2024 Yılı Yaz Araç Kiralama Rezevasyonu İçin Geç Kalmayın

Adanacar.com ailesi olarak 2024 yılında yaz araç kiralama rezervasyonlarını bu aydan itibaren alacağız. En uygun araç kiralama fiyatları ve son model kiralık araç seçeneklerimiz ile 7/24 oto kiralama hizmeti alabileceksiniz. Yaz erken rezervasyonu yaptırarak en ucuz oto kiralama seçeneklerine ulaşın. Hemde ön ödeme gerektirmeden bu işlemi yaptırın kiralık aracınızı ayırın.

 

Araç Kiralama Filomuz Yenilendi

 

Adana araç kiralama filomuz yenilenerek minimum kiralık araç modelimiz 2022 yılı olarak güncellenmiştir. Filomuzda bulunan ekonomik araç seçenekleri ve üst grup kiralık araba seçeneklerini şimdi inceleyin. En uygun otomobil kiralama seçeneklerine hemen ulaşarak rezervasyon yaptırın.

 

Son Model Araba Kiralama Seçenekleri

 

Adanacar filosunu gençleştirerek filosunda bulunan tüm araçları değiştirmiştir. 2023 Model Opel Combo otomatik araç kiralama seçeneği ile Fiat Doblo kiralamak isteyen misafirlerine alternatif olarak filosuna katmıştır. Ayrıca Peugeot 301, Fiat EGEA, Renault Megane ve Fiat Fiorino seçeneklerimiz 2023 model olarak filomuzda yer almaktadır. Üst sınıf araç kiralama seçenekleri içersinde Mercedes C200, BMW 525 ve VW Passat en çok tercih ettikleriniz olarak filomuzda yer alıyor.

 

Yüksek Sevenlere Özel SUV Seçenekleri

 

Adana da araç kiralama hizmeti alan si değerli misafirlerimizin bazen tercihi araç alt yüksekliği olmaktadır. Bu tercihinize özel olarak Opel Crossland, Peugeot 2008 ve VW Taigo seçeneklerimiz hem de 2023 model olarak kiralık araçlar sayfamızda listelenmektedir.

 

En Çok Tercih Edilen Araç Kiralama Seçeneği

 

Bundan önceki yıllarda olduğu gibi biliyoruz ki 2024 yılında araç kiralama seçenekleri içersinde en çok talep edilen Fiat Doblo olacaktır. Adanacar ailesi olarak bundan önceki yıllar olduğu gibi bu yılda erken rezervasyon yapan misafirlerine öncelik tanıyarak Fiat Doblo veya benzeri araçları filosunda bolca bulunduracaktır.

 

Geniş Ailelere Özel 9 Kişilik Kiralık Araç ve Minibüs

 

Filomuzda bulunan Mercedes VITO, VW Caravelle, Peugeot Traveller ve Opel Zafira seçeneği tüm yaz tatilinizde sizlere en ferah seçenek olacaktır. Adana VITO kiralama hizmetini kusursuz sunan Adanacar filosunda bulunan seçenekler bu yılda ilk tercihiniz olmak için yaz dönemine hazır olarak beklemektedir.

 

Adanacar.com Kadrosu’da Değişti

Adana oto kiralama hizmetini uzun yıllardır güvenle aldığınız firma olarak sizlere hizmet vermekten onur duymaktayız. Bu yolda bu yıl operasyon ve araç teslimat ekibimiz tamamen değişti. Bölgenin en ucuz ve güvenli araç kiralama firması olan Adanacar eğitimli yeni kadrosunun başında 2010 yılında kurulduğumuz günde olduğu gibi bizler olsak da ekibimiz genç ve genişlemiş olara 2024 yılına hazır. Sizlerde hazırsanız yeni bir yılın yaz tatiline rezervasyon yaptırın hem karlı hemde en yeni kiralık araç seçeneklerine ulaşın.

Nasıl yardımcı olabiliriz?