlamda her şeyden önce işini profesyonelce yapan, müşterileri tarafından güven puanı yüksek olan ve takrar eden müşterilerince hizmet kalitesinden ödün vermeyen şirketleri tercih etmeniz doğru olacaktır. Örnek olarak aradaki 10 - 15 TL tutarlarındaki fiyat farkı nedeniyle, aslında ödeme yaptığınız ana tutarı dolandırılarak kaybetmemenizi öneririz. Bunun için, oto kiralama şirketi araştırırken, yapacağınız rezervasyona yönelik ön ödeme isteyen lokal şirketlerden uzak durmanız en doğru tercih olacaktır. Operasyon ekibimiz bu anlamda müşterilerini havalimanında karşılamak üzere beklerken, araç kiraladığı, rezervasyon yaptırarak ön ödeme yaparak, kendisini karşılayacak olan firma yetkililerine ulaşamayan ve mağdur edilen birçok yolcu ile karşılaşmış ve yardımcı olmaya çalışmışlardır.

- Araç kiralama firması seçiminde önemli bir noktada müşteri yorumları, geri bildirimler, şikayetler gibi deneyimleri göz önünde bulundurarak Adana oto kiralama şirketi araştırmanıza başlayabilirsiniz. Geçmiş deneyimlerini Google, Tripadvisor, Merchant Circle, Şikayet Var, Trust Pilot ve benzeri web ve sosyal medya sayfalarında paylaşan binlerce kişinin yaşadığı olumlu ve olumsuz deneyimleri araştırmanız, dürüst ve profesyonel hizmetler sunan oto kiralama şirketi seçiminde siz değerli konuklarımıza yol gösterici olacaktır. 

- Kiralık araç rezervasyonu yaparken, alacağınız hizmet paketini mutlaka araştırınız. Bazı şirketler rezervasyon anında sundukları hizmet paketlerinin ayrıntılarını belirtmeyerek, aracınızı kiralarken sizlerden kilometre kullanımları, sigorta ve benzeri durumlar için ekstra ücretler talep edebildikleri gibi araç kiralama sözleşmesinin alt kısmında sizin fark edemeyeceğiniz şekilde hazırlanmış olan boş senetlere imza attırarak, kaza gibi istenmeyen durumlarda size adli, maddi ve manevi önemli maduriyetler yaşatabilirler. Bu anlamda, araç rezervasyonu yaparken mutlaka, ödediğiniz bedelin karşılığında hangi hizmetleri alacağınızı yazılı olarak sizlere eposta yoluyla iletilmesini isteyiniz. Bu tip durumlar ile karşı karşıya kalan, adli süreçler işletilen ve mağduriyet yaşayan birçok kişi ve vaka özellikle belirtmiş olduğumuz hizmet değerlendirme internet sitelerinde deneyimlerini paylaşmaktadırlar ve bu geri bildirimleri dikkate alarak dürüst ve profesyonel araba kiralama hizmetleri sunan şirketleri tercih etmenizi, bununla beraber, sahibi oldukları araçlara gerekli sigorta prosedürlerini yerine getirmeyerek sizlerden senet benzeri evraklara imza atmanızı isteyen şahıs ve şirketlerden kesinlikle uzak durmanızı öneririz.

Adanacar.com bu anlamda, müşterilerini hiçbir zaman yanıltmayan, vereceği hizmeti yazılı olarak her rezervasyon için onaylayan ve hizmet sözünün arkasında duran, olası hiçbir durum için müşterilerinden çek veya senet benzeri evraklar istemeyen, detaylı rakip araştırması yaparak sektörün ve bölgenin en makul fiyatları ile Adana oto kiralama hizmetleri sunan, müşterilerinden yapılan ön rezervasyonlar karşılığında kesinlikle ön ödeme, avans gibi ödemeler talep etmeyen ve Google, Trust Pilot, Tripadvisor ve Merchant Cirle gibi firmalarca, sunduğu şeffaf araç kiralama hizmetlerinin müşterileri tarafından değerlendirilmesini memnuniyetle kabul ederek oto kiralama şirketleri arasında Adana havalimanı yolcuları tarafından elde ettiği %100 müşteri memnuniyeti puanı ile en beğenilen Adana oto kiralama firması olarak, araç kiralama hizmetlerini dürüstlük ve profesyonellik ışığında sunan bölgenin en çok tercih edilen şirketidir. Müşteri yorumları ve geri bildirimler, Adanacar.com yönetimi açısından, oto kiralama ve beraberinde sunduğumuz tamamlayıcı hizmetlerin geliştirilmesi ve hizmet kalitemizin ölçümü aşamasında en önemli kriterler arasında yer almaktadır. 

En Kaliteli Adana Havaalanı Transfer Hizmeti Araştırması

Adana havalimanı lokasyonu yalnız araç kiralama hizmetleri ile değil aynı zamanda havaalanı transfer hizmetleri ile de önemli bir operasyon noktasıdır. Her gün binlerce yolcunun geldiği Adana havaalanında ulaşım hizmetlerini transfer başlığı altında sunan onlarca şirket yer almaktadır. Makalemizin bu bölümünde siz değerli müşterilerimize ve misafirlerimize kaliteli, güvenli ve ekonomik havaalanı transfer hizmetlerini Adana'da nasıl bulabileceğiniz, Adana havaalanı transfer şirketi araştırmanızda hangi noktalara dikkat etmeniz gerektiği ile ilgili faydalı olacağını umduğumuz bilgiler vermeye çalışacağız.

Öncelikle araç kiralamak, şoförlü oto kiralama hizmeti almak ve havalimanı transfer rezervasyonu yaptırmak arasındaki farklar, avantajlar ve dezavantajlar üzerinde duralım. Oto kiralama hizmeti, aracı kendi kullanımınız ile kiraladığınız ve araç kiralama süreci boyunca direksiyon başında sizin bulunduğunuz bir hizmet tipidir. Kiralama sürecini kendiniz belirlersiniz ve aracı kendiniz kullanırsınız. Şoförlü araç kiralama hizmeti yine kiralık araç kullanım sürecini kendiniz belirlediğiniz ancak ulaşımınızın profesyonel ve lisanslı sürücülerle, trafik yoğunluğu adres arama bulma stresi olmadan, konforlu bir biçimde istediğiniz adrese ulaşabildiğiniz bir seyahat hizmeti tipidir. Adana havaalanı transfer hizmeti ise, belirli bir noktadan, istediğiniz yine belirli bir adrese ulaşımınızın gerekli sertifikalara sahip profesyonel sürücüler eşliğinde sağlandığı güvenli, konforlu ve oto kiralama ile şoförlü araç kiralama hizmetine göre daha ekonomik olan bir ulaşım hizmetidir ( Örneğin Adana Havaalanından Gaziantepe transfer ). Havaalanı transfer hizmetlerinde görevli şoför sizi istediğiniz adresten alarak ulaşmak istediğiniz noktaya bırakır, bekleme yapmaz. Adana şoförlü araç kiralama hizmetlerinde fark, tahsis edilen araç ile şoförün, sizi gideceğiniz diğer nokta veya adreslere ulaşımınız için beklemesi ve sizin seyahat programınız doğrultusunda hareket ederek, istediğiniz saatte ulaşımınızı istediğiniz yere güvenli ve konforlu bir şekilde sağlamasıdır.

Gelelim Adana havaalanı transfer hizmeti sunan şirketlerde hangi özellikleri aramanız gerektiğine. Havalimanı transfer hizmeti her şeyden önce şirketlerin gerekli sertifikalara sahip olarak sunması gereken, şoförlerin lisans sahibi ve deneyimli olarak hizmet vermesi gereken bir ulaşım seçeneğidir. Havaalanı transfer hizmetlerini Adana'da profesyonelce sunan itibarlı şirketler olduğu gibi, merdiven altı adıyla tabir edilen, lisanssız, gerekli yolcu taşıma serifikalarına sahip olmayan bireyler ve şirketlerde maalesef bu sektörde hizmet vermeye çalışmaktadırlar. Bu anlamda, aşağıda belirttiğimiz kriterleri göz önünde bulundurarak, havaalanı ulaşım ihtiyaçlarınıza yönelik Adana'da transfer rezervasyonu yapmadan önce şu noktalara dikkat ediniz :

- Adana havalimanı transfer hizmeti için rezervasyon yapacağınız şirketin gerekli yolcu taşıma lisanlarına sahip olup olmadığı konusunda şirketten olması gereken belgeleri isteyebilirsiniz.

- Daha önce taşıma hizmeti sunduğu diğer birey ve şirketlerin firma hakkında verdiği geri bildirimleri, Google haritalarda yer alan tarafsız yorumlar, Trustpilot müşteri geri bildirimleri, Tripadvisor seyahat sever yorumları gibi sayfalardan araştırarak en olumlu yorumlara sahip olan transfer firmaları ile bağlantıya geçebilirsiniz.

- Bağlantıya geçtiğiniz Adana havalimanı transfer şirketinin web sitesinde Referanslar bölümü varsa, sunduğu referansları kontrol ederek hatta bu referanslara email göndererek, şirketin nasıl bir hizmet verdiği hakkında fikir edinebilirsiniz.

- Her ne olursa olsun, ucuz ulaşım alternatifi sunduğu için, gerekli sertifikalara sahip olmayan firmaları tercih etmeyerek, yolda oluşabilecek olası trafik kontrollerinde işinizin veya ulaşımınızın aksayarak tehlikeye girmemesi yönünde önlem almanızı tavsiye ederiz. 

- Adana havaalanı transfer şirketlerini araştırdınız ve güvenli ulaşım hizmeti sunduğuna inandığınız bir şirket buldunuz, bu aşamada mutlaka yaptığınız rezervasyona karşılık ne ödeme yapacağınızı ve sunduğu hizmetlerin neleri kapsadığına dair mutlaka bir konfirme belgesi (onay yazısı) talep ediniz. Bu belgeyi size sunamayacak olan şirketlere itibar etmeyiniz ve kesinlikle ön ödeme isteyen şirketler veya bireyler ile çalışmayı tercih etmeyiniz.

Adanacar.com olarak günün 24 saati kesintisiz özel şoförlü araç kiralama ve havalimanı transfer hizmetlerini Adana Havaalanı lokasyonunda siz değerli konuklarımıza gerekli tüm lisans ve sertifikalarımızla sunmaktayız. Sahibi olduğumuz tüm araçlarımız, en uygun Adana oto kiralama fiyatları ve kaliteli hizmet veren yabancı dil bilgisi sahibi şoförlerimizle haftanın 7 günü 24 saat hizmetinizdeyiz. Sizlere de %100 müşteri memnuniyeti odaklı, kaliteli seyahat seçeneklerimizle ulaşım hizmetlerimizi sunarak mutlu müşterilerimiz arasında görmeyi çok isteriz.

Nasıl yardımcı olabiliriz?